גם אני חיילת...

../images/Emo32.gif גם אני חיילת...

התגייסתי ביום רביעי. 7:45 אני בבקו"ם בערך ב8:00 אני כבר על האוטובוס בדרך לשרשרת חיול חשבון בנק, צילום, דנ"א, חיסונים, אימות נתונים, חוגר, קצין מיונים, מדים, והופ אני חיילת... ב3 שעות הפכתי לחיילת. זה מרגיש כמו משחק... כמו שאחותי אמרה - נראה שהתחפשתי לחיילת... ב16:07 בערך התחלנו להתארגן ליציאה מהבקו"ם... משהו כמו 17:00 [או אחרי] אנחנו מגיעים לבסיס טירונות - בניצנים... ישר מתחילים זמנים ללכת לכאן להסתדר בח' ועוד כל מיני שטויות... זה מרגיש מצחיק ברגע אחד הכל מתהפך... אין חופש, יש פקודות, יש בדיוק שעה כדי לסדר מיטה, להתקלח, לדבר עם החבר ועם אבא ואמא ואם את רעבה אז לחטוף משהו מהפריסה כשעוד יש... ואם רוצים לחסוך זמן בבוקר אז גם מסדרים הכל למחר.. לא יודעת. הכל פתאום מוזר ועם זה שהייתי שם רק יומיים זה הרגשה של שגרה... הטטנוס עדיין קצת כואב... אבל כשיש לך שלוש דקות להסתדר ולנקות ולהזיז אתה לא חושב על זה... או כשאתה צריך לסחוב גם תיק גדול וגם קיטבג לש.ג. כי באים לאסוף אותך אז לא חושבים על זה כי רוצים כבר בית... ועכשיו אני בבית. אני התחלתי ברביעי טירונות 01, בבט"ר (בסיס טירונות) ניצנים, שלושה שבועות, עד ה15.11, ואני לא סוגרת אף שבת ("תארזו תיק לשבוע, אלא אם כן אתן חושבות שתהיו ילדות רעות ואז תארזו לשבועיים...") אוהבת המון ומקווה לשמור על קשר:)

מית צאן

New member
../images/Emo32.gifיום אימוץ מיוחד-הכלבייה העירונית ת"א../images/Emo70.gif

אל תחמיצו!! ביום שישי - 2.11 מתקיים יום אימוץ חגיגי ומיוחד של עמותת SOS והכלבייה העירונית ת"א! יום האימוץ יתרחש בין השעות 11:00-15:00 במחלף כפר שמריהו ליד שדה התעופה של הרצליה. פתחו את הלב לעשרות כלבים נפלאים הממתינים ומייחלים לבית חם לפני החורף..העניקו להם הזדמנות
האתר של הכלבייה: www.homedog.co.il סרטון מיוחד ליום האימוץ: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1996675&SourceId=

מית צאן

New member
הנה גם כמה תמונות של המתוקים:)../images/Emo119.gif

גולדי הגולדן המעורב- מקסים ביופיו

מית צאן

New member
אופס, הוא לא מעורב.. אני חושבת../images/Emo6.gif../images/Emo119.gif

הנה גם בריטני המהממת

מית צאן

New member
צ'יף המתוק והמסכן../images/Emo14.gif../images/Emo119.gif

חייו של צ'יף לא היטיבו עמו: אוזניו וחלק מזנבו נגזרו באכזריות וכמה צלקות נחות על גופו הקטן. אך מה שמדהים, זה לא השפיע על אופיו המדהים: על כל בן אדם שהוא רואה הוא קופץ, מלקק, מתפנק... יהיה כלב משפחה מושלם, ממליצה עליו אישית.

מית צאן

New member
לארי ה../images/Emo47.gif../images/Emo119.gif

כלבים אלו ועוד רבים מחכים רק לכם- שתבואו לאמץ אותם

../images/Emo41.gifלונורא! אם כולם עברו את זה אז גם את תעברי

את זה! :) (איזה משפט מעצבן
) בהצלחה! :)

למעלה