בתנור..

בהביבו

New member
../images/Emo32.gif בתנור..

טוב, אז היום יום אחריי המישחק יש לנו ככה:
בתנור, יש
בגריל, יש גם
מכובס ויש רבים וטובים אחרים! מקווה ששלומכם טוב. באמת בקשק לקללות לשום, לא ידעתי שנאמרו כאלו דברים על מחלות וכו´, עימכם הסליחה..חחח.. אני כאמור רק חשבתי על נאומים של- "תתפטר"..הZוי.. הקיצ"ר, לא יודע למה אבל מישהו הפיץ כישוף בפורום שלנו שכל יום פותחים שירשור הכירות חדש- לכן, אציג את עצמי בפעם ה-1000000, אני בן..כבוד. טוב, תשתפו קצת במה שעבר עליכים, דברו, כי פשוט הפורום ריק מהודעות חדשות-
כאמור, מעכשיו, כל שבוע אני אפתח שירשור של טוטומכבי, בו תוכלו לנחש את תוצאת המשחק בין מכבי חיפה ל... הזוכה המאושר(
)ייזכה ל...אני יאמר לכם בהמשך למה, והוא ייזכה!! טוב, לא באתי הנה בכדיי להציק, להעמיס או שאר ירקות. פשוט תתחילו להיתעורררר..או בדרך אחרת: wwwwaaaaaaaaaakkeeeeeee uupppppppp` maannnn// כן כן, לקוח מן הפירסומת החביבה של הנס-קפה.. טוב, מה שנשאר לי להגיד לכם זה שתיהיו טובים.
כל הזכויות שמורות ליצורים החוקיים של ההודעה: בהביבו™

agent V

New member
למי שלא ראה או לא שם ../images/Emo23.gif...

הוספתי 2 תמונות ערוכות של "מה יעשו שחקני מכבי חיפה בעתיד"... ניתן לראות את התמונות כאן. אשמח לשמוע את דעתכם על התמונות..
שלכם, יובל.

בהביבו

New member
אין לי מושג למה לא ראו את...

התגובה שלי אבל אמרתי: בהחלט מקורי..
.. עלה והצלח!! שיט..תפוז שונאים אותי.. (שים עוד תמונות..)

יאאאא

מה הפרס למי שזוכה
וד"א שמתי את התמונות האלו בגלריות וגם פתחתי גלריה עם תמונות לש גולשי הפורום לפי השירשור שאז בן פתח

בהביבו

New member
אם ערן זה כל-כך יישמח אותך...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אתה עבר יודע מהו.. הפרס חוץ משקל תשעים שאני בספק אם הוא יגיע אל מישהו מיכם, הוא זה שהזוכה יופיע בעידכון השבועי.. ותודה לערן שהסכים לדבר!

יאאא איזה כבוד ../images/Emo9.gif

אולי הפעם זה שלך מכבי טוטו
|איקון של ערן רץ לשבור את החזיר חיסכון כדי למצוא שקל תשעים|

בהביבו

New member
שמים לב שה....

שהשיעמום מתחיל להראות את עצמו..מה זאת החלטורה הזאת של "אייקון של ערן..כך-וכך..." מה זה??תתתתבבייש לך ערן אבני.. בושה לפורום מכבי-אלופה-חיפה.. לאא נאהה..סתםם..גם אני משועמם אבל אני שולט..חח..

אמממ

סתם רעיון שלחקתי מאחת המנהלות |איקון של ערן מעמיס שק של איקונים בתיקווה שלא יתפס|

אם כבר ../images/Emo32.gif

יש לי ברשימה של המסנגר 62 אנשים ואף אחד מהם לא מחובר
ניראה לי שיש לי בעיה במסנג´ר
בן אני מופיע אצלך מחובר

בהביבו

New member
תשובה:

אצלך יש בעייה? עד לפניי חצי שעה אצלי אף-אחד לא היה מחובר ועכשיו שהתחלתי את המחשב מהתחלה המסנג´ר ביכלל לא עולה לי, וגם האיי.סי.קיו!!!

כמה אופים בהביהו פותח?../images/Emo60.gif

טוב לא משנה...העיקר שחזרתי וראיתי שדווקא פיספתי פה הרבה

בהביבו

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

אני בכל זאת יילך על הקטע של לקנות את "תפוז" ולהוסיף להם קצת כססףףףף לאייקונים חדשים...חחח

בהביבו

New member
נוו טוב..אם אתם כל-כך מבקשים אז...:

מנת
בגריל +ציפ´ס+קולה=33 שקלים.. הכל הולך לתרומות לאייקונים הניזקקים של תפוז..

למעלה