בתנור

מיצי007

New member
../images/Emo32.gifבתנור

שרשרו לכאן את כל השטויות שלכן... אין לפתוח עוד שרשור
השבוע יום טוב

Runaway Train

New member
את מתכוונת "בעל חיים מסכן שהפך

לקורבן לטיפשותם הברברית של בני האדם,בתנור" וזה הולך להיות שרשור ענק,אם אתם מבינים למה אני מתכוונת

Runaway Train

New member
לא מספיק זמן

לא הייתי צריכה לאכול בשר בחיים שלי אני צמחונית שלוש וחצי שנים,כמעט ארבע

WallFlower

New member
גם אני מרגישה ככה...

אני הייתי צמחונית שנתיים ככה בכיתה ו' - ז'- ח' ואז סבתא שלי ואימא שלי התחננו שאני אחזור לאכול בשר ובסוף נמאס לי והשכתנעתי ועכשיו אני שוב צמחונית כבר כמעט שנתיים, בפברואר שנתיים... זה מעצבן...כל הזמן אנשים מנסים לשכנע אותי שלא להיות צמחונית... זה בריאאאאאאאאאאא! וזה גם לא פייר כי אימא שלי הייתה צמחונית מיליון שנה......... "אה, זה כבר מת אם את לא תאכלי את זה זה סתם ישב שם ואין שום הצדקה למוות של החיה, ואם אפחד לא יאכל את זה אז בלעעעעעעעעע" תמותו!

מיצי007

New member
מה לא הבנת?

זה שרשור
ואת יכולה לרשום מה שאת רוצה שלא קשור לג'וני לא ראית כזה דבר?

Vivi Sparrow

New member
לא ראיתי דבר כזה... טוב אוקיי אז...

ד"שים חמים לעדידה, הדר'ילה, ומיכל'וש- חזרת מהתחרות מאמ'וש! לירון יא מטומטמת!! למה לקרוע תמונות אם אפשר לתת אותן למישו שזה יעשה לו טוב?! אבל את פרימיטיבית, אני לא מתפלאת עלייך, אבל בכל מקרה אני חושבת שצריך לעורר לך תאי מוח אחדים. ד"שד"שים לוונסה פאראדי, לג'ק החמודי וללילי רוז מלודי השאווה.... (חחח
) הממ ד"ש למחשב שלי, למסך, למקלדת ולעכבר, ללוח אם ולרמקולים... וכמובן למודם!! אהה!! ד"ש לכל מי שבא! נ"ש: מה שבטים עושים? נודדים!!! חחחחח קטעים עם פז וסער!!!! חהחהחהחה יאללה נדבר צ'או צ'או!

Vivi Sparrow

New member
צ'יטוס ../images/Emo153.gif, מעוניינת אתה בלובה,

בלובה מוצר רק חמש, לא מקשיבה ללובה, בלובה מוציא בחוצה.

Deppaholic

New member
צמרמורת....

מדברים על שטויות... רוצים לשמוע ת'חוויה המצמררת שהייתה לי במכנסיים (במלוא מובן המילה)...??? לא משו מגעיל או אירוטי אבל נוו.. אני צ'כה לספר...חייבת מוכרחה!!!

WallFlower

New member
חחחחחחחחחח....

חחחחחחחחחחחחחחח... וזה כל מה שיש לי לומר...

Deppaholic

New member
אמממ... אני אקח את זה ככן..

אבל את הסיפור המלא אני יספר אח"כ... כי אני חייבת ללייכת לחוג ציור (היום אני מציירת את ג'ק ספארו!!!). אני רק יכולה להגיד שהיה לי פרפר לילה ענקי במכנסיים... וכשגיליתי את זה, זה לא היה כיף ורעדתי במשך שעה.. בגלל שאני שונאץ חרקים תמיד שנאתי והם מתנקמים בי עכשיו.... למשל, הוצאתי ת'ג'ינס שלי מהחבל אני באה לשים את הג'ינס ומתוכו קופץ ה-אמא של הדבורים (הוא היה בגודל של ציפור)... ואני כ"כ רעדתי שבקושי יכולתי לזוז..... אהההההה **רועדת**

adi depp

New member
בואנה

זה שרשור סתום אבל סבבההההההההה "חתול קטןןןןןןןןןןןןןןן חתול של קסםםםםםםםםםםםםםם חתול קטןןןןןןןןןןןןן חתול רשעעעעעעעעעעעעעעעעע" שגיב לויפר "הופ אני שפן הופ אני קופץ" צ'ינו אלמיזרק "תאכל שאוורמה ותעזוב אותי.......... צ'יפס סלט חינם........" קמילה פאליי לכל מי שראה פרוייקט Y

למעלה