ההי D:

MUSHcooCOil

New member
../images/Emo32.gifההי D:

נפתח פורום שהוא די חדש. זה פורום כללי שמדבר על הכל. החל מדיבורים ועד למוזיקה, גרפיקה ומה לא? היינו מאוד שמחים אם הייתם נרשמים, מגיבים, מביאים קהילה משלכם:) אנחנו מודעים לכך שאין הרבה קהילה, אבל זו לא סיבה לא להרשם. אם תרשמו- תהיה קהילה. תודה רבה לכם. http://www.mush.hostvivid.com ד"א- המון חושבים שהפורום הוא פורום של הלהקה ביט 69, אז אנחנו רוצים להבהיר שלא! רק השם לקוח מהדיסק שלהם.

../images/Emo25.gifתוודדדההה=]

משמעמםםםם ליי!! אעאעאעאעאאעאאאעעעעעאא סוף סוף פעם בחייםם!!יש לבויז הופעההה במרכזז!!!!!!!!!!יאאאא
בחולון ובבת ים שזההה חמשש דקות ממני!!! אני מאושרתת1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ישש לי מחר מבחחןןן...תאחלוו בהצצללחההה

../images/Emo204.gif יא נוי כנסיי...

גמני הולכת להופעות של הבויז במרכז בעזרת ה'. אני לא יודעת עם יש לי אותך באייסי... מה המספר אייסי שלך?

../images/Emo25.gifבתאל?כנסיי מאמיי=]

ייאאאא איזהה כייייףףףףף ניפגששש בעזרת ה'!!! המספרר אייסי שלי זה 490560457 מאמיי???אני מתכתבבתת איתך בשייןן נכוון?!!?!חחחחחחXSS(אווו שלאא!!!אוויי ואבויי!!) יש כל כךך הרבה מהפורום הזההה...שאני כבר נהייתי יובל המבולבל...חחחחחחחח:]

../images/Emo25.gifתודדהה הדרושש

ותודדהה לכווללןן,,, "יהיה בסדר",, ממזה יהיה בסדדר?!?!!?יהיהה מצויןןן!!!תחזיקוו לי אצבעותת!!חחXS

../images/Emo175.gifחיימשללללללללללללללי ? , [[:

יאאאאאאאאאאאי תההההההני כפרשששששלי ! :]] אוהבת אותתתתתתתך .
ובהצלחה . :][:

../images/Emo25.gifתודדהה מאמיי

אעאעעאאא אני לא מאמינה שאני הולכת להופעהה של הבוייזז....אעאעאאאאאאXSSS

למעלה