בריחה

בריחה

לא ברחתי, למה שאני אברח, והכי רחוק שברחתי מהבית היה לגג... לא סתם באמת שאלה מעניין יפה שיר תמיד עניין אותי לדעת איך יש לכם אומץ למה אח"כ ההורים מחפשים ודואגים לכם וכועסים!!

sichi

New member
למה לברוח מהבית, תמיד חוזרים בסוף

ואז פשוט יוצא "שהפסדת"... אף פעם לא ברחתי מהבית, במטרה לברוח... אבל, אני זוכרת שפעם רבתי עם ההורים שלי ופשוט רציתי ללכת, כמה שיותר מהר, לא חשוב לאן, זה היה בערב ראש השנה, אז ארגנתי מהר תיק, עם כמה דברים, בעיקר דפים ועטים... וכל מיני דברים מהסוג הזה (אני לא חושבת לשקחתי איתי אפילו בגדים כי ידעתי שאני חוזרת באותו יום לארוחת החג..) לאן הלכתי?, ישבתי ליד מחסן קטן ונידח, שמסביבו היו המון עצים וסיחים... בשכונה שלי.. ישבתי שם כמה שעות, וחזרתי... אני חושבת שזה ממש מיותר לברוח מהבית... יש לי חברה שברחה כבר אולי איזה 8 פעמים מהבית... ישנה אצל חברים וכאלה... אבל תמיד היא חזרה אחרי כמה ימים...(בדרך כלל יום- יומיים) או שהחזירו אותה, בקיצור ממש מיותר... כי זה "להפסיד" מראש...

La Gamba

New member
אוי, כל העניין הזה סיפור עצוב

היו אצלינו בכיתה כמה בנות, שממש התעללו בהורים שלהם, פשוט נשבר הלב (לדוגמא הורים מאמצים אשר דואגים לכל החסר, והתמורה היא בריחה מהבית לשבוע בתל אביב וחזרה הבייתה עם סמים...), כל הסיפורים האלה לחינם.

למעלה