דחוףףףףף

AeroTom

New member
יש כמה -

בהמשך אחרי החור בשחור יש את "הקומה ה-13". שהיא חנות קטנה, אבל לא הייתי הכי ממליץ עליה. בחיים לא מצאתי שם משהו בשבילי. אבל תמיד אפשר לבדוק. תלוי מה אתה מחפש. לא זוכר את הרחוב בו היא נמצאת, אבל זה בהמשך לחור בשחור, ממשיכים ללכת ישר ישר וזה נמצא בצד הנגדי לחור בשחור (אם אתה מגיע מכיוון קינג ג'ורג'). אבל אפשר תמיד לשאול. בכיכר דיזינגוף יש לך חנות נחמדה מאוד ששמה-Off The Record. אם אתה מחפש משהו ספציפי כדאי לך לשאול שם את המוכרים, כי יש להם גם דברים לפעמים שהם לא במדפים בחנות, אלא במחסן או מאחורה שם והם יכולים להביא. הכתובת שלה זה דיזינגוף 90. לא רחוק ממנה, גם ממש ליד הכיכר יש את "קדמת עדן" שיש לה הרבה פחות מבחר, אבל גם אולי אפשר למצוא משהו. ויש לך מול דיזינגוף סנטר את החנות החדשה של האוזן השלישית שגם מאוד מומלצת. בעיקרון "החור בשחור" הכי מומלצת ומיד אחריה "Off The Record" ו-"האוזן". אם אתה מעוניין גם בחנויות רגילות לא של יד שניה, יש לך את דיסק סנטר בתוך דיזינגוף סנטר (חנות גם די זולה) ויש טאוור רקורדס גם בכיכר דיזינגוף.

I Disappear

New member
אם כבר דיסקים....למה לא זפלין?! ../images/Emo3.gif

ביורק זה פופ לא? אבל שטויות.. נוותר...

Seventh Sojourn

New member
תשמעו..

זה שאני מעריץ של זפלין זה לא אומר שאני שואף לקנות כל דיסק שלהם יש לי 6 שלהם,ובינתיים אני מסתפק בזה אני רוצה להתפתח במוסיקה לעוד כיוונים לביורק יש כל מיוחד,ומדהים אני חייב לציין פופ?. שיהיה פופ...אני שומע גם ג'אז ככה שגם זה לא ממש רוק כמו זפלין...אבל שטויות אני אומר..כל אחד והטעם שלו

C A R I S M A

New member
מגדירים את ביורק כרוק אלטרנטיבי

גם אם היא פופ, יש דברים שהם פופ והם מש טובים! אני ממש אוהבת את הסגנון שלה הוא מאוד מיוחד...

למעלה