ברי המלךךךך

../images/Emo32.gif ברי המלךךךך

טוב אני מניחה שאני אפרט מאוחר יותר לגבי ההופעה המדהימה אתמול של ברי סחרוף ויהודה פוליקר בקיסריה, אבל אני חייבת לומר כהתחלה שהיה מדהיםםםםםםם!!!!!111 ההופעה התחילה עם הפסקת חשמל, אבל כשהכל חודש היו שם שעתיים וחצי של אנרגיות מטורפות!!!! מה לא היה לו בהרכב שלו: איש קסילופון, ויברפון (ג'קופון), כינור, צ'לו, איש כלי נשיפה, איש כלי הקשה מיוחדים, ווקליסט מאחורה וזה חוץ מהרכב מפוצץ מעבר לסטנדרטי.... וכמובן הוא עצמו עם כל האנרגיות והשירים המדהימים... טוב... הלכתי להרגע... שיהיה סופשבוע מעולה ותודה לנובה ולמגוש... מואה...

Karina85

New member
מלך זו ממש אנדר-סטייטמנט...

אוי ברי ברי, לאילו רמות סגידה אני עוד אגיע?!?!? היה מדהים מדי בכדי לתאר במילים. וכל הפקקים, הלחות, האבטחה המטומטמת (שלמזלנו שיחררה את הרסן מתישהו אחרי שפוליקר עלה), והאנשים המעצבנים שחושבים שהם בסרט בקולנוע ולא בהופעה של ברי ומונעים מאחרים לעמוד - לא הצליחו להרוס. הופעה של שלוש שעות ונדמה שלא עיכלתי באמת אף רגע. זה חלף כל כך מהר... ונשארתי עם טעם של עוד, עוד ועוד! אגב - איש כלי ההקשה הוא לא אחר מאשר זוהר פרסקו האלוף... והוא מוסיף המון לדעתי. אני חייבת לציין שאני אישית ממש מעדיפה את הבארבי, אבל היה באמת מטורף, אחרי שנתנו לעמוד מקדימה כמובן שמצאתי את דרכי אל השורה הראשונה ממש מתחת לברי, וכמובן כמובן שביקשתי ממנו את המפרט שלו ונעניתי בחיוב
ועוד קיבלתי חיוך מקסים כמו שרק הברי יודע לתת כבונוס! והיה הזיות!!! היה ה-ז-י-ו-ת!!! והיה נכנע לך!!! והיה סיום עם ארץ זרה, שזה ה-סיום הכי טוב שיש... אני לא אשכח איך בבארבי כשהוא סיים עם ארץ זרה פשוט עמדתי מולו המומה... מנסה לעכל את מה שאני רואה ושומעת מולי. בקיצור... היה טוב, היה יוסי... שלא יגמר לעולם! (מתי עוד הופעה???)

אחחח... נכנע לך....

תודה לך... כי בזכותך אני מכירה את השיר... שיר מדהים!!! זוהר פרסקו מוסיף המון... פשוט תענוג לשמוע את השילובים המוזיקאליים שהיו... הקטע הוא שחשבתי לעצמי להפריע או לא להפריע לאלה שמאחורי אבל באיזשהו שלב אי אפשר היה להתנועע בישיבה זה פשוט לא הגיוני... אז הפרעתי ואלה שמאחורי גם קמו והפריעו ולבסוף כמעט כל קיסריה קמה והפריעה בגדול. כולם כמעט היו על הרגליים... ארץ זרה... שיר שפשוט עצמתי בו את העניים והתמכרתי לו, מילים ומנגינה... טלפתיית נשמה

Karina85

New member
ארץ זרה זה אחד השירים...

ולחשוב שבפעמים הראשונות ששמעתי אותו בדיסק לא כ"כ התחברתי אליו. עכשיו אני מטורפת עליו, ובמיוחד בלייב... ונכנע לך... זו היתה אהבה משמיעה ראשונה
איך אפשר לעמוד בפני ה"ב-ב-ק-ש-ה" של ברי???
ארץ זרה בבארבי - הביצוע שהשאיר אותי פעורת פה (אבל חובה חובה לראות את כל הקליפ... לא להפסיק באמצע... ותלחצו על צפיה באיכות גבוהה): http://www.youtube.com/watch?v=3pWIJ-ixcWg איזה כיף היה להיות שם בדיוק מול ברי ולחזות בפלא... אחחח געגועיי לבארבי... אני לא חושבת שהוידאו יכול להעביר את הביצוע שהוא נותן לשיר הזה, אבל יותר טוב מכלום! *הלינקים לא לחיצים כי תפוז משגע אותי...* נכנע לך: (מומלץ לקרוא את המילים המדהימות של שמעון אדף) http://www.youtube.com/watch?v=MpXhksknDGI&feature=related והנה וידאו שמישהו עשה מקיסריה... סוג של לקט קטן חחח http://www.youtube.com/watch?v=44CtnKH4xDE מעניין כמה זמן יקח לי להירגע...

תודההה... איזה יופי...

ארץ זרה... איזה שילוב קולי שלו ושל הגיטרה... מדהים... נכנע לך שיר חודר ומצמרר.. מילים כל כך יפות ומיסטיות. הוידיאו מקיסריה פשוט עושה חשק לראות את המופע הזה שוב מההתחלה עד הסוף... הקלטה באמת מצויינת באיכות ממש טובה...

שונית 7

New member
תודה לך ולזואי

וגם לנובה על תיאור החוויות מההופעה..האמת שאני די ירוקה מקנאה..דווקא בתקופה הזאת שאני קצרה ב-
יש הופעות שחבל על הזמן
..ובראש וראשונה פול מקרטני..דיפ פרפל וג'ו קוקר שהופיע בגלבוע ..(למרות שאותו כן זכיתי לראות בארץ) לפחות את ברי אוכל לראות גם אח"כ גם אם זה לא יקרה בקיסריה... ששמחה שנהניתן

בבקשה... לגבי פול מקרטני...

דיפ פרפל וכו'.... צריך מממן או לקבץ נדבות כמו שקרן מור עושה בקצרים... "בבקשה תנו כמה שקלים זה בשביל הנעלים החדשות שלי..."

dor and more

New member
את בטוחה שכל הפקקים

הלחות ושות' לא הצליחו להרוס גם לנהגת?
באמא שלי היא אמיצה... לא יודעת אם הייתי עושה את זה במקומה.

Karina85

New member
חחחחחחחחחח

אני דיברתי על עצמי... לנהגת אני בטוה שזה פגם מההנאה, אך יש דברים שאין לנו שליטה עליהם...

גיליתי ניתוח של השיר נכנע לך...

בזמנו קארין השמיעה לי את השיר והשתעשענו בניתוח שלו... גיליתי נסיונות ניתוח שונים לשיר המופלא הזה... ממש כמו שעשינו... קבלו קישור... http://sf.tapuz.co.il/article-729-1-4647-37406/ שיהיה אחלה שבוע ותחילת חודש כפול מחר (עברי ולועזי
).

Karina85

New member
מוכר, מוכר.

זה היה כל כך מזמן. והניתוחים בפורום הזה, כמה שאני חרשתי עליהם... יש שם ניתוחים כמעט לכל השירים, מאוד מעניין.

Nova5

New member
ברי - ההופעה שנשארת איתך הרבה הרבה זמן

בשלב שזה רק אדביק כמה תמונות שלא שוות אפילו דקה אחת של הופעה האדירה הזאת. אבל בכל זאת - משהו....

Karina85

New member
תודה על התמונות, גם אני אוסיף ../images/Emo13.gif

בקושי צילמתי וגם מה שצלימתי זה מה שנקרא "על העוקם" עקב היסטריה קלה חחח אבל טעימה קטנה...
נראה אם תפוז הועיל בטובו להעלות את הקובץ

למעלה