אני!אני! לא
A AvrilForEver New member 29/6/09 #26 רק טעות? יש לי כבר כמה../images/Emo4.gif נראה לי אני מקבלת בין 70 ל-80
P PerfectSP New member 29/6/09 #27 אני שונאת להסתכל על תשובותXD ../images/Emo190.gif הקטע הוא שאת שאלה 1 די לא הבנתיOO" כזה..לא מצאתי תשובה ברורה>< ויש לי גם טעות בתחביר פסדר, נקבל את התשובות מתישו!וזהו!
אני שונאת להסתכל על תשובותXD ../images/Emo190.gif הקטע הוא שאת שאלה 1 די לא הבנתיOO" כזה..לא מצאתי תשובה ברורה>< ויש לי גם טעות בתחביר פסדר, נקבל את התשובות מתישו!וזהו!
נ נוני טונס New member 29/6/09 #28 ../images/Emo129.gif חח מישו ידע מזה פוליסמי?? חח אולי אחד אצלנו ידע מזה! XD
P PerfectSP New member 29/6/09 #29 חחחח זה הכי קל XD ../images/Emo190.gif הערך מופיע פעם אחת,הפירושים מופיעים במספרים, ויש קשר הגיוני בין הפירושים.. אותו שדה סמנטי וזה
חחחח זה הכי קל XD ../images/Emo190.gif הערך מופיע פעם אחת,הפירושים מופיעים במספרים, ויש קשר הגיוני בין הפירושים.. אותו שדה סמנטי וזה
נ נוני טונס New member 30/6/09 #30 ../images/Emo129.gif חח כן..עכשיו אני יודעת...../images/Emo6.gif אבל זה היה מטורף..אף אחד לא ידע את זה
../images/Emo129.gif חח כן..עכשיו אני יודעת...../images/Emo6.gif אבל זה היה מטורף..אף אחד לא ידע את זה
M mafakit New member 1/7/09 #31 למזלי 5 דקות לפני שהתחיל |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif פתחתי את הספר בקטע של מילונאות ~כי אני לא יודעת שמה כלום XD ~ וקראתי מה זה פוליסמי! אם היו שואלים על משו אחר בחיים לא הייתי יודעת לענות
למזלי 5 דקות לפני שהתחיל |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif פתחתי את הספר בקטע של מילונאות ~כי אני לא יודעת שמה כלום XD ~ וקראתי מה זה פוליסמי! אם היו שואלים על משו אחר בחיים לא הייתי יודעת לענות
נ נוני טונס New member 1/7/09 #32 ../images/Emo129.gif חח מזליסטית!! אני בכלל זרקתי את המחברת ואת הספר כי שכחתי שיש בגרות!! ואז לא התכוננתי אפילו חצי דקה!! אבל לא נורא..נראלי אני יקבל ציון נורמלייי
../images/Emo129.gif חח מזליסטית!! אני בכלל זרקתי את המחברת ואת הספר כי שכחתי שיש בגרות!! ואז לא התכוננתי אפילו חצי דקה!! אבל לא נורא..נראלי אני יקבל ציון נורמלייי