קיבלתי הודעה כזו: מנהל האייסיקיו וכל אנשיו מאחלים שנה טובה ומוצלחת לכל התלמידים. אם תעביר את ההודעה ל-3 אנשים השנה שלך תהיה לא רעה, אך אל תצפה למשהו מיוחד. אם תשלח את ההודעה ל6 אנשים, תהיה לך שנה טובה. אם תשלח את ההודעה ל15 אנשים תצפה לך שנה מעולה. אם תשלח אותה לכל הרשימה, השנה שלך תהיה מוצלחת מאוד מאוד מאוד. אם לא תעביר את ההודעה בכלל או תעביר אותה לפחות מ3 אנשים, תצפה לך שנה רעה ואכזרית ולא יהיה לך מזל בכלום.
יש כאן דילמה!!
לפי ההודעה, אם אני מעבירה לפחות מ3 אנשים תהיה לי שנה רעה, ואם אני מעבירה את ההודעה לכל הרשימה שלי תהיה לי שנה מעולה-מעולה. אבל... מה אם יש לי 2 אנשים ברשימה? תעזרו לי!
בקשר לחתימה שלך - לא נראה לי שהיא מוסרית. אתה מעודד מזוכיזם. פציעה עצמית. זה לא חוקי, אני חושבת. אתה לא יודע שמקומם של מזוכיסטים בבית משוגעים? אנשים יתחילו לשרוט את עצמם בגללך. תתבייש לך! מסית!
תוסיפי עוד מה ז"א.. ובקשר ל"דילמה" השניה ( ז"א הראשונה), לא הייתי קוראת לה דילמה כי האמת להודעות כאלו אני באמת לא מתייחסת מהסיבה הפשוטה- שאני לא מאמינה בהן..... סתם שטויות של אנשים. אגב מיכל, שלי- 269470592 תתני את שלך...
יש לי 140 אנשים ברשימה... אבל עם 80 אחוז לא דיברתי מעל שנה. המספר שלי הוא 125143959 ות'כלס גם אני לא מאמינה בשטויות האלה אבל זה פשוט התבקש, זה קפץ לי לראש ברגע שראיתי את ההודעה...
אני מתייחסת לחתימה שלך. ת'כלס זה לא נכון. תסתכלי על המספר 2. 2 הוא מספר יחיד. הוא לבד. זה לא נכון להגיד ש2 הוא תמיד ביחד, כי 2 זה מספר אחד. אפשר נגיד, להגיד ש22 זה תמיד ביחד - כי ה2 וה-2 אף פעם לא לבד, הם תמיד אחד עם השני. אבל 2? זו פשוט טעות לוגית.
מאוד. אבל זה כיף הקמתי קבוצת תמיכה חדשה. אנחנו נקראים AA - עצלנים אנונימיים. ת'כלס AA כבר היה תפוס אבל החלטנו שעצלנים אנונימיים זה הרבה יותר קריטי מאלכוהוליסטים אנונימיים אז שריינו לנו את זה.
אמא שלי התקשרה מקודם וביקשה את אחותי הגדולה. שימו לב לשיחה: אני (צועקת וכ-ו-ל-ם שומעים - פרט חשוב): יעל, אמא רוצה אותך בטלפון! אחותי: זה דחוף? אני לא יכולה עכשיו. אני לאמא: זה דחוף? אמא: לא. אני לאחותי: זה לא דחוף. אחותי: אז אני אתקשר אליה אח"כ. אני לאמא: היא תתקשר אלייך אח"כ. אמא: אה, אוקיי. אז תגידי לה שזו נוגה. פדיחהההההההההההההה הייתי בטוחה שזו אמא שלי!!! ואני עוד צועקת שזו אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 בררר.........