ברית מילה

doron1955

New member
../images/Emo32.gifברית מילה

תינוק נולד זה מדהים פרי האהבה פתאום כך ימים ספורים אחרי שנולד תוקפים אותו עם סכין חוץ מהתינוק גם האמא והאבא נפגעים כל כך הלוא הם אמורים לשמור עליו מכל משמר ןלהגן עליו והנה הם צריכים לתת אותו למוהל

אורמור

New member
קראתי ארוכות ובעיון את הקישור

כן, הבנתי שזה טראנד חדש, לצייר את כולנו כברברים לא אנושיים שמחבלים בפרי ביטנם. אני לא דתית, אני כן יהודיה, אלפי שנים מלו את בני עמנו, אני בעד לעשות את זה הכי בטוח, הכי רפואי, הכי אנושי אבל להביא תמונות של כל מיני תאונות חריגות ולהפוך יוצא מהכלל לכלל זה נחמד מאד אבל לא פייר. אין ספק שהלב של כל הורה רועד לפני ברית אבל יש סיכון גם בכל הריון ולידה הקידמה נורא חכמה, החדשנות והמצאת גלגלים חדשות לבקרים-זה נחמד אבל זה לא אומר שכל מה שהיה מקובל בעבר שווה השלכה לאשפה כן, גם למסורת יש מקום וזה אחד מהדברים שמיחדים אותנו כיהודים אני בעד אבל בזהירות מקסימלית. אור

doron1955

New member
אז מה עם ברית לנשים

זה לא מיוחד בכלל לעמינו הלוא המוסלמים גם עושים באיסלם הנשים עושות את הברית לבנות בדיוק מאותם טעמים שעושים זאת לבנים

אורמור

New member
ממש לא מאותם טעמים

ממש לא עם אותן תוצאות אף אחד לא מחבל ביכולת הגבר להנות מסקס אישה ללא דגדגן איזה עניין לה בסקס? מה ההשוואה בכלל? שם מנסים להפוך אותן לנטולות עניין במין שלא יגבור עליהן היצר ותבגודנה כאן מסירים פיסת עור קטנה ולפחות מהגברים שאני פגשתי בחיי במיטה ומחוצה לה, לא שמעתי תלונות או צער רב על אבדן הפיסה הזו אור

doron1955

New member
טעות בידך

בברית המילה הנשית מוסר בדרך כלל ערלת הדגדגן בלבד ולפעמים רק סורטים שם כדי שירד דם רק בסודאן יש הליכים קיצוניים אך זה לא ההליך הפןפןלארי קודם כל לתפוס תינוק בכוח ולחתוך לו חתיכה מאיבר המין זה הליך טראומטי שטובע בנפשו הרכה העורלה שמוסרת היא בעלת תיפקודים רבים היא גורמת לעטרה להיות לחה ומקלה בחדירה היא שומרת על העטרה כחלק פנימי ורגיש יותר היא החלק שמתווך בחדירה איבר המין השלם נע בתוך העורלה ולא מתחכך בוגינה תנועה זאת מאפשרת מגע מיני עדין יותר וחלק יותר ובקשר לאינטימיות מדוע להכניס בתוך הסיפור המרגש של הזוג והתינוק גבר זר וגס עם כלי ניתוח הבא להכאיב ולפצוע

מה שאני לא מבין

אתה לא רוצה לעשות לבן שלך ברית מילה - אל תעשה אבל למה כל הטרנד הזה של הקמת פורומים ונסיון לשכנע את הציבור לא לעשות ברית מילה. מה החשיבות שאתם מייחסים לשכנוע ההמוני הזה? או במילים אחרות מי עומד מאחורי הלחץ הזה לפרסם את האתרים שלכם בכל מקום? האם לא ראוי שכל זוג יעשה ככל העולה על רוחו?

מה עם התינוק?

מה עם הזכות שלו על גופו? אני בעד שלכל אדם תישאר הזכות לעשות ככל העולו על רוחו עם גופו.

הייי חתול!

זה היה משפט טיפשי! כי איך ילד בן 8 ימים יחליט על עצמו? ואם הילד הקטן יצטרך לעבור ניתוח ח``ו שיש בו גם סיכון? גם הייתה שואל אותו/מחכה שהוא יגדל? כדאי לחשוב לפני שכותבים.

doron1955

New member
תנועה אנושית פשוטה

המקסם בברית המילה הוא שהורים שנרתעים מלעשות לבנם ברית מופעל עליהם מכבש לחצים אימתני שבראשו האיום משוני חברתי הרבה אנשים הולכים עם הזרם ועושים ברית בניגוד גמור למצפונם רק בגלל האיום החברתי הדימיוני של להיות שונה זה קצת מזכיר את הנושא של יציאה מהארון להומואים ככל שיותר אנשים יצאו מהארון זה יחזק את אלה שמהססים

אורמור

New member
אתה רוצה שאני אפרט לך את ההבדלים?

אין לי התמחות בברית הנשית אבל מסיפורי הפולקלור עולה שמדובר בילדות גדולות שמבינות מה מצפה להן שזה נעשה בלא שום הרדמה או טשטוש (יין) שזה מתבצע בתנאי זוועה עם שבר זכוכית או תער חלוד לא יודעת במה השתמשו מוהלים לפני 2000 שנה אבל זוגות נאורים היום יקפידו על בחירה מקסימלית שתמזער נזקים ושימוש בכלים הכי מתקדמים, לא במציצה ולא בציפורניים מי שממשיך בשיטות הישנות ומסכן את ילדו האחריות על ראשו. באשר לתפקודי העורלה בסקס, אני בספק אם אתה מדייק לא כל מה שתיארת הוא יתרון לע"ד הנשית, מי צריך מתווך בין הוגינה לפין?...לא נעים יותר(לכם) מגע ישיר? שמא תדבר גם בשבחי הקונדום כמקדם עונג? שמירת העטרה לחה, זה יתרון? לחות לא מהווה סביבה נהדרת למיקרובים?...שאני אספר לך רמת ההיגיינה של חלק מהגברים?.. עבור חלקם מוטב שזה לא יהיה "עטוף" וקטע האינטימיות...אבא אמא והאיש הרע עם הסכין ?.... נסחפת... מה אם הרופאים שמנערים את היילוד וטופחים על גבו בעת הצורך? כאילו בסדר, בטח שנגונן על גוזלינו אבל ראבאק....... יש לטרנד הזה קצת ריח של בוא נראה איפה אפשר להוכיח שהדת , מקומה בבוידעם, ואם אפשר להציג אותה כמשהו רע, מכוער, מסוכן, אז יאללה, למה לא... אני לא דתית! אני לקוחה טובה של מזרע וטיב טעם כשבא לי אבל לא נראה לי הקטע הזה של לבוא ולומר כל מה שהיה בעבר-רע אנחנו נמציא גלגל חדש...

doron1955

New member
אין סקס אצל תינוקות

הפין של התינוק עדיין לא גמר להתפתח ראשית העורלה עדיין מחוברת וקשורה לפין והיא תיפרד בגיל מאוחר יותר הניתוח הזה בתינוק כל כך זעיר מגדיל את הסיכונים והתקלות לאין שיעור מתיחה של הערלה תגרום לחוסר עור בעתיד ולכאבים בזקפה ופין שעיר כאשר נער נערה או מבוגרים מחליטים שהם רוצים פירסינג הגדלת שדיים או ברית מילה הם עושים זאת מבחירה ועל דעתם הבחירה לתקוף תינוק בגיל כל כך רך נובעת מסיבות ארכאיות של סירוס וקרבן

מי אני

שאדבר על מה עושה ברית מילה להנאה ממין, כאשר יש מחקר טוב ומקיף שבדק זאת במקומי. שימי לב, הרגישות יורדת פי 4! בנוסף, המילה כורתת את חמשת האיזורים הרגישים ביותר בפין הזכרי. לדעתי דווקא רלוונטי מאד למילת נשים בה נחתכים כ80% מקצות העצבים הרגישים (פי 5). אפילו כמעט אותו דבר. אם נתחב בזה שלא כל עטרת הדגדגן נכרתת לרוב אז בפועל זה אותו הנזק למיניות. העורלה היא לא "מעטפת" לחלק הרגיש בפין. העורלה היא החלק הרגיש בפין. ואם מילת נשים היתה מתבצעת בתנאים סטריליים ועם הרדמה, לא היית מתנגדת לה?

אורמור

New member
לא השתכנעתי מהמחקר המקיף

אבל אני חשה שהנושא מוצה ההודעה שרשם עגיל מופלג היקר אומרת בעצם הכל לא בא לך למול את בנך? אל תמול, אבל לבוא לנסות לעורר יסורי מצפון אצל מי שחושב אחרת והמורשת של סבא שלו שווה אצלו משהו זה כבר עם טעם לפגם בכל אופן, אני מיציתי,

מוראמור כמה שאת חכמה!

אני קורא את מה שאת כותבת. ומתמוגג... יהודייה פטריוטית! רק בזכות אנשים כמוך היהודים מצליחים לשרוד את כל ההיסטוריה. יש לך מעריץ חדש...

למעלה