דה רקורד

פלגיה

New member
הזמנה ../images/Emo39.gif

שוב ושוב אני שומעת תלונות מהורים על ההורים שלהם. על שיטות החינוך המיושנות ועל כך שסבא וסבתא מקלקלים להם את הילדים בפינוק יתר, או להיפך - מפגינים יחס נוקשה, כזה שעבר זמנו. יש אנשים שברור להם שסבתא טובה בשביל תרופות ובשביל סיפורים, ואולי גם בשביל בייביסיטינג בזול, אבל בשום אופן לא למתן עצות חינוכיות. את דרכי החינוך של הדור הקודם והדור שלפניו כדאי לזרוק, וללמוד רק מהשיטות המעודכנות והמחקרים החדשים. כמובן שלא כולם כל כך חריפים בתגובותיהם, ויש הרבה צעירים עם אוזן קשובה. בשביל כל אותם הורים צעירים, שלא רוצים לנתק שרשרת דורות, שחושבים שאם הם מחונכים - זה אומר שהוריהם חינכו אותם טוב, שיודעים שניסיון חיים הוא דבר חשוב שלא כדאי לזרוק לפח - בשביל כל אלה מיועד השרשור הזה. פורום חינוך לילדים ולנוער בשיתוף עם פורום "סבים וסבתות" החדש, אוספים "עצות סבתא" (וגם סבא כמובן) במיקוד על נושאי חינוך ילדים. יש לכם עצה חינוכית טובה מהדור הקודם? נשמח לשמוע: כאן
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1316&msgid=112394058 או כאן
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1991&msgid=112394587 תודה למנהלת הפורום על אישור הפרסום, ותודה מראש לכולם על ההשתתפות

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתראו מה קיבלתי במייל../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למרות שזה לא אמיתי אבל בכל זאת

מיכלי MP3

New member
../images/Emo26.gifעל זה נאמר -נחטף מהמדף../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

איזה מתוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

גם אני קיבלתי - מקסים!, אגב זה אמיתי

יש צלמת מפורסמת שהמומחיות שלה זה תינוקות (הייתה כתבה עליה בחדשות ערוץ 2. לבעלה של חברה שלי (בקנדה) יש סט תמונות שעשו לו בגיל 3 שבועות, ממש מדהים איך היא עובדת.

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אזהרה:הצפייה בסירטון לא לבעלי לב חלש,נשים בהריון,נשים מניקות וכו'

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifצריכה את עזרתכם..../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

אני מחפשת שמות לכמה שירים שאני מכירה,רק שאני מכירה רק חלק מהתוכן.. אלא שירי ילדים כמובן.. 1) איפה היפו? איפה איפה היפו...היפופוטם! 2)אני לא הכעס בכלל,אני לא ארגיז אפחד.. קיצר משהו כזה,מקווה שמישהו מכיר,זה יושב לי בראש ואני לא מצליחה להיזכר בשאר המילים..

שיר ל 2

New member
אני לא מכירה, אבל

יש פורום לזיהוי שירים משו כזה, אולי יוכלו לעזור לך... אני בטוחה שגם פה תהיה מישהי שתדע.

למעלה