דה רקורד

N י ל ק י

New member
ס../images/Emo32.gif שבוע

כל מה שלא קשור ל"האלופה" לכאן
כל מה שקשור להאלופה לא לכאן

פורום השנה של ../images/Emo43.gif הוא . . . . .

לפני שיוכרז הפורום המנצח כאן: http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=26738&msgid=20960934 (ושאר הפורומים שהגיעו לשאר המקומות) - אתם מוזמנים להצביע בקטגוריות תפוז הזהב
שפתוחות כבר עכשיו, בקטגוריות - מוזיקה, טלוויזיה, אתר השנה, אירוע השנה ועוד ... * פרטים בקישור המוכחל *

הנפילים

New member

N י ל ק י

New member
../images/Emo207.gif תגידו זה נכון שאחרי ש"האלופה 2" יגמר..

אז תחליף את זה סדרה עם נעה תשבי, בר רפאלי, הראל קעת, משה דץ, אורנה דץ שנקראת הדוגמניות
תודה מראש

danit1234

New member
סתם שאלה

אם זה 'כשלון' לטעמך מה אתה מחפש בפורום הזה? כאילו באמת אין לי כ"כ בעיה עם ביקורות שליליות וזזה אבל בתפוז יש קרוב ל2000 פורומים למה דווקא להמצא בפורום של סדרה שהיא כשלון בעינייך?

ילד רע 15

New member
משהו שאת כנראה לא מחפשת.

אולי 'להתבטא' היא המלה הנכונה. אם יש לך בעיה את זו שמוזמנת לצאת מהפורום. זו זכותי המלאה להגיב פה, ואת בטח שלא תשללי אותה ממנה. כל עוד הגבתי ב"לטעמי", שזה כמו "לדעתי" ומן הסתם - התגובה שלי מסמלת את דעתי בלי לציין שום דבר, אני לא מאשים את עצמי - ואין לו שום מחוייבות לכלום. אני בכלל חושב שעצם זה שאדם מגיב בשם עצמו זו דעה ולא עובדה - וגם העובדות שלו הן דעות בשביל מישהו אחר, ולכן הוא לא מחוייב לכלום.

danit1234

New member
אנירוצה לחפש מה מבטא בהודעה שלי

משהו שאומר לך עוף מפה. אני בדרכי גם הבעתי דעה , אני מבחנתי לא אבזבז זמן בפורום של סדרה שבעייני היא כשלון מוחלט אבל לאוו דווקא סדרה זה גם יכול להיות זמר שאני ממש לא מעריכה זה פשוט נראה תמוהה בעייני כאילו הסברת את עצמך שאתה מרגיש לגביי הסדרה זה באמת כ"כ חשוב לך כדי להשאר להגיד זאת שוב ושוב אוקיי תמשיך אם זה מסב לך הנאה בחיים אני לא אפריע לך . בעייני זה אומר משהו על האופי שלך בגלל שהביקורת היא שלילית ובכלל לא אכפת לך כי אם לא הסתפקת להגיד פעם אחת את דעתך על הסדרה ואת מרגיש צרוך להגיד זאת שוב ושוב אתה בן אדם די שלילי. אבל זו רק דעתי

daeve1

New member
בעצם אולי "הדוגמניות" לא יכשל...

הרי יש שם כוכבים, אבל זה נשמע לי טיפשי כי חלק מה"שחקנים" שנבחרו לטלנובלה הזאת לא יודעים לשחק, ובטח הקהל לא ירצה לראות את זה, אבל אולי אני טועה, האמתי שקרוב לוודאי שאני טועה.

moton

New member
זה נכון שתהיה סדרה על דוגמניות

אבל השמות של השחקנים שנתת מומצאים

למעלה