אתה רוצה שאני אפרט לך את ההבדלים?
אין לי התמחות בברית הנשית אבל מסיפורי הפולקלור עולה שמדובר בילדות גדולות שמבינות מה מצפה להן שזה נעשה בלא שום הרדמה או טשטוש (יין) שזה מתבצע בתנאי זוועה עם שבר זכוכית או תער חלוד לא יודעת במה השתמשו מוהלים לפני 2000 שנה אבל זוגות נאורים היום יקפידו על בחירה מקסימלית שתמזער נזקים ושימוש בכלים הכי מתקדמים, לא במציצה ולא בציפורניים מי שממשיך בשיטות הישנות ומסכן את ילדו האחריות על ראשו. באשר לתפקודי העורלה בסקס, אני בספק אם אתה מדייק לא כל מה שתיארת הוא יתרון לע"ד הנשית, מי צריך מתווך בין הוגינה לפין?...לא נעים יותר(לכם) מגע ישיר? שמא תדבר גם בשבחי הקונדום כמקדם עונג? שמירת העטרה לחה, זה יתרון? לחות לא מהווה סביבה נהדרת למיקרובים?...שאני אספר לך רמת ההיגיינה של חלק מהגברים?.. עבור חלקם מוטב שזה לא יהיה "עטוף" וקטע האינטימיות...אבא אמא והאיש הרע עם הסכין ?.... נסחפת... מה אם הרופאים שמנערים את היילוד וטופחים על גבו בעת הצורך? כאילו בסדר, בטח שנגונן על גוזלינו אבל ראבאק....... יש לטרנד הזה קצת ריח של בוא נראה איפה אפשר להוכיח שהדת , מקומה בבוידעם, ואם אפשר להציג אותה כמשהו רע, מכוער, מסוכן, אז יאללה, למה לא... אני לא דתית! אני לקוחה טובה של מזרע וטיב טעם כשבא לי אבל לא נראה לי הקטע הזה של לבוא ולומר כל מה שהיה בעבר-רע אנחנו נמציא גלגל חדש...