+הודעה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifממ.. ומה שרציתי לרשום..../images/Emo41.gif../images/Emo223.gif

טוב בטח כבר שמתם לב שאני בקושי נמצאת פה בזמן האחרון.. לצערי כבר אין לי הרבה זמן להשקיע בפורומים כמו שהיה לי פעם ובסוף החודש אני גם מתגייסת = כבר בכלל לא יהיה לי זמן להיות פה לכן בקרוב אני מניחה שאני אוותר על הניהול ובגלל ששחר גם לא נמצאת פה הרבה [היא טסה לחו"ל עד חודש הבא] כשהיא תחזור נראה אם היא מסתדרת עם ניהול הפורום.. אם גם לה לא יהיה זמן אני צריכה למצוא מנהלת חדשה אז אם יש לכם המלצות שרשרו לפה [היא צריכה להיות מעל גיל 16]... ואני רק רוצה לבקש מכולם שבאמת תשמרו על הפורום ותמשיכו עם כל הפרוייקט של האלבום, הפורום הזה והקומונה היו חשובים לי פעם כי בכל זאת השקעתי כאן הרבה והכרתי דרך כאן הרבה אנשים מקסימים ואני בטוחה שגם אתן וזהו.. אני עוד אקפוץ לבקר ולהתעדכן במה שקורה עם פו"ב תהנו בחופש.. ספיר

לאן נעלמו כל הפינות? ../images/Emo79.gif

בכל מקרה, מי שמעוניינת לקחת פינה.. שתדבר איתי במסרים או בכל דרך אחרת.

אתם לא תאמינו איזה שיר שמעתי של FOB בגלגל"צ!

הלכתי היום בערב להליכה עם חברה שלי ובדרך חזרה ראינו את דודה של חברה שלי אז היא החזירה אותי לבתים שלנו והרדיו באוטו שלה היה דלוק ופתאום מה אני שומעת? שוגר!!!!!!!!!!1111111111111אחדאחד הייתי בשוק ששמו אותו! O: לא זוכרת באיזה תוכנית זאת הייתה אבל אני זוכרת שהשמיעו אותי בעשרים ל-11 אז אם מישהו יודע איזה תוכנית יש אז שיגיד

ligalosha

New member
קומונת מקפליי, SOD, באסטד וג'יימס בורן D:

מבינים במוזיקה
מכירים את הלהקה מקפליי, Son Of Dork, באסטד והזמר ג'יימס בורן
אם כן אתם מוזמנים לקומונה החדשה שלהם! בקומונה תמצאו:
משחקים
תמונות
פאפרצי
עדכונים+סירטונים
וסתם דיבורים :] הכניסה
מותרת
היציאה
מיותרת
אז למה אתם מחכים כנסו עכשיו! D: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=32844&smsMsg= תיהנו

william beckett

New member
שאלה

מישהיא יודעת מתי יהיה טקס הVMA? אני רק יודעת שהוא יהיה בתוכנית של פיטP:

למעלה