הארי פוטר

kinspirit

New member
../images/Emo32.gif הארי פוטר

כן, אני מאלה שעושים את זה לעצמם... כל מי שיודע מה הסוף של הספר האחרון של הארי פוטר מתבקש לשלוח לי מידע זה במסר אישי (כדי לא להסתכן לספיילר למישהו בפורום). תודה

אם את כ"כ אוהבת את הספר

למה לא תקני ותקראי? לא חבל על הספויילר? now, what's the fun in that?

kinspirit

New member
תראי

אני רואה את הסרטים אבל מעולם לא קראתי את הספרים. ולהתחיל לקרוא עכשיו זה פרוייקט יותר מדי גדול (יש רשימה ארוכה כאורך הגלות של ספרים שמחכים שאני אקרא אותם לפני זה). ומאחר ואני זה אני, אני לא יכולה לשבת בשקט בלי לדעת איך הספר האחרון מסתיים, ולו רק בגלל כל הספקולציות שרצו, הייתי חייבת לדעת. מה שכן, בשביל להציל במקצת את כבודי, אני אציין כי אני מעוניינת באיך הספר הסתיים לא רק מהמבט של מישהי שמכירה את הדמויות, אלא גם כמישהי שכותבת. הייתי סקרנית מאוד לדעת כיצד הסופרת תסיים את הסאגה של הגיבורים שלה והספקולציות שעלו עניינו אותי מהבחינה הזאת. זה דיון די מרתק האמת, האם מישהו שכתב 7 ספרים וחי את הגיבורים שלו כל כך הרבה זמן יכול באמת לסיים את הסאגה בצורה שלילית.

אבל, אבל, אבל ... אם את רואה את הסרטים

אז יש לך עוד הרבה לעבור.. יש עוד 3 סרטים... לא חבל לדעת כבר עכשיו איך זה ייגמר עוד 3 סרטים? אם את רואה רק רת הסרטים (בנתיים) אז עוד לא עברת את כול הסאגה של ה-7 שנים.... זה כבר ספויילר כפול - גם לכול סדרת הספרים וגם לסרטים....

SickBar

New member
מופע השוליים 99 וחצי - סוף העולם הנה זה בא

אנחנו כמעט בסוף חברים והתכנית הזו מוכיחה שמשהו עומד לקרות. השבוע אנחנו מארחים באולפן הניד שלנו את רני גרף מהוצאת גרף אשר הצליח לקחת אותנו למקומות בהם עדיין לא בקרנו. קולפ(א)ק מספר לנו מה אפשר לעשות עם דגי נוי מתים, ניר מביא מבחר של חדשות תרבות ואריאל מספר, בין היתר, על בחור שחיבר מנוע סילון לשירותים שלו. מעבר לזה, ביום שני אנחנו מכריזים על הזוכים ב-overflow ונעלה סקירה על התוכנה המצוינת comic life (אשר קיימת בגרסת מק ותצא בקרוב גם בגרסת חלונות. אנחנו מחלקים 5 רישיונות לכל גרסה). בנוסף נגלה לכם איך תוכלו לזכות בספר "חנות המשי" בהוצאת גרף. ביום חמישי הקרוב אנחנו מקליטים בהרצליה את תכנית 100. מאחר ואנחנו עושים את זה במקום פרטי לבסוף, יש עוד מקומות למי שרוצה - פשוט שלחו לנו אימייל. זהו זה. אני שומר את כוחות הכתיבה שלי לשבוע הבא. נפגש שם עם אתר חדש, פתיח חדש לתכנית והרבה מאוד דברים מדליקים. אגב, שינינו את הפורמט של התכנית. תקשיבו ותביעו דעה. כמו תמיד תודה לערן ארבל על החדשות - שוב לא הייתה לנו גישה לאינטרנט, אז לא יכולנו לתת את הכל. תכנית 100 היא התכנית שלו. תתחילו להאזין וחשוב לזכור לפעול נגד הצנזורה באינטרנט. (http://nocensor.info/) www.sideshow.co.il

למעלה