בתנור

michaly44

New member
לי יש שאלה בקשר למזונות.....

נאמר לי ע"י העו"ד שלי..שאין לי זכות לחתום על וויתור למזונות..כי הם לא בשבילי. (למרות זאת חתמתי כדי לקבל את הילד השני שלי). העו"ד טוען..ש ..לילדים יש זכות לבקש מזונות בשמם. ואולי יבוא יום שירצו מזונות מאביהם. השאלה: האם אפשר בעתיד לבקש בשמם מזונות רטרואקטיביים? האם אפשר לעשות זאת למרות שהם גרים במדינה אחרת? וכיוון שילד אחד תחת משמורתו לשנה נוספת..מה קורה עם המזונות לשניים? האם אפשר בעצם לעשות איזון ושהוא ישלם לפחות על ילד אחד? ברור לי שביטוח לאומי לא יכול להתערב בסיטואציה כזו. "אומרים שאני אינני,אז מי אני בכלל, כי אם אני אינני אני,אז מי אני בכלל"-מתוך קונילמל

hayapollak

New member
הכרות

אני רווקה בת 50 באוגוסט + ילד מקסים בן 11 מבחירה רצון ואהבה לקראת יום ההולדת (לא יהיה כזה יותר) אני מעונינת בקשר רציני ומחייב בן זוג לחיים משותפים. אשמח לקשר עם מתאים.

GOG1

New member
שלום לכם, מחפשת המלצה על עו"ד

טוב מאזור חדרה/פרדס חנה לתביעת גירושין. אנא לענות במסר (אסורים הפרסומים עד כמה שידוע לי) תודה

מיכלי

אני חושבת שאת השאלה הזאת יהיה הכי טוב לשאול בפורום דיני משפחה שם בטוח יהיו לך תשובות מקצועיות ולא השערות...

maof

New member
מיכל ....אני לא עורך דין ...אבל

אם ניראה לך שאת לא רוצה או לא צריכה את מזונות הילדים עבור כלכלה אז הדבר היחידי שיכולתי לומר לך תפקידי את הכסף בבנק על שם הילדים בתוכנית חיסכון ובגיל 21 תוכלי להעביר את הכסף ישירות לילדים וזה יתן להם אפשרות לילמוד או לכל דבר אחר שימצא לנכון מעוף

michaly44

New member
ו.........?

האמת היא כזו.. כל מלחמת המשמורת היתה כדי לא לשלם מזונות-מצידו של העילוי. עכשיו הבן האמצעי עבר לגור אלי והיה תנאי: שהעלוי לא משלם עליו שום הוצאות. חתמתי. הבעייה היא יותר לעתיד. מה יקרה ולא אוכל לתת להם יותר.. לא אוכל לתת להם לימודים גבוהים? הבן הגדול כבר בן 16 וחצי..האם אוכל בשמו לקבל רטרו מזונות אם יהיה צורך? זו הרי זכותו לקבל מזונות מאביו. השאלה אם אפשר לעשות זאת. שנה הבאה מתוכנן שגם בני הצעיר מצתרף אלי. שלושתם יהיו איתי.. מה אז? האמת? יהיה לי קשה כלכלית.

למעלה