בריח

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo32.gifבריח ../images/Emo19.gif

יא אולוהייייייייייייייייייים הבאבל בוי שלי התחיל לקבל אומגה 3 כי אמרו לנו שזה עוזר לילדים עם הבעיות שלו. הכל יופי טופי רק שהבאבל בוי והבית מסריחים כמו חנות דגים בשוק הכרמל! מה זה השיט הזה שנת 2007 מה אי אפשר לנטרל את הריח???? בא לי להקיא אני שונאת דגיםםםםםםםםםםםםםם.... למכירה ילד גפילטע פיש חמוד מאוד... פייייייייייייייייכס ועוד הלילה יש לי דייט רק שאני לא אריח כמו גוויה של דג משנה את הניק לבאבל פיש

Bubble Girl 27

New member
חריימי אחותך היפה

הוא מקסימום קרפיון או גפילטעעעע אשכנזי איי טל יו אשכנזי! אה האשכנזי שלי אמר שהאוכל היה סבבה אבל מתעקש משום מה להזמין היום מבחוץ
אלק בא לו סיני חחחחח אמרתי לו שהוא הסתבך אז הוא ריכך אותי בעיסוי מקצועי.. סססאימא שלו ישר אמרתי כן כמו שטיח!

rrredshay

New member
טוב נו....

נעשה מהביצים שלו איקרה...... יתאים לי לחולצה...

Bubble Girl 27

New member
הלווווווווווווו מהביצים שלו?

אתה דפוק???? הלוווווווווווווווווווווווווווווו הגבר שלי!! הנכדים שלייייייייייייייייייייייייי שייייייייייייייייי? אתה ממשיך להתרסק עם מכבי תל אביב ולחפור לך בורות! כפרות על הביצי שור של הנסיך שלי חחחחחח

אופק 3

New member
באבל פיש ../images/Emo12.gif

יש אקווריום במבצע, רוצה פרטים? היום את מצחיקה בטירוף!

Bubble Girl 27

New member
תביא פרטים אח שילו

שמחה שאני מצחיקה אותך לא יכולה לנשום אז לא צוחקת.... אולהיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים רחמים!

רק שיר

New member
../images/Emo6.gif

מסכני, מזל שהוא עוד לא יודע לקרוא!!
אבל זה קפסולות כאלה לא?!! איך זה מפיץ ריח ?? את מוזמנת לשלוח אותו אליי למהפיכה כאן עם 2 זאטוטים

Bubble Girl 27

New member
זה לא קפסולה

זה סירופ מיוחד.. את לא מבינה קילחתי אותו פעמיים והוא עוד מסריח! מסכנון זה יוצא לו עם הזיעה! אמרתי לאימא שלי שלילדים שגם ככה יש להם בעיה ליצור קשר חברתי לתת את הסירחון הזה זה ממש לשים עליהם מדבקה של אנטי חברתי! פייייייייייי הסדינים וכל הבית מריחים רע! אני לא יודעת אם זה אמור להיות ככה או לא ממש רע!

אני לוקחת אומגה 3

למטרות אחרות, ויעידו כאן מקורביי שאין לי את הריח הזה מהגוף...אולי המינון גבוהה? אין לי מושג אבל באמת המחקרים מוכיחים כי עושה רק טוב.

3 שרונית

New member
אומג'לה???

לא אמור להסריח כ"כ, יכול להיות שהמינון גבוה מידי לילד, שהגוף שלו פשוט לא סופג ופולט בזיעה מוגברת החוצה?? ד"א יש יוגורט של חוות הבופלו, קראתי פעם שיש בו אומגה 3 והוא יעיל בדיוק כמו השמן דגים , אולי שווה לך לנסות...

Bubble Girl 27

New member
אני לא יודעת מה המינון

אני לא מסוגלת לתת לו את זה אימא שלי נותנת אולי באמת היא הגזימה. ברצינות הילד אחרי מקלחות ומסריח אני לא מסוגלת להתקרב אליו ממש ריח רע! החלפתי מצעים בחדר שלי ובכל הבית שמתי ריחות וקטורת ועדיין מריח!

שחR

New member
דג עושה בועות לא ?

אתם מכה עם האומגה הזה... מי אחראי לברדק בפורום בנושא הזה ? מי ?

למעלה