בתנור השרשור מוגש בחסות פורום נוסטלגיה (מספר 233). לכאן ישורשרו הודעות .
G ganooov New member 26/11/02 #1 ../images/Emo32.gif בתנור ../images/Emo10.gif השרשור מוגש בחסות פורום נוסטלגיה (מספר 233). לכאן ישורשרו הודעות .
../images/Emo32.gif בתנור ../images/Emo10.gif השרשור מוגש בחסות פורום נוסטלגיה (מספר 233). לכאן ישורשרו הודעות .
ד דRדכוסי New member 26/11/02 #2 ../images/Emo32.gifכנסו לפורום חידות (631) שרשור אוף הבא בחסות פורום חידות (631) סבבה?
ח חס וחסה New member 26/11/02 #5 מאיימים לחסום אותו שמה../images/Emo15.gif../images/Emo20.gif אם הוא לא יפרסם אותם אנערף! מה אתם בכלל שואלים אותי?!
מאיימים לחסום אותו שמה../images/Emo15.gif../images/Emo20.gif אם הוא לא יפרסם אותם אנערף! מה אתם בכלל שואלים אותי?!
G ganooov New member 26/11/02 #6 בקשה מיוחדת של מנהלת הפורום. ../images/Emo10.gif הפורום שלה די "מת", והיא רוצה להחיות אותו, אז עוזרים לה .
בקשה מיוחדת של מנהלת הפורום. ../images/Emo10.gif הפורום שלה די "מת", והיא רוצה להחיות אותו, אז עוזרים לה .
ח חס וחסה New member 26/11/02 #7 קוראים לזה הסלקציה הטיבעית של../images/Emo15.gif האינטרנט פורומים "אאוט" ולא מעניינים נמוגים ונעלמים בזמן שפורומים צעירים ורעננים קמים להם ופה לא החזק שורד אלא המענין
קוראים לזה הסלקציה הטיבעית של../images/Emo15.gif האינטרנט פורומים "אאוט" ולא מעניינים נמוגים ונעלמים בזמן שפורומים צעירים ורעננים קמים להם ופה לא החזק שורד אלא המענין
G ganooov New member 26/11/02 #8 הפורום הזה מת מסיבות שונות. ../images/Emo10.gif לא בגלל שהוא לא פורום מעניין.
G ganooov New member 27/11/02 #9 ../images/Emo41.gif מאמר חדש: טיפים לקישורים ../images/Emo10.gif עלה מאמר חדש שעוסק בטיפים הקשורים להוספת קישורים בהודעות בפורומים. כותב המאמר: אני. עורך: פגעסוס. קישור ישיר.
../images/Emo41.gif מאמר חדש: טיפים לקישורים ../images/Emo10.gif עלה מאמר חדש שעוסק בטיפים הקשורים להוספת קישורים בהודעות בפורומים. כותב המאמר: אני. עורך: פגעסוס. קישור ישיר.
S sunset* New member 27/11/02 #10 מאמר מצויין!!! ישר כח... רק דבר אחד קטנטן... היכן שכותבים את האמייל, נתתם דוגמא co.ll במקום co.il
G ganooov New member 28/11/02 #13 ../images/Emo9.gif. ../images/Emo13.gif ביקשו ממני יפה כמה פעמים לחזור לסמיילי המחייך.