הודעה חשובה

Witchcrafts

New member
בתור אחת שהמאומץ שלה הוא ../images/Emo163.gif,

אין לך ממש זכות דיבור.
[כן, כמה צפוי, עכשיו תערבי את אחד מהפורומים שלי, נכון? >_>]

נופ. ../images/Emo163.gif

אני רק אזכיר את זה שאת התלהבת מתחרות קלפי יוגי הו
וואו כמה צחקתי כשקראתי את זה אז.

Witchcrafts

New member
הקץ לזלזול! ../images/Emo88.gif

זו לא היתה "תחרות קלפי יוגי הו"; טורנירים כאלה יש כל שבוע. מדובר במוקדמות אליפות, כבוד!!!11םחצק09טי0גק

טוב זה ממש לא מצחיק יותר |: ../images/Emo163.gif

[וסליחה על השאלה, למה את יודעת על/מתלהבת מקיומן של תחרויות אלו?]

Witchcrafts

New member
מי ניסה להצחיק? ._."

ומה ז"א? פורום יוגי עוסק יותר במשחק מאשר באנימנגה עצמה, מסתבר. אז יש שם המון דיונים על הטורנירים וכאלה. לא היה לי שמץ של מושג לגבי קיום טורנירים לפני שנפתח הפורום, כי פרשתי מזמן מהמשחק (אבל אחזור, אני מקווה, בהזדמנות). נמ, אני אוהבת כנסים (מדבו"פ ואנימנגה) וחיה מכנס אחד למשנהו. בייחוד עם אווירה גיקית שכזו. |ריר| את הטורנירים האלה ניתן להגדיר כמיני כנסים. ובד"כ כשנערכים טורנירים של יוגי, מתקיימים גם של מאג'יק (לא יודעת אם את מכירה או שמעת על זה). אז, בכלל, עוד יותר מהנה. וכולם מגובשים. משום מה, נוצר הרושם שהטורנירים מיועדים לזאטוטים. מה שלגמרי לא מדויק; רוב המשתתפים גדולים יותר ממך. ויש גם חיילים, כמובן. בקיצור, למה לא להתלהב? מה רע בקבוצת אנשים שנאספים מתוך תחביב משותף? וואי, אני חופרת גם כשאני חולה.

Seidman

New member
../images/Emo32.gif הודעה חשובה

בעקבות האירועים האחרונים בפורום שהשאירו את הפורום במצב הקשר ביותר מזה זמן רב, ובעקבות הוועדה המיוחדת שבחנה את האירועים לפרטי פרטים, אני נאלץ להודיע את ההודעה הבאה: תודה לכם על התמיכה שלכם בי בזמנים הקשים. אני כל כך מעריך את התמיכה העיוורת בי ואת העובדה שגם אלה שבזים, בזים אחר כבוד למען ההנהלה הגבוהה. זה מרגש לדעת שתמיד היה לי סיבה לקום (אם בבית, אם באוהל ואם סתם לדעת שאני יכול להעלם מכאן שבועיים ולחזור ועדיין לראות את אותה הודעה בעמוד הראשון), לפורום שוקק וחי, ולדאוג לסנן את המשלוחים שהגיעו לפורום, בעיקר בחופשות, וכך להשאיר רק את המיטב שבמיטב (או סתם אלה שסוגדים לי). אי לכך ובהתאם להחלטת הוועדה (החלקית, בנתיים), אם חשבתם שאודיע על התפטרותי, אז צאו מהסרט. יש עוד פורום שלם להרוס והמון גולשים לחסום (כמו הטרול החדש, כאן בשרשור), ועוד איזה מנהל שחור שטרם ידוע לי מה אעשה איתו. קיצר המון עבודה שחורה, אבל משחררת. בנתיים, שרשור כאן את כל השטויות של הפורום או סתם את תוכניות ההתנקשות שלכם. נ.ב תסגדו לבשארה

למעלה