גיוס בעלי פרופיל 21

o m e r g

New member
../images/Emo32.gifגיוס בעלי פרופיל 21

היי חבר'ה ידוע שאפילפסיה לפעמים מורידה פרופיל ל21...עכשיו הם לא יצטרכו להתנדב,הם יוכלו להתגיס רגיל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122557,00.html עומר

aerox

New member
ולמה אתם חושבים ש?

חולי אפילפסיה מתים להתגייס אני מכיר המון שלא מספיק שהמחלה יושבת להם בשכל 24 שעות וגם הצבא הם לא מתים להתגייס לפי דעתי אם לחולי אפילפסיה לא מתאים להתגייס שלא יגייסו אני חושב שזה די טעות לגייס חולי אפילפסיה לא בגלל המחלה עצמה כי מי שמאוזן בנינו הוא מאוזן אני מדבר על כאלה שהם לא ועושים להם בכוונה טרטורים ומפה לשם .קיצר , אחלה כתבה אבל לא משהו

א68

New member
גיוס

אם זה לפי הכתבה של העיתון במחנה ודבריו של תא"ל אלעזר שטרן,זה עדיין מוקדם ולא צריך להתלהב בנושא הגיוס, כשפתאום זה יהיה ויתבצע מהיום למחר, לשבוע הבא או עד לחודש הבא. אם זה אכן כך יהיה, מה טוב. מה טוב יותר, להמתין ולראות, שיהיו דברים בגו' ולא הכל בסוף יהיה לריק.

dragon4u

New member
מנסיוני האישי

אני קיבלתי את ההתקף הראשון בגיל 17 ואז דחו לי את הגיוס בשנתיים ושמו אותי על תנאי. לאחר שנתיים שהייתי מאוזן, נתנו לי פרופיל 45 וגייסו אותי. שירתתי בצבא שלוש שנים, כולן בתוך רצועת עזה וגם עשיתי מילואים. אחרי הצבא קיבלתי עוד התקף ולפני כ-3 שנים קיבלתי עוד התקף. עכשיו ביקשתי ועדה רפואית להוציא אותי מהמילואים כי אני לא רוצה לקחת סיכון עם נשק ביד.

למעלה