גלל יחססס

hadarh111

New member
../images/Emo32.gif גלל יחססס

תקשיבי פשוט אני מרגישה שההודעה שלי ביחס לדתיים כי נתקעה באמצע שירשור בלי שהיא תהיה בולטת מספיק בפורום יש דתים(וליאורה אם את לא דתיה אז סבבה אני מדברת על אלה שכן) שזה לא הוגן לעשות את הפגישה ביום של סעודת פורים זה חג אני לאיכולה לצאת מוקדם כי צריך לעזור ולא לחזור מאוחר כי אסור לאחר ובככלל ההורים שלי יעקמו את האף בנוגע ליציאה צריך לחלק משלוחי מנות בקיצור זה לא יום שמתחשב בדתיים שבפורום וזה די חבל שעושים פגישת פורום בלי זרם מסוים אני חושבת שזה הוגן להחליף ליום אחר.. אפילו ליום אחרי העיקר להזיז ואםם לא נוח להחליף יום.. אז אני מאחלת לכולםלהנות:) כי אני בטוח לא יכולה ביום הזה:(

הו..

למען האמת אני מסכימה איתך אבל יש פה אחרים שלא יכולים יום אחכ, אז זה יוצר בעיה.. של כמה שרוצים ביום ראשון וכמה שרוצים יום שני. ואין מה לעשותעם זה. אם כבר נקבע.. אין ברירה\= אני בכל מקרה כנראה לא אגיע.(אלא אם אבא שלי יחליט לתת לי מתנת פורים שכזו)

לאן להזיז??../images/Emo103.gif

אמנם אני לא דתיה וזה לא מפריע לי..אבל תחשבי על זה..יום ראשון הרבה לא יכולים ויום שני זה היום האחרון של החופשה יום אחרי זה כבר יהיה בעיה...מפגש ביום של בצפר זה קצת בעייתי

גליזה

New member
תראי,

לא שיתפתם פעולה איתנו בקטע של לבחור יום, וליאורוש שאלה אותי לפני שהיא פתחה באיזה יום לקבוע. עכשיו, ידעתי שעדיף לשירוש יום ראשון, וגם יש עדיפות ליום ראשון כי יום לפני שנגמר החופש תצטרכו לחזור מוקדם יותר הבייתה. האמף, גם אני העדפתי את ראשון וככה בחרנו את זה. אין לי כ"כ בקיעות לגבי מתי מתאפשר או לא מתאפשר מבחינה דתית, ובגלל שלא הצלחנו לגייס קולות לגבי מתי לקיים את המפגש קבענו בעצמנו. האמף. לא יודעת, אפשר לקיים את המפגש לאורך היומיים. בכל פעם יבוא מי שיכול לבוא.... או משהו כזה.
הולך?

hadarh111

New member
ח ממש חכם.

בואו נקבע יום ראשון בתור רשמי. ונגיד וואי אפשר גם לבוא בשני ואז בטוח כולם יבואו בשני בדיוק אני והפיצול אשיות. עזבו אני מוותרת אני לא אהיה במפגש,זה בטוח.

גליזה

New member
אני מצטערת אם נפגעת מזה../images/Emo4.gif

כי נשמע שאת ממש כועסת. אין לי או לאף אחד אחר כוונה רעה שלא תהיו שם, אבל אם מלכתחילה הייתם משתפים פעולה כששאלנו באיזה יום (את זה שיש סעודה ביום ראשון ידעתם מזמן
ואני כולי בורה בזה) יכול להיות שזה היה יוצא ביום שני
תראי, למרות מה שאולי נראה ("גלל יחססס") אני לא קובעת פה את ההחלטות. אני לא אגיד לכולכם "בואו ביום רביעי כי אני המנהלת ואני החלטתי", אבל כשלא משתפים פעולה ונראה כי כל תאריך הוא אפשרי אז מי שמארגן בוחר את היום שהכי נוח לו (חלילה מתוך אגואיזם, אלא מהסיבה שכבר ציינתי) אני מודעת גם לבעיה שחופש פורים הוא נורא קצר ובעייתי, אבל אני מקווה שבפסח (זה גם במרץ, אז זה יגיע מהר
) למרות כל החרישה לבגרויות וההשלמות (אני לא מאמינה שתרצו למנוע מעצמכם שניות של חופש:|) נוכל להפגש כקבוצה יותר גדולה

shaiky

New member
לא קשור לנפגעת.

והייתי עצבנית באותו היום. וזה פשוט התבטא גם בהודעה הזו. ידעתי שיש סעודה, ולא לא חשבתי שהמפגש יצא כל כך מאוחר חשבתי שנעשה אותו בבוקר. ועד פסח אלוקים גדול.

גליזה

New member
12 בצהריים זה הכי מוקדם שאפשר

אני לא יכולה להעיר אנשים יותר מוקדם >< כאילו, מילא אם הייתם באמת קמים בשעות כ"כ מוקדמות..

Wild Eye Joker

New member
אמ תראי

אני בסוף לא יכולה שני בכלל..תכניות השתנו... אז אם יוחלט בסופו של דבר שני, אז לצערי אני לא אגיע.

Chemical Venom

New member
אממ אני

אמממ אני עדיין בעד ראשון כי יום שני אני לא יגיע כנראה... וביום ראשון שיר מגיע וענבר תגיע ויום שני הם לא יכולות... לא יודע בקיצור תקבעו יום לי עדיין יש עדיפות לראשון וחוץ מזה יהיה עוד מפגשים ואפשר גם לעשות מפגשים בזמן לימודים אני בתל אביב כל הזמן וזה לא מפריע לי ללימודים!!(אלחי אם אתה קורא את זה תיהיה בשקט!)

Simply Blonde

New member
Aמעי שניה../images/Emo68.gif

אמרתי שאני לא דתיה אבל המשפחה שלי כן משמע יש לנו סעודת פורים בדיוק כמוכם וואלה לי אין בעיה ואני לא מפסידה אותה אז אני אפסיד משלוחי מנות ביג דיל עברנו את הגיל..

כל משפחה והמנהגים שלה.

אצלנו עד 12 אנחנו מתעסקים במשלוחי מנות וב12 עפים(מהר מהר) לצפון הרחוק לסעודת חג של כללל המשפחה.

hadarh111

New member
גם אנחנו.

אצלנו עד 10 משלוחי מנות מ10 יוצאים לכיוון המשפחה.. ובדרך עוצרים בניחום אבלים. חבר של אבא מת בתאונה. והנסיעה למשפחה גם ככה לוקחת הרבה זמן הם בצפון כמו שאמרתי , זה חג משפחתי ובתור דתיה "ולא רק מישהי ממשפחה דתית" אין לי כוונה להפסיד סעודת חג.

hadarh111

New member
יופי אז את סופרמן!

ואת יכולה לשלב הכללל! ואני לא, מה לעשות. וכנראה שאני לא עברתי את הגיל.

Simply Blonde

New member
האם אני שומעת פה נימת זלזול?../images/Emo68.gif

בונאה ילדה תירגעי. אז אנחנו עושים את הסעודה שלנו בשלוש בצהריים סליחה באמת. כולו מפגש פורום. מה הזלזול פה והעצבים אני לא מבינה. מרגוע עכשיו! קיי?

למעלה