בשזיפים

Dizen

New member
../images/Emo32.gif בשזיפים

כי זה מה שאמא הכינה לחג
אתם יודעים מה לעשות... שרשרו
זה מרגיש נורא "מנהלתי" לפתוח שרשור

p o i s o n e d

New member
"את מי זה מעניין שזיפי או אבטיחי"

ציטוט נבחר מעזית הכלבה הצנחנית.
. והרי לפניכם הגדה של פסח בנוסח סער. מה הכינו לי לחג? סנדביץ' מצה עם קילו ירקות שעולה 3 שקל-מה אני ארנב?. והציטוט שלי: א':ילד איך קוראים לך? ב':ויטלי. א':איך. ב':וי כמו ניצחון, טל כמו מה שיורד בבוקר ולי כמו תמצצי לי. א':אני מצטערת שקוראים לך ככה. ב':ואני מצטער שאת נראית כמו גוש חרא. והנה מקרה שקרה לי: בן אדם מתקשר לתמיכה ומתחיל לצעוק הצ'ט של ההיכרות עולה לי בקושי, מבחינתי הוא לא עולה לי איך שהוא צב באיטיות שלו, יש לי אינטרנט מהיר ואני דורש שהוא יהיה כזה- יש לי 750 ואני רוצה שזה יזוז ככה. אני מעביר אותו לאתר אחר ועולה לו האתר במשך 3 שניות. אני מסביר לו למה ובלה בלה בלה-אחסוך ממכם שיעור בשירותיות. ואז הוא אומר לי:"אתרי סקס עולה יותר מהר מאתר של ההיכרויות. ואז אני מסביר לו שוב על אפלוד של שרתים. עכשיו הוא מבקש לשנות סיסמה. בסדר, תתן לי את מספר הזהות של מי שמשלם את החשבון ו4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי שאתה משלם איתו. אני לא יכול אישתי ישנה! סיום שיחה. אז זה מה שאתה עושה שאישתך ישנה... יפה לך, תבקר גם במועדוני חשפנות, תספר לי איך היה. ואיך אומרים הזרוע נטויה כמו בציטוט ביד חזקה ובזרוע נטויה

../images/Emo124.gifניקלודיאון ותצוגת אופנה היום

כמדי יום שלישי, מיד לאחר סיום התוכנית "אחי, אחותי", מתארחת בפורום ניקלודיאון רונית דובדבני ועונה על שאלות גולשים בנושא התוכנית. נושא התוכנית היום: אהבה וחברות. אתם מוזמנים לשרשר שאלות בנושא.
פורום שמנות ויפות מזמין אתכם לתצוגת אופנה לנשים גדולות שתתקיים ביום חמישי הקרוב בשעה 20:30 במועדון "האסם" שבקיבוץ מועדון מיכאל. לאחר התצוגה תתקיים מסיבת ריקודים אל תוך הלילה בהנחיית DJ DAR מחיר כרטיס - 30 שקלים. לפרטים נוספים הקליקו כאן.

סיכוך, חום-לבן, חום, ירוק, ירוק לבן

ריק, כתום, כתום-לבן, כחול, כחול-לבן.

כל היום אני מתקין תקשורות וטלפוניות

. החיווט במחבר RJ45 הוא כפי שציינתי למעלה
.

p o i s o n e d

New member
הזכרת לי...

רייד הייהאט סנייר באס קראש סנייר- זהו מקצב בסיסי. טום 12 טום 13 פלור קראש באס-זהו מעבר בסיסי. סנייר סנייר פלור טום 12 סנייר סנייר פלור טום 13 סנייר סנייר טום 13 טום 12 סנייר סנייר פלור 13 פלור-זהו תרגיל טכניקה מפותחת. כל היום אני אתופף להנאתי עד כדי כך שהקופ"ח ממול הופכת לבית קברות! כמובן שיש גם קונץ כזה באוכל-הטוסט שאכלתי היום- לחמניה,קטשופ,מוצרלה, בולגרית, טונה, זיתים, לחמניה וחוזר חלילה כפול 3. מה עוד? אתה צריך הובלה אני צריך פרנסה- הא רגע זה לא מתאים לפה... אתה מרכיב רשתות אני אוכל טוסטים ומתופף לי על מצילות וגורם להתקפי לב של זקנות. כל הז' לגור אצל ההורים.... נ.ב. כל הז' להיות באסיסט-לחטוף מקלות לראש ולגיטרה ותיזהר לך עם המצית הזה ליד הBASS DRUM שלי כי אם הוא יוצת אני אצית אותך יא מודח גיטרה חשמלית. איך מאייתים ויטלי? וי כמו ניצחון, טל כמו הדבר שיורד בבוקר ולי כמו תמצצי לי. פההההההההההה. זה היה עוד רגע של השתטות בעקבות האנגובר של מיץ ענבים.

הרומן שלי עם IKEA

אמא'לה ואבא'לה נראו אחוזי דיבוק אחרי הבדיקה הבטחונית באיקאה. העיניים שלהם התחילו להסתחרר כמו דמות קומיקס יפנית (מנגה?). הם קנו מזה, ומזה ומזה וקצת מזה... ויצאו עם ריהוט לדירה החדשה שלהם מאיקאה בקצת יותר מ10,000 ש"ח. אלא ש... מי ירכיב את הרהיטים אם לא בנם האהוב אשר בהדממה? אז היום מצאתי את עצמי מרכיב כונניות BILLY, כונניות דיסקים BILLY, כונניות BILLY בצבע בוק, ארון בגדים מודולרי, שולחן נפתח - ומחר, ממשיכים עם עוד ארונות ועוד מעמדי דיסקים ועוד ועוד ועוד! מה קרה לתקופה שהיינו קונים בחנות רהיטים ריהוט, וזה היה מגיע אלינו הבייתה עם פועלים שהרכיבו הכל?

p o i s o n e d

New member
תגיד באמת אין איזה BILLY שיבוא

לעזור לך להרכיב? יש הרבה מוצרים על שמו אולי הוא בעל המקצוע עם התחת בחוץ שיודע להרכיב את המוצרים שלו הכי טוב.

natalixx

New member
../images/Emo6.gif

דורון, ההורים שלך דאגו לך לתעסוקה בהדממה שחס וחלילה לא תגיד שמשעמם לך ואין לך מה לעשות. עד כמה שאני יודעת (וזה לא הרבה) להרכיב רהיטים מאיקה זה קצת כמו להרכיב לגו... די פשוט לא?

כן...

רק שכשמרכיבים ארון ששוקל 50 קילו על הריצפה ואח"כ צריכים להרים אותו ובנוסף להרים דלת מראה ששוקלת 12 ק"ג ולהחזיק אותה יציבה במשך חצי שעה בזמן שאני צריך לייצב ארבעה צרים שיחזיקו אותה - זה קצת פחות לגו

natalixx

New member
שום דבר...

שקצת אימון בחדר כושר לא יכול לפתור
בהצלחה! זה נשמע לא פשוט בכלל

אלון90

New member
מחפש בחורה לעזור לאישה מבוגרת

ומקסימה באזור רמת אביב. העזרה כוללת הקראה לאישה, שיחה איתה ולעיתים עזרה בהליכה. מגורים באזור האוניברסיטה או אוטו - יתרון. העבודה פעם-פעמיים בשבוע, שעות גמישות

natalixx

New member
התבלבלת בפורום...

זה פורום התנדבות לצה"ל... אבל לך תדע אולי מישהו חקרא את זה פה וישמח לעזור...

למעלה