ב...פיתה?

NiKi†a

New member
../images/Emo32.gif ב...פיתה?

אז מנשמע?
איך מסתדרים? אצלנו בביצפר כל הפסקה מישהו אחר אחראי על הרדיו והיום מישהו שאין-לי-מושג-מי-הוא היה אחראי ושם כלללל ההפסקה מיוז. ובגלל זה כולם חשבו שזאת אני [דאמט כמה פעמים שמעתי היום את המשפט- "וואי חשבתי שאת ברדיו היום!"] בכל אופן היה כייף לצרוח בביצפר לצלילי קולו של מת'יו :] מה חדש? :)

Aviad1987

New member
איזה שירים שמו? ../images/Emo13.gif

אצלנו בהפסקות אף פעם לא שמו שירים טובים. זה נע בין בריטני ספירס, שירי מימון לשירי סיקסטיז הזויים (לא שיש ליבעיה איתם, להפך).

NiKi†a

New member
שמו את

פלאג אין בייבי הייפר מיוזיק בליס ועוד אחד ששכחתי..
וואי עשה לי חשק מטורף לשמוע מיוז.

Aviad1987

New member
ועוד איזה שירים.

Bliss זה אחד השירים להפסקות... ככה לפני מתמטיקה

Apoca1ypse

New member
חח כן...מתמטיקה=BLISS

או שלא אצלנו בכלל רדיו? פעם בשנה, או שאין..

Aviad1987

New member
תצחק תצחק אבל...

העדפתי מתמטיקה הרבה יותר על היסטוריה או כל החרא הזה... אני לא אגזים ואגיד שזה היה אושר עילאי חחח אבל אתה יודע.

dirty boots

New member
הכל אחלה ../images/Emo45.gif

סוף סוף מצאתי עבודה, ואני צריך עוד לקנות מתנה למישהי וכרטיס לדפש מוד ולקחת איזה דיסק ו... וואי, איזה שבוע
וגם בחמישי יום הולדת ובשישי מסיבה ויהיו המון אנשים, אז גם זה אחלה

Tommy The Cat

New member
אני צריך כבר לסדר שאני יהיה ברדיו

אצלנו בבצפר...אני אפציץ במיוז ומלא מוזיקה טובה
אבל בינתיים חרא, לקום ב6 זה איחס, לחזור ב3 זה עוד יותר איחס, לא להבין ת'חומר במתמטיקה זה ממש איחס... שהחברה באילת זה בכלל איחס...

C A R I S M A

New member
תבוא לביצפר שלי ותשתלט על הרדיו!

אצלינו השמיניסטים משתלטים על הרדיו ושמים טראנסים ומזרחית ודיכאון. למרות שפעם היה שמיניסט נדיב ששם את הביטלס. אבל זהו. NO MUSE

FreeLanceR2

New member
לפחות לכם יש רדיו

לנו גם את זה אין... חוץ מזה הכל סבבה,עוד מעט חנוכה אז בכלל. רק חבל שביום לפני החופש כל הבית ספר משתחרר ב-11 ואנחנו ב-15:30 בגלל מבחן במתמטיקה.

dirty boots

New member
שיר חדש ../images/Emo13.gif

ככה, לעורר עוד קצת את הפורום. הערות יתקבלו בברכה
The Crossing Exposure Hipocrisy Makes Children Laugh Aching Mirors Show People Their Half Man After Man, Builds Vans After Vans Wheels Burned In Tan Make Water Look Like Sand The Clock Ticks, Time Looks Weak Smiles And Mocking Make People Decieve Definitive Vain Makes The Decent Crual And Insane The Justice Is Blind When You ut It In A Cane And Who Is Kind, And Who Holds Your Mind Fnd Your Hero In A Glass Of Wine Desert Signs Find You Stripped Look At Their Facws And See What's Benieth Crystal Cleer Holes Made Of Filth And Arreant Society Makes Your Teeth Clean Bricks Make Buildings High And People Low And Then You Ask, How Low Can They Go?

למעלה