גדול

Sweet berries

New member
שאלון מגניב../images/Emo218.gif

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? 19. פנים יפות או גוף יפה? 18. חכמה או יפה? 17. ספר או סרט? 16. רעש או שקט? 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? 13. רומנטי או שרמנטי? 12.פרח אחד או זר פרחים? 11. הרבה לישון או כמעט ולא? 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? 6. שעווה או גילוח? 5. ריצה או הליכה? 4. חום או קור? 3. דוש או אמבטיה? 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? 1. קיץ או חורף? 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? 18. סקס בשירותים? 17. קשר בשלט רחוק? 16. יום האהבה/ולנטיינס? 15. לחגוג סילבסטר? 14. צמחונות? 13. מותגים? 12. כפכפי אצבע? 11. שיחות מלב אל לב? 10. הפגנת אהבה בציבור? 9. טלפוניים סלולריים? 8. סקס לפני החתונה? 7. סמים? 6. שתיה ונהיגה? 5. המטרה מקדשת את האמצעים? 4. עישון בקרב בני נוער? 3. שלטון דמוקרטי? 2. סקס במקומות ציבוריים? 1. אורגיות? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים 17. עישנת סיגריה? 16. השתכרת? 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 14. היה לך סטוץ? 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 11. כססת ציפורניים? 10. התנשקת עם בת? 9. בכית על בן? 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 5. הפסקת ספר באמצע? 4. התפטרת מהעבודה? 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? 2. התנשקת עם בן? 1. אכלת סושי? 15 מידע כללי 15. שם: 14. תאריך לידה: 13. עיר מגורים: 12. בית ספר: 11. צבע שיער? 10. צבע עיניים? 9. גובה? 8. משקפיים? 7. הורים נשואים או גרושים? 6. רווקה/חברה? 5. תלמיד טובה? 4. רגיש? 3. סטרייט/בי/הומו? 2. בתול? 1. ביישן? 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? 12. אמונות תפלות? 11. רוחות? 10. אלוהים? 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל? 6. מזל? 5. יין ויאנג? 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? 1. הפכים נמשכים? 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? 13. ההודעה האחרונה ששלחת? 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? 9. הספר האחרון? 8.הסרט האחרון? 7. החבר האחרון שראית? 6. הנסיעה האחרונה באוטו? 5. המבחן האחרון? 4. הדבר האחרון שקנית? 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 2. השיר האחון ששמעת? 1. הדבר האחרון שלבשת? 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? 12. פתחת את הראש? 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? 10. עברת ניתוח? 9. שברת מראה? 8. היית בפיגוע טרור? 7. ראית מישהו נהרג? 6. גילית ששיקרו לך? 5. בגדו באמונך? 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? 3. הלכת מכות? 2. כמעט טבעת? 1. כרתו לך איבר? 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? 11. האהבה הראשונה? 10. הצו הראשון? 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? 5. גנבת מחנות? 4. פרצת למקום כלשהו? 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? 8 עובדות 8. התחביבים שלך? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? 5. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 3. הספר הכי קרוב? 2. החלון פתוח או סגור? 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. 4. 3. 2. 1. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: 3. סתיו: 2. חורף: 1. אביב: שלושת הרגלים: 3. עישון? 2. אלכוהול? 1. סקס? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.

Sweet berries

New member
no alarms and no surprises please

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? לא חשוב 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? חכמה. 17. ספר או סרט? יו אל תעשו לי את זה. 16. רעש או שקט? איזה רעש?
15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אני לא יודעת איפה ארגיש יותר נוח. נראה לי שבחוץ ואז בבית. 13. רומנטי או שרמנטי? דלמטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? לצערי-כמעט ולא. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? X_X 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות ומסודרות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? לפי המצב רוח 5. ריצה או הליכה? אופניים! 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? נו מקלחת רגילה עם השפופרת וזה. 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? השאלון הזה לא מגניב בכלל; 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? לא נגד, אך אין לי עניין רגיש ומיוחד לזה, בכל מקרה הומואים\לסביות נחשבים אצלי בדיוק כמו כל אחד אחר. 18. סקס בשירותים? נשמע קצת לא נוח. 17. קשר בשלט רחוק? אם אפשר אז לא. 16. יום האהבה/ולנטיינס? שניהם. 15. לחגוג סילבסטר? אממ לא ממש 14. צמחונות? בעד 13. מותגים? שיורידו את המחירים ואז נדבר. לא צריך להשקיע אלף שקל בפיסת בד צבעונית ומיותרת. 12. כפכפי אצבע? לא אוהבת. 11. שיחות מלב אל לב? בעד. 10. הפגנת אהבה בציבור? חחח זה לא מפריע לי 9. טלפוניים סלולריים? זה כבר נעשה הכרחי. אבל אני לא בעד כל השטויות שהם מעבר לשיחות כי זה כבר מטופש ואנחנו סתם סופגים קרינה. 8. סקס לפני החתונה? דה 7. סמים? לא 6. שתיה ונהיגה? לא 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לפעמים. 4. עישון בקרב בני נוער? עישון בכלל- לא. 3. שלטון דמוקרטי? כן 2. סקס במקומות ציבוריים? לא 1. אורגיות? P: 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים -לא! 17. עישנת סיגריה? לא! 16. השתכרת? לא :X 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? חח דיי נו איכסוש 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? חח דייי 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא זכורה לי הפעם האחרונה ששמתי לק. 11. כססת ציפורניים? לא. 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא! 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לאאאאא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? אממ. לא 2. התנשקת עם בן? לא 1. אכלת סושי? לא איכ. 15 מידע כללי 15. שם: בר. 14. תאריך לידה: 9 למאי 94' 13. עיר מגורים: פרדסיה 12. בית ספר: קריית דרור 11. צבע שיער? שחור 10. צבע עיניים? חום כהה 9. גובה? לא הרבה, זה בסדר P: 8. משקפיים? אין. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 5. תלמיד טובה? אני תלמיד טובה מאוד. 4. רגיש? במידת הצורך. יש מקומות. 3. סטרייט/בי/הומו? סרייט להיות הומו! חה! סתם. סטרייטית. 2. בתול? כן :mad: 1. ביישן? בדרך כלל לא כל כך אבל יש לי גבולות. 15 אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
12. אמונות תפלות?
11. רוחות? לא יודעת. 10. אלוהים? לא יודעת. 9. שטן? לא. לא יודעת. 8. גן עדן וגיהנום? כמעט ובטוחה שזה יצירה של הדמיון שלנו. 7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?
3. הברית החדשה?
2. קשר וירטואלי יכול הצליח?
1. הפכים נמשכים? יש מצב. 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? איתמר 13. ההודעה האחרונה ששלחת? שיינר 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? שיינר 11.הנשיקה האחרונה? אני כבר לא זוכרת. 10. החיבוק האחרון? אתמול 9. הספר האחרון? "האלכימאי" 8.הסרט האחרון? music and lyrics 7. החבר האחרון שראית? אתמול. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול. 5. המבחן האחרון? אממ מסכם במתמטיקה 4. הדבר האחרון שקנית? פיתחתי תמונות 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? מזמן מאוד. 2. השיר האחון ששמעת? עכשיו 1. הדבר האחרון שלבשת? עכשיו P: 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? מעולם לא 12. פתחת את הראש? מעולם לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? מעולם לא 10. עברת ניתוח? פעמיים 9. שברת מראה? אממ לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? כן 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? פיזית? נו, בכיתה ב'.. 3. הלכת מכות? ד' :mad: 2. כמעט טבעת? אממ כשהייתי קטנה P: 1. כרתו לך איבר? חח לא. 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? עדיין לא הייתה. 11. האהבה הראשונה? לא מזמן כ"כ. 10. הצו הראשון? הו הו יש לי זמן. 9. הדייט הראשון? לא היה. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? א' 7. הטסט הראשון? גיל 16 בעזרת השם יישתבח שימו בלהבלה טפו! 6. הבגרות הראשונה? עדיין לא 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? איכסה 4. המילה הראשונה?" אגוּ " ? 3. האכזבה הראשונה? אממ לא זוכרת. 2. שברון הלב הראשון? .. 1. ההתאהבות הראשונה? די לחזור על שאלות 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? חחחחח בדיוק דיברתי על זה עם אחותי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אממ הכרתי מישהי אתמול P: 9. החבר הכי שקט? הלנה 8. החבר הכי עצבני? חחח גיע, אבל רק כשהוא עם יובל 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? אממ סתוגיע 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? שאלות מיותרות לחלוטין. 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן, בכיתה ה', לא עשיתי שעורים ונורא נלחצתי אז אמרתי שאני לא מרגישה טוב אז שלחו אותי לשתות תה וניצלתי. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? חחחP: ^ 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא זכור לי 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? ממש לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? ממש ממש לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? מוזיקה צילום וציור 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? פאמילי גאי ושנות השבעים 6. הספר האהוב עלייך? שאלה קשה. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? איכסוש 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? לא יודעת 3. חברת התיקים האהובה עלייך? לא יודעת 2. הסרט האהוב עליך? נו זה כללי מדייי 1. המשקה האהוב עליך? בירה שחורה ++ 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הארונות שלי. זה בורדו אבל. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעלי ספורט שחורות 5. החולצה האהובה עלייך? אחת שאני לובשת עכשיו שכתוב עליה משהו בהונגרית. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אממ זה ספר של רם אורן \: 3. הספר הכי קרוב? ^ 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? המקלדת 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.פלאפון 4.אמ פי 3 3. סכין יפאנית ?? 2. מברג 1. עט 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: כלוםםם 3. סתיו: נעים 2. חורף: תענוג 1. אביב: אפשר לצאת ונעים. שלושת הרגלים: 3. עישון? לא 2. אלכוהול? לא 1. סקס? לא שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. פרופורציות 1. תחביביי. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. הייתי בבלט 4 שנים.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo21.gif

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? חכם 17. ספר או סרט? שני דברים שונים 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם של הרבה אנשים
14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? קשה להלחליט.. 13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי... 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבהההה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות ומסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? תלוי עם מי 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? גילוח
5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? תלוי... 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? תלוי אם הם נקיים
17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? מה איכפת לי 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? לא איכפת 13. מותגים? אם זה יפה אז לקנות 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? עד גבול מסוים 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? שו?! 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות?
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן!!! 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? לא ממש לבכות.. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? לא 15 מידע כללי 15. שם: גלי 14. תאריך לידה: 26.5.90 13. עיר מגורים: ליד ירושלים 12. בית ספר: בויאר 11. צבע שיער? שחור 10. צבע עיניים? כחול-ירוק 9. גובה? 1.72 8. משקפיים? צריך להיות
7. הורים נשואים או גרושים? נשואים
6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? נראה לי שכן 4. רגיש? תלוי בקשר למה 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן? לא 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? מה זה?! 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? זה סתם נחמד
11. רוחות? כן 10. אלוהים? אולי 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא ממש 7. גורל? לא יודעת 6. מזל? כנ"ל 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? אין לי מושג מה זה אומר 3. הברית החדשה? כנ"ל 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? לא 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? סבתא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? נראה לי לעמית 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? עמית 11.הנשיקה האחרונה? ממזמן
10. החיבוק האחרון? בבוקר מסבתא 9. הספר האחרון? מיקוד בלשון 8.הסרט האחרון? שרק 3 7. החבר האחרון שראית? עינת 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום בצהריים 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון 4. הדבר האחרון שקנית? קליליות בטעם זעתר
3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? בגיל 12 2. השיר האחון ששמעת? Aerosmith - Ain't that Bitch 1. הדבר האחרון שלבשת? גופיה של מיקי מאוס ומכנסי שלושתרבע 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא
10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? נראה לי 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהמשך../images/Emo178.gif

12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? בגיל 15 11. האהבה הראשונה? כנ"ל 10. הצו הראשון? 10.6.2007 9. הדייט הראשון? גיל 15 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 12 7. הטסט הראשון? שבוע הבא ^^ 6. הבגרות הראשונה? לפני שנה בהיסטוריה 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? - 4. המילה הראשונה? אבא? 3. האכזבה הראשונה? לא זוכרת 2. שברון הלב הראשון? כנ"ל 1. ההתאהבות הראשונה? בגן במומין
11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? אממ 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? מוגלי 9. החבר הכי שקט? רחל 8. החבר הכי עצבני? עמית 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? דודי 6. החבר הכי מצחיק? דודי 5. החבר הכי קשוב? דודי 4. מכיר אותך הכי טוב? דודי 3. החבר הכי עצלן? דודי
2. החבר הכי רגיש? מוגלי?! 1. החבר הכי חכם? מעיין 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? כן 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? כן 8 עובדות 8. התחביבים שלך? מוזיקה, מחשב, חברים ולישון!!! 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? שנות ה-70 6. הספר האהוב עלייך? רודף העפיפונים והארי פוטר 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פול אנ' בר 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? קונברס (אולסטאר) וואנס 3. חברת התיקים האהובה עלייך? סטיב
2. הסרט האהוב עליך? שר הטבעות 1. המשקה האהוב עליך? לימונדה 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? שלט אין כניסה 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הכפכפים 5. החולצה האהובה עלייך? חולצות יוסלס 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברות מתמתטיקה 3. הספר הכי קרוב? מילון אוקספורד 2. החלון פתוח או סגור?פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? השטיח 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פדים
4. וזלין 3. גומיות לשיער 2. ארנק 1. מפתחות 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: בגדים קצרים 3. סתיו: עדיין אפשר בגדים קצרים 2. חורף: שאפשר להתכרבל מתחת לשמחה 1. אביב: מתחילים ללבוש בגדים קצרים
שלושת הרגלים: 3. עישון? לא 2. אלכוהול? לא 1. סקס? **עדיין** לא שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. חברותית 1. החלטית דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. כרגע אני לובשת תחתונים עם פסים כחול סגול
הודגש באמצעות מדגישומטיק

STU XD

New member
ייאי בדיוק חשבתי שבא לי שאלון ^^

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק?חלק 19. פנים יפות או גוף יפה?גוף 18. חכמה או יפה?חכמה 17. ספר או סרט?איף, זה קשה מדי 16. רעש או שקט?תלוי 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הבחורה מעל
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?ארוכות ולא מטופחות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני
7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה !!!! 6. שעווה או גילוח?שעווה 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?קור 3. דוש או אמבטיה?אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? בטח, זה כיף
1. קיץ או חורף?חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?בעד 18. סקס בשירותים? בעד 17. קשר בשלט רחוק?בעד
16. יום האהבה/ולנטיינס? נגד 15. לחגוג סילבסטר?בעד 14. צמחונות?אין לי דיעה 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע?Oo 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? למה לא 9. טלפוניים סלולריים? די נגד, אבל לא יותר מדי 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?קלים 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים?תלוי 4. עישון בקרב בני נוער? בעד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?בעד 1. אורגיות?אם זה בהסכמה. 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? 17. עישנת סיגריה?כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 14. היה לך סטוץ?כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?כן 2. התנשקת עם בן?כן 1. אכלת סושי? כן 15 מידע כללי 15. שם: סטו 14. תאריך לידה:18/8/90 13. עיר מגורים: רחובות 12. בית ספר: קציר 11. צבע שיער?שחור עם בלונד בקצה 10. צבע עיניים?ירוק-אפור כזה 9. גובה?מטר וקרמבו 8. משקפיים?רק למרחוק 7. הורים נשואים או גרושים?נשואים באושר
6. רווקה/חברה? סוג של 5. תלמיד טובה? לא 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו?בי 2. בתול? לא 1. ביישן?לא 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? כן 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום?לא 7. גורל? לא 6. מזל? כן 5. יין ויאנג?כן 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח?לא ניסיתי 1. הפכים נמשכים?כן 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון?אריה 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לאריה- "כלום" 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מאריה-"מה עושה?" 11.הנשיקה האחרונה? אי שם בכפר החורש 10. החיבוק האחרון? אבא 9. הספר האחרון? העימות/ק.צטניק 8.הסרט האחרון? טריינספוטינג- סרט ממש ממש טוב !!!! 7. החבר האחרון שראית? מאיה 6. הנסיעה האחרונה באוטו?אתמול מסבתא 5. המבחן האחרון? בגרות בהיסטוריה 4. הדבר האחרון שקנית? סיגריות נראלי 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפולין 2. השיר האחון ששמעת? משו מכוער ברדיו 1. הדבר האחרון שלבשת? עכשיו אני לובשת בוקסר וחולצה גזורה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש?לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג? כן 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?כן 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה?בגיל 13, באיזה פארק חשוך עם מישו מעפן 11. האהבה הראשונה? בגיל 14 10. הצו הראשון? ב5 באוגוסט 9. הדייט הראשון? גם בגיל 14 8. הפעם הראשונה בחו"ל? עברנו לגור בהולנד ל4 שנים כשהייתי בת חצי שנה 7. הטסט הראשון?עוד לא 6. הבגרות הראשונה? בלשון נראלי בכיתה י' 5. למעשנים, החפיסה הראשונה?בחופש הגדול בין ח' ל-ט' 4. המילה הראשונה? אבא נראלי 3. האכזבה הראשונה? בטח שהפסיקו לשדר את גינת ההפתעות או משו כזה 2. שברון הלב הראשון? עם אותה האהבה הראשונה מגיל 14.. 1. ההתאהבות הראשונה? Oo 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? ליהי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן?הדס 9. החבר הכי שקט? קריסטינה 8. החבר הכי עצבני? מאיה 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?מאיה 6. החבר הכי מצחיק?ליהי 5. החבר הכי קשוב?מאיה ורעות 4. מכיר אותך הכי טוב? מאיה 3. החבר הכי עצלן? מעיין 2. החבר הכי רגיש? עדן 1. החבר הכי חכם? רעות 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?כן 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו?לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?כן 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לכתוב, לקרוא, לראת סרטים, לצלם, לנגן, אנשים אנשים אנשים 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?פרנדס, הכי גאים שיש, העשב של השכן, איש משפחה, סאותפארק, סימפסונס 6. הספר האהוב עלייך? כל הספרים של אתגר קרת 5. חנות הבגדים האהובה עליך? חנויות יד שנייה ושווקים 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין 2. הסרט האהוב עליך? שמש נצחית בראש צלול, ספרות זולה, כלבי אשמורת, קיל ביל, טריינספוטינג, לוק סטוק ושני קנים מעשנים, החיים זה לא הכל, אפרודיטה הגדולה 1. המשקה האהוב עליך? בירה, קולה, קפה, מנגו 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? השולחן שלי.. טוב זה אדום-ורוד כזה 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אולסטאר בורדו 5. החולצה האהובה עלייך? גופיית סבא לבנה 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת ריקה 3. הספר הכי קרוב? געגועי לקיסינג'ר/אתגר קרת 2. החלון פתוח או סגור?סגור, יש מזגן 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? גומייה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.סיגריות 4.מצית 3.פלאפון 2.מפתחות 1.ארנק 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: יומולדת 3. סתיו: שלכת 2. חורף:גשם 1. אביב: גפן שלושת הרגלים: 3. עישון?יאמאן 2. אלכוהול? יאמאן 1. סקס? יאמאן שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. ביטחון עצמי 1. שנונה
^^ דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.אני מפחדת מהחושך.

iRoNBaLLz

New member
עונה

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? בחורה חלקה מן הסתם... 19. פנים יפות או גוף יפה? רצוי גם וגם... אבל בגדול פנים... 18. חכמה או יפה? גם וגם 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי בבית 13. רומנטי או שרמנטי? אנאערף 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? רוצה הרבה... 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? מזה משנה? חחחחח 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? אני אוכל ציפורניים... אז זה לא משנה... אבל שיהיו לה לפחות קצרות ומסודרות.. עדיף... לא כזה משנה.. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? אני לא יכול לרוץ לעזאזל... עד מתי שברי מאמץ? והליכה מהירה לא עושה לי נעים בברכיים.... 4. חום או קור? קור... 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה.. לא עשיתי שנים אחת... 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? נשמע דווקא טוב... 1. קיץ או חורף? בגדול חורף נראה לי יותר סביל במדבר.. לא..? 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? חלוק על זה... 17. קשר בשלט רחוק? לא נראה לי נוח 16. יום האהבה/ולנטיינס? אם זוג באמת אוהבים אחד את השני.. הם לא צריכים חג כדי לחגוג את זה 15. לחגוג סילבסטר? לא. זה לא החג שלנו, מה אכפת לי מי היה האפיפיור הראשון? 14. צמחונות? מי שזה עושה לו טוב... 13. מותגים? בנעליים לפחות... 12. כפכפי אצבע? סבבה 11. שיחות מלב אל לב? כן 10. הפגנת אהבה בציבור? חלקית... אני לא אוהב את הלטישת עיניים של הציבור הישראלים.. מבטים שליליים זה מגעיל... 9. טלפוניים סלולריים? התרגלתי בגלל הצבא... 8. סקס לפני החתונה? כן 7. סמים? לא תודה 6. שתיה ונהיגה? ממש לא 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי מה ומי... 4. עישון בקרב בני נוער? שכל אחד יעשה מה שבראש שלו.. מה אני יכול להגיד כבר..? 3. שלטון דמוקרטי? איפה? בארץ? צריך להכניס פה קצת היבטיים דיקטטורים.. כי יש פה יותר אנרכיה מדמוקרטיה... 2. סקס במקומות ציבוריים? לא כל כך... 1. אורגיות? עם 2 בנות כן.. יכול להיות מעניין... 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא ממש שם לק... 11. כססת ציפורניים? אווווווו כל הזמן... 10. התנשקת עם בת? זה בא לשאול בנות? 9. בכית על בן? לא בהיבט שהשאלה הזאת נשאלה.. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן... 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא... 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא... 5. הפסקת ספר באמצע? ולא הפסקתי לקרוא? לא... 4. התפטרת מהעבודה? מת להתפטר מצה"ל 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא.. 2. התנשקת עם בן? לא 1. אכלת סושי? לא 15 מידע כללי 15. שם: אלעד 14. תאריך לידה: 5.7.88 13. עיר מגורים: כפר סבא 12. בית ספר: כצנלסון 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 174-175 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווק 5. תלמיד טובה? הייתי כן... 4. רגיש? בערך.. כן.. 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? כן 1. ביישן? כן 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? נחמד 14. נומרולוגיה? את זה אני פחות אוהב.. 13. גלגול נשמות? לא יודע... 12. אמונות תפלות? לא כל כך... 11. רוחות? לא... 10. אלוהים? כן ולא 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? כן ולא 7. גורל? כן ולא 6. מזל? כן ולא 5. יין ויאנג? לא 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? חבר מחו"ל שאמר לי שהוא בא לבקר בארץ :) 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לא זוכר... 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מהאחות הקטנה ה"מאומצת" שלי .. חחחחח 11.הנשיקה האחרונה? .... 10. החיבוק האחרון? סבתא :) 9. הספר האחרון? קורה איזה משהו מוזר על מלחמה וסינים.. סון דזה אנערף... 8.הסרט האחרון? לא זוכר... 7. החבר האחרון שראית? לא זוכר... 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול אחה"צ 5. המבחן האחרון? מבחן של הקורס תותחן... 4. הדבר האחרון שקנית? ארטיק בשק"ם 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? חזרה מפולין לפני שנתיים 2. השיר האחון ששמעת? שומע כרגע iron maiden - out of the silent planet 1. הדבר האחרון שלבשת? תחתונים 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן 10. עברת ניתוח? בקע בגיל 9 חודשים נחשב..? 9. שברת מראה? נשברה לי בטעות... 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? קורה לכולם 3. הלכת מכות? לא 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא

iRoNBaLLz

New member
המשך

12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? 11. האהבה הראשונה? לא ממש הייתה 10. הצו הראשון? ביומהולדת 17... הלך סביר... 9. הדייט הראשון? לא היה.. מה לי ולזה :O 8. הפעם הראשונה בחו"ל? לא זוכר אותה.. בגיל 3 7. הטסט הראשון? נכשלתי על "שבירת הגה" הטסטר לא התערב או משהו.. אבל הייתי ממש לחוץ אז נכשלתי... 6. הבגרות הראשונה? בהיסטוריה לפני 3 שנים.. היה סביר.. 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? אין לי מושג... 3. האכזבה הראשונה? לא זוכר... 2. שברון הלב הראשון? קשה לי להגדיר.. אני יכול להיות ממש מבואס.. אבל זה עובר לי אחרי לא יותר מידי זמן... 1. ההתאהבות הראשונה? בכיתה ז-ח בערך... 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? כל מיני מהצבא... 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? מהיחידה החדשה בצבא... 9. החבר הכי שקט? לא יודע.. מה אני צריך לחשוב עכשיו... אני לא טוב בחשיבה... 8. החבר הכי עצבני? כנ"ל 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? אני מכיר בגוף 1 זכר 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא חושב.. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? לא.. אבל ממטבח כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? בערך כן.. חחחחח 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא זוכר... 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? שינה, מחשב, גירבוץ 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האוס 6. הספר האהוב עלייך? לא קורה... 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אני לא ממש מת על בגדים.. אין לי חנות אהובה... 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? חלוק על זה... הכל גורם לי שברי מאמץ אז לא אוהב... 3. חברת התיקים האהובה עלייך? יש לי בעיקר ג'נספורט.. זה מה שהלכתי בבית ספר.. 2. הסרט האהוב עליך? מממ קשה לחשוב... 1. המשקה האהוב עליך? מים 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? סוכריות אני אוכל... 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעלי הצבא :\ 5. החולצה האהובה עלייך? לא חשבתי על זה.. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? לא רואה!!! :) 3. הספר הכי קרוב? מילון אנגלי עברי בלה בלה 2. החלון פתוח או סגור? פתוח חלקית... 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הכומתת תכלת :\ 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. תחתונים 4. גופית זית 3. שמיכה 2. תיק רחצה 1. משתדל שאוריאו 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: שאנשים הולכים לים.. אם זה עושה לאנשים משהו טוב... וכמובן ביקיני :) 3. סתיו: שזה לקראת החורף 2. חורף: גשם!! אפשר לחשוב כל כך הרבה... או לא לחשוב בכלל כשמסתכלים על גשם... 1. אביב: פסח? שלושת הרגלים: 3. עישון? לא 2. אלכוהול? לא 1. סקס? מתישהו שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אני משתדל לא לשקר ולהיות ישר.. זה דופק אותי... 1. לא יודע עוד אחת... לא אוהב לשפוט את עצמי... דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. שהתריסים חצי פתוחים חצי סגורים

dusa1

New member
אני D:

20 מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? לא שעיר מדי 19. פנים יפות או גוף יפה? שניהם לא כ-ז-ה משנה לי 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? תלוי 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית 13. רומנטי או שרמנטי? לא יודעת 12.פרח אחד או זר פרחים? תלוי 11. הרבה לישון או כמעט ולא? תלוי P: 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הבחורה מעל! 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? לא יודעת, תלוי על מי P: 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? תלןוי במצב 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי .__. 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? תלוי >_____< 4. חום או קור? קור, מאנשים חום. 3. דוש או אמבטיה? תלוי במצב... 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? מקלחת עם החברה זה כייף P: 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? זה נחמד 17. קשר בשלט רחוק? הא? ">< 16. יום האהבה/ולנטיינס? אחלה P: 15. לחגוג סילבסטר? למה לא? P: 14. צמחונות? כע 13. מותגים? למה לא? 12. כפכפי אצבע? למה לא? P: 11. שיחות מלב אל לב? בהחלט 10. הפגנת אהבה בציבור? למה לא? XD 9. טלפוניים סלולריים? זה נוח 8. סקס לפני החתונה? בעד. 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי 4. עישון בקרב בני נוער? נגד עישון בכלל 3. שלטון דמוקרטי? זה עדיף מדקטטורה או קומוניזם, אבל אנרכייה עדיף. 2. סקס במקומות ציבוריים? למה לא? P: 1. אורגיות? סבבה 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא שלמה, שאחטות וזה כע... 16. השתכרת? כע ><" וזה לא נחמד ><" 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כע 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כעע D: 11. כססת ציפורניים? אולוויז! P: 10. התנשקת עם בת? כע 9. בכית על בן? כע 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כע 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כע ><" 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? יאפ 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן... 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן 15 מידע כללי 15. שם: הדס 14. תאריך לידה: 10.2.93 13. עיר מגורים: מיתר, ליד ב"ש... 12. בית ספר: חט"ב מיתרים 11. צבע שיער? כרגע שחור עם פוני בבורדו, בקרוב ג'ינג'י DD: 10. צבע עיניים? ירוק D: 9. גובה? 1.52 >< 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים באושר ואושר D: 6. רווקה/חברה? יש חברה 5. תלמיד טובה? ממוצעת... 4. רגיש? כן, דיי 3. סטרייט/בי/הומו? בי 2. בתול? כן 1. ביישן? לא 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? לא ממש, אבל נחמד לקרוא על זה 14. נומרולוגיה? לא ממש 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? כן 10. אלוהים? לא יודעת 9. שטן? לא יודעת 8. גן עדן וגיהנום? דיי 7. גורל? לא ממש 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? לא ממש 3. הברית החדשה? לא, אבל זה כ"כ מעניין! O.O 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן 1. הפכים נמשכים? איך לפעמים 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? עם לב
לפני עשר דקות 13. ההודעה האחרונה ששלחת? למורפיקס, לפני 20 דקות ככה 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מדנה 11.הנשיקה האחרונה? מנועה 10. החיבוק האחרון? מאמא
9. הספר האחרון? אם יש גן עדן\רון לשם 8.הסרט האחרון? ראטאטוי, איזה סרט חמוד 7. החבר האחרון שראית? דנה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום, לב"ש 5. המבחן האחרון? אמממ סיפרות 16.6 אאל"ט, עוד מעט מבחן מעבר במתמט'
4. הדבר האחרון שקנית? מוט לאינדסטריאל שלי (אגב, יש למישו הצעות לשם?) 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? שנתיים וחצי, לפריז 2. השיר האחון ששמעת? דראקוניאן- דת' קאם ניר מי (אין לי כוח לכתוב באנגלית ">< ) 1. הדבר האחרון שלבשת? מכנס קצר משובץ כזה אפור-ורוד, חולצה כחולה, תחתונים של מיקי מאוס וחזייה כחולה עם פרה P: 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? כע 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כע 10. עברת ניתוח? כע 9. שברת מראה? כע 8. היית בפיגוע טרור? ראיתי מרחוק ;( 7. ראית מישהו נהרג? כן, לצערי ;( 6. גילית ששיקרו לך? כן.... 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא, לא ממש 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? נועה אנגל, 3.4.07 11. האהבה הראשונה? בן דרור P: 10. הצו הראשון? לא היה 9. הדייט הראשון? עם נועיק P: 8. הפעם הראשונה בחו"ל? בתמצווה, פריז. 7. הטסט הראשון? לא היה ;; 6. הבגרות הראשונה? לא הייתה ;;;; 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? נופ DD: 4. המילה הראשונה? אבא 3. האכזבה הראשונה? לאידעת 2. שברון הלב הראשון? לא מזמן 1. ההתאהבות הראשונה? אמממממ... לפני שנתיים 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? דנה שלי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? כל מני כאלה... 9. החבר הכי שקט? רחלי 8. החבר הכי עצבני? נתי עצבנית O.O 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? עדי, מלידה 6. החבר הכי מצחיק? דנה 5. החבר הכי קשוב? מריה 4. מכיר אותך הכי טוב? דנה, ומישו שהוא כבר לא חבר :( 3. החבר הכי עצלן? אותו אחד XDD 2. החבר הכי רגיש? רחלי 1. החבר הכי חכם? עמית O.O, הוא גאון O.O 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן, משהו כזה 5. גנבת מחנות? כן, אבל בגיל 4 בערך ולא ידעתי שצריך לשלם 4. פרצת למקום כלשהו? לבית שלי, כששחכתי מפתח 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא... 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לנגן, לשיר, לכתוב, לשמוע מוזיקה, לצאת עם חברים, לעצב ולתפור P: 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? צבי הנינג'ה, גיאונות. 6. הספר האהוב עלייך? הארי פוטר, גיאונות. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פול&בר, זארה, שוק P: 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? כל מני, וואנס זה אחלה, אבל חוץ מלי קופר, פומה, קרוקס והחיקויים של אלה אני סבבה עם הכל P: 3. חברת התיקים האהובה עלייך? לא יודעת O.O 2. הסרט האהוב עליך? שודדי הקאריביים 1. המשקה האהוב עליך? קולה, בירה 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? בקבוק לק 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? קפקפים תנ"כיות 5. החולצה האהובה עלייך? כחולה כזו עם חתולים 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת מתמטיקה מלאה חומר ;; 3. הספר הכי קרוב? "שומרת אחותי"
2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? פלאפון 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. MP3 3. ארנק 2. טמפון 1. מסטיקים 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: בגדים קצרים 3. סתיו: שלכת, נעים 2. חורף: שוקו חם 1. אביב: פורח ונעים שלושת הרגלים: 3. עישון? לא 2. אלכוהול? בקטנה 1. סקס? אל תדאגו P: שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. חברותית 1. תומכת דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. סאדו מאזו מדליק אותי O.O

Shlomit586

New member
ארג@#%@$#%

עניתי על השאלון, השארתי את הדף אינטרנט פתוח כדי שאמשיך לענות אח"כ כי הייתי צכה ללכת וכשחזרתי הביתה המחשב היה מכובה
לא נראה לי שאני אענה שוב

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifיאללה

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? גם וגם 17. ספר או סרט? גם וגם 16. רעש או שקט? תלוי במה מדובר 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? תלוי איפהXD 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? 1. קיץ או חורף? חורףףף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? לא אכפת לי 18. סקס בשירותים? 17. קשר בשלט רחוק? בעד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? נגד 14. צמחונות? בעד 13. מותגים? לא אכפת לי 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? לא אכפת 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? נגד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? 1. אורגיות? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא 11. כססת ציפורניים? לא 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? לא 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? יש מצב 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? לא 15 מידע כללי 15. שם: זמר 14. תאריך לידה: 17.11 13. עיר מגורים: ראשון 12. בית ספר: רבין 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.64 בערך 8. משקפיים? לא 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? יש חבר 5. תלמיד טובה? תלוי במה 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן? לא הכי 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? אין דעה 10. אלוהים? כן 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא יודעת 7. גורל? לא 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? לא 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? עם פגישות כן 1. הפכים נמשכים? כן 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? לא זוכרת 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "XDDDD אז נשלח אותך לפסיכולוג" 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? קוב 11.הנשיקה האחרונה? גיחא 10. החיבוק האחרון? גיחא 9. הספר האחרון? הפנים שפרצו מהדף 8.הסרט האחרון? שרק 3 7. החבר האחרון שראית? סיגי 6. הנסיעה האחרונה באוטו? 5. המבחן האחרון? 4. הדבר האחרון שקנית? 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 2. השיר האחון ששמעת? 1. הדבר האחרון שלבשת? 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? יש מצב 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? גיחא 11. האהבה הראשונה? גיחא 10. הצו הראשון? 9. הדייט הראשון? אממ לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה דייטXD 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 11 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? מאיפה לי 3. האכזבה הראשונה? ^ 2. שברון הלב הראשון? לא היה 1. ההתאהבות הראשונה? כיתה ג' 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לצייר 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אבודים, CSI, סאות'פארק, חברים 6. הספר האהוב עלייך? הפנימייה שלא הייתה 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אנערף 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ^ 3. חברת התיקים האהובה עלייך? ^ 2. הסרט האהוב עליך? טיסה 93 1. המשקה האהוב עליך? קולה\נסטי 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? בובה של לב 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? ואנס 5. החולצה האהובה עלייך? לא יודעת 4. המחברת הראשונה שאת רואה? של הגיטרה 3. הספר הכי קרוב? הפנים שפרצו מהדף 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הכרטיס של מגהדת' שלא הלכתי 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. כסף 4. כרטיסים ישנים לרכבת 3. מים 2. מפתחות 1. סוללות שלא עובדות 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: מזגן ים בריכה חופש 3. סתיו: נעים 2. חורף: גשםםם 1. אביב: נעים שלושת הרגלים: 3. עישון? לא 2. אלכוהול? לא 1. סקס? לא שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. יצירתית 1. עקשנית דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. אני אוהבת לאכול

Evil Pig

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

תענו עליו, זה חשוב לי ולעוד כמה אנשים בפורום לדעת מה נסגר עם זה... קחו ת'כמה שניות שזה לוקח ותענו כי כל הצבעה תשנה פה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהצבעתי../images/Emo45.gif

הצבעתי לאפשרות השנייה ואני רוצה טיפה להסביר
לעשות מפגשים בחופשים היותר ארוכים כמו פסח, חנוכה וסוכות (וכמובן החופש הגדול) לדעתי אפשר לוותר על פורים, ראש השנה, שבועות וכו'

Evil Pig

New member
רק 8 הצביעו בנתיים, אני בטוח שיש בפורום יותר

מ8 אנשים..

pluplup

New member
הייתי מצביע,אבל תפוז לא פותח לי חלונות חדשים

(סקרים,תמונות בעמוד נפרד,וזה).

Evil Pig

New member
שלח לי מסר עם התשובה שלך

נושא הסקר: בהמשך לדיון בפורום-מה לדעתכם צריך לעשות לגבי המפגשים? א. להמשיך לעשות כמה שיותר. ב. לעשות אחד פעם ב... ושיהיה מפציץ. ג. אירוע גדול פעם בשנה- משהו מהסרטים. ד. להפסיק לעשות מפגשים ושכל מי שרוצה להיפגש יעשה את זה לבד.

למעלה