אני D:
20 מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? לא שעיר מדי 19. פנים יפות או גוף יפה? שניהם לא כ-ז-ה משנה לי 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? תלוי 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית 13. רומנטי או שרמנטי? לא יודעת 12.פרח אחד או זר פרחים? תלוי 11. הרבה לישון או כמעט ולא? תלוי P: 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הבחורה מעל! 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? לא יודעת, תלוי על מי P: 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? תלןוי במצב 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי .__. 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? תלוי >_____< 4. חום או קור? קור, מאנשים חום. 3. דוש או אמבטיה? תלוי במצב... 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? מקלחת עם החברה זה כייף P: 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? זה נחמד 17. קשר בשלט רחוק? הא? ">< 16. יום האהבה/ולנטיינס? אחלה P: 15. לחגוג סילבסטר? למה לא? P: 14. צמחונות? כע 13. מותגים? למה לא? 12. כפכפי אצבע? למה לא? P: 11. שיחות מלב אל לב? בהחלט 10. הפגנת אהבה בציבור? למה לא? XD 9. טלפוניים סלולריים? זה נוח 8. סקס לפני החתונה? בעד. 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי 4. עישון בקרב בני נוער? נגד עישון בכלל 3. שלטון דמוקרטי? זה עדיף מדקטטורה או קומוניזם, אבל אנרכייה עדיף. 2. סקס במקומות ציבוריים? למה לא? P: 1. אורגיות? סבבה 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא שלמה, שאחטות וזה כע... 16. השתכרת? כע ><" וזה לא נחמד ><" 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כע 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כעע D: 11. כססת ציפורניים? אולוויז! P: 10. התנשקת עם בת? כע 9. בכית על בן? כע 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כע 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כע ><" 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? יאפ 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן... 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן 15 מידע כללי 15. שם: הדס 14. תאריך לידה: 10.2.93 13. עיר מגורים: מיתר, ליד ב"ש... 12. בית ספר: חט"ב מיתרים 11. צבע שיער? כרגע שחור עם פוני בבורדו, בקרוב ג'ינג'י DD: 10. צבע עיניים? ירוק D: 9. גובה? 1.52 >< 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים באושר ואושר D: 6. רווקה/חברה? יש חברה 5. תלמיד טובה? ממוצעת... 4. רגיש? כן, דיי 3. סטרייט/בי/הומו? בי 2. בתול? כן 1. ביישן? לא 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? לא ממש, אבל נחמד לקרוא על זה 14. נומרולוגיה? לא ממש 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? כן 10. אלוהים? לא יודעת 9. שטן? לא יודעת 8. גן עדן וגיהנום? דיי 7. גורל? לא ממש 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? לא ממש 3. הברית החדשה? לא, אבל זה כ"כ מעניין! O.O 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן 1. הפכים נמשכים? איך לפעמים 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? עם לב
לפני עשר דקות 13. ההודעה האחרונה ששלחת? למורפיקס, לפני 20 דקות ככה 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מדנה 11.הנשיקה האחרונה? מנועה 10. החיבוק האחרון? מאמא
9. הספר האחרון? אם יש גן עדן\רון לשם 8.הסרט האחרון? ראטאטוי, איזה סרט חמוד 7. החבר האחרון שראית? דנה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום, לב"ש 5. המבחן האחרון? אמממ סיפרות 16.6 אאל"ט, עוד מעט מבחן מעבר במתמט'
4. הדבר האחרון שקנית? מוט לאינדסטריאל שלי (אגב, יש למישו הצעות לשם?) 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? שנתיים וחצי, לפריז 2. השיר האחון ששמעת? דראקוניאן- דת' קאם ניר מי (אין לי כוח לכתוב באנגלית ">< ) 1. הדבר האחרון שלבשת? מכנס קצר משובץ כזה אפור-ורוד, חולצה כחולה, תחתונים של מיקי מאוס וחזייה כחולה עם פרה P: 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? כע 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כע 10. עברת ניתוח? כע 9. שברת מראה? כע 8. היית בפיגוע טרור? ראיתי מרחוק ;( 7. ראית מישהו נהרג? כן, לצערי ;( 6. גילית ששיקרו לך? כן.... 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא, לא ממש 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? נועה אנגל, 3.4.07 11. האהבה הראשונה? בן דרור P: 10. הצו הראשון? לא היה 9. הדייט הראשון? עם נועיק P: 8. הפעם הראשונה בחו"ל? בתמצווה, פריז. 7. הטסט הראשון? לא היה ;; 6. הבגרות הראשונה? לא הייתה ;;;; 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? נופ DD: 4. המילה הראשונה? אבא 3. האכזבה הראשונה? לאידעת 2. שברון הלב הראשון? לא מזמן 1. ההתאהבות הראשונה? אמממממ... לפני שנתיים 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? דנה שלי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? כל מני כאלה... 9. החבר הכי שקט? רחלי 8. החבר הכי עצבני? נתי עצבנית O.O 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? עדי, מלידה 6. החבר הכי מצחיק? דנה 5. החבר הכי קשוב? מריה 4. מכיר אותך הכי טוב? דנה, ומישו שהוא כבר לא חבר

3. החבר הכי עצלן? אותו אחד XDD 2. החבר הכי רגיש? רחלי 1. החבר הכי חכם? עמית O.O, הוא גאון O.O 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן, משהו כזה 5. גנבת מחנות? כן, אבל בגיל 4 בערך ולא ידעתי שצריך לשלם 4. פרצת למקום כלשהו? לבית שלי, כששחכתי מפתח 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא... 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לנגן, לשיר, לכתוב, לשמוע מוזיקה, לצאת עם חברים, לעצב ולתפור P: 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? צבי הנינג'ה, גיאונות. 6. הספר האהוב עלייך? הארי פוטר, גיאונות. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פול&בר, זארה, שוק P: 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? כל מני, וואנס זה אחלה, אבל חוץ מלי קופר, פומה, קרוקס והחיקויים של אלה אני סבבה עם הכל P: 3. חברת התיקים האהובה עלייך? לא יודעת O.O 2. הסרט האהוב עליך? שודדי הקאריביים 1. המשקה האהוב עליך? קולה, בירה 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? בקבוק לק 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? קפקפים תנ"כיות 5. החולצה האהובה עלייך? כחולה כזו עם חתולים 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת מתמטיקה מלאה חומר ;; 3. הספר הכי קרוב? "שומרת אחותי"
2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? פלאפון 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. MP3 3. ארנק 2. טמפון 1. מסטיקים 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: בגדים קצרים 3. סתיו: שלכת, נעים 2. חורף: שוקו חם 1. אביב: פורח ונעים שלושת הרגלים: 3. עישון? לא 2. אלכוהול? בקטנה 1. סקס? אל תדאגו P: שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. חברותית 1. תומכת דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. סאדו מאזו מדליק אותי O.O