ברוצקי

brozky

New member
סו"ש +עדכונים

אוקי אז ככה ביום שישי יצאתי לקיוג'ה(כפר ותקין) אני עובד שם אני אחראי על יחסי ציבור אוקי זה התחיל שהחברה לשעבר באה אליי והתחילה לנשק ולחרמן אותי והיא אמרה שמע קח אותי עכשיו אחרת אני לא יחכה לך ותבינו שם ניפרדנו ממזמן וזה בהפתעה ובאותו מסיבה היו עוד 2 בנות שאני הייתם באיזה קשר(וכולן יודעות שאני לא האיש הרציני לחברות) ואני נבעלתי ולא ידעתי מה לעשות אז אמרתי טוב תקישבו אני הולך לשתות עכשיו ואף אחד לא יפריע לי טוב שתיתי 4 כוסות בירה ועוד 7 טקילות ושנפסיים שחילקו בזמן המסיבה והבאנו אומן אורח למסיבה-שחר חסון הבדרן היו מלאה אנשים ובסביבות 1-2 יצאתי החוצה להכניס כמה חברים ואז אחרי שהכנסתי צעקו אליי כמה שלא מתאימים לרקע של המסיבה אמרתי להם שמעו עם כל הכבוד אין לכם מה לחפש פה זה לאוכלוסיה קיבוצית(אנשים איכותיים) אז התחילו לקלל אותי וזה אז נכנסתי פנימה ואז הגיעה אחת שאני איתה והרצתה להיות הייתי אבל לא נתתי לה כי לא רציתי לפגוע בה ולהיום עם משהי אחרת כי אני לא יודע בדיוק מה אני רוצה עם שתיהיה לי חברה רצינית והכל או שאני יהנה מכל העוגה אז לא הייתי איתה למרות שרקדנו ריקוד ביחד אבל כל שניה באים אליי אנשים ברוצקי אחלה מסיבה,ברוצקי אתה מלך,ברוצקי יש לך שתיה?,ברוצקי מה יש שבוע הבאה, אוקי אז התחלתי להתסובב לראות עם הכל תקין ואין אלימות ואונס וכאלו ובחוץ היה אלימות של כמה ח'ברה שחיכו לאיזה אחד מזה חמוד מקיבוץ מגל שרצו להרביץ לו אבל לא הייתה לי ברירה להוציא אותו מיציאה אחורית אז הצמדתי לו 2 שומרים שילוו אותו עד למכונית ושלא יתפסו אותו אז סבבה הוא נסע והגיע בשלום התקשרתי אליו לבדוק עם הכל בסיידר והעיקר שהיה טוב, טוב והמשכתי לבלות עד אור הבוקר והיה אחלה מסיבה שבעולם אבל אני כל היום (שבת) חושב מאני רוצה בדיוק חברה ועם מי ולמה ואיך ומי ומו ואז אני לא יודע מה לעשות כי אני לא רוצה לפגוע באף אחת מהחברות שלי ולמרות שאני רוצה כבר קשר רציני, ועוד קטע הלכתי לשירותי ושניי בנות שכל שבוע עוקבות אחריי נכנסו הייתי לשרותים והתחילו לחרמן אותי ולנשק אותי בהתחלה להתגדי אבל אחר כך לא היה לי ברירה לברוח להם חחח הייתי בשוק משניי הבנות האלו!!!!! עדכונים: הופעתי בעיתון חוף הכרמל עם תמונה גדולה של דוד ברוצקי-דובר מועצת הנוער האזורית חוף הכרמל ביום חמישי הלכתי לראות עם חברה טובה שלי ת'סרט הארי פוטר החדש שעלה לי 80 ש"ח עם הזמנה והסרט היה מעולה אני ממליץ לכם לראות ת'סרט ואחרי הסרט הלכתי לישון אצלך החברה הטובה שלי ובבוקר נסעתי לב"ס מגניב לי (באסה) תגיבו חבריה!!!!

brozky

New member
כנסו!!!!!!!!!

הערכתי את סו"ש שלי אז תכנסו ותגיבו עכשיו זה קצת יותר מובן

Renen RRR

New member
ברוצקי אתה גדוללל

אולי אתה קצת מסוכסך עם הסימני פיסוק, אבל סולחת לך כי אתה קורעעעעעעע חמוד

brozky

New member
אוקי סו"ש של ברוצקי-מעודכן

אוקי אז ככה ביום שישי יצאתי לקיוג'ה(כפר ותקין) אני עובד שם אני אחראי על יחסי ציבור אוקי. זה התחיל שהחברה לשעבר באה אליי והתחילה לנשק ולחרמן אותי והיא אמרה שמע קח אותי עכשיו אחרת אני לא יחכה לך, ותבינו שניפרדנו ממזמן וזה בהפתעה ובאותו מסיבה היו עוד 2 בנות שאני הייתם באיזה קשר(וכולן יודעות שאני לא האיש הרציני לחברות). ואני נבעלתי ולא ידעתי מה לעשות אז אמרתי טוב תקישבו אני הולך לשתות עכשיו ואף אחד לא יפריע לי. טוב שתיתי 4 כוסות בירה 7 טקילות ושנפסיים שחילקו בזמן המסיבה. הצוות שלי הביא אומן אורח למסיבה-שחר חסון הבדרן. היו מלאה אנשים ובסביבות 1-2 יצאתי החוצה להכניס כמה חברים ואז אחרי שהכנסתי תחברים צעקו אליי כמה שלא מתאימים לרקע של המסיבה(ערסים) אמרתי להם שמעו עם כל הכבוד אין לכם מה לחפש פה זה לאוכלוסיה קיבוצית(אנשים איכותיים), אז התחילו לקלל אותי. אז נכנסתי פנימה ואז הגיעה אחת שאני איתה והרצתה להיות הייתי אבל לא נתתי לה כי לא רציתי לפגוע בה ולהיום עם משהי אחרת, כי אני לא יודע בדיוק מה אני רוצה עם שתיהיה לי חברה רצינית והכל או שאני יהנה מכל העוגה אז לא הייתי איתה למרות שרקדנו ריקוד ביחד. אבל הבעיה אמיתי שכל שניה באים אליי אנשים ואומרים: ברוצקי אחלה מסיבה, ברוצקי אתה מלך? ברוצקי יש לך שתיה? ברוצקי מה יש שבוע הבאה? טוב אז התחלתי להתסובב במסיבה לבדוק שהכל תקין ואין אלימות ואונס וכאלו. ובנתיים בחוץ היה קטטה של כמה ח'ברה שחיכו לאיזה אחד מזה חמוד קיבוצניק שרצו להרביץ לו, אבל לא הייתה לי ברירה להוציא אותו מיציאה אחורית אז הצמדתי לו 2 שומרים שילוו אותו עד למכונית ושלא יתפסו אותו.הוא נסע והגיע בשלום התקשרתי אליו לבדוק עם הכל בסיידר. והמשכתי לבלות עד אור הבוקר והיה אחלה מסיבה שבעולם. הבעיה שאני כל היום (שבת) חשבתי משאני רוצה מעצמי בדיוק שעדיין לא ברור לי. ולמרות שאני רוצה כבר קשר רציני. ועוד קטע הלכתי לשירותי ושניי בנות שכל שבוע עוקבות אחריי נכנסו הייתי לשרותים והתחילו לחרמן אותי ולנשק אותי בהתחלה להתגדי אבל אחר כך לא היה לי ברירה לברוח להם חחח הייתי בשוק משניי הבנות האלו!!!!! עדכונים: הופעתי בעיתון חוף הכרמל עם תמונה גדולה של דוד ברוצקי-דובר מועצת הנוער האזורית חוף הכרמל ביום חמישי הלכתי לראות עם חברה טובה שלי ת'סרט הארי פוטר החדש שעלה לי 80 ש"ח עם הזמנה והסרט היה מעולה אני ממליץ לכם לראות ת'סרט ואחרי הסרט הלכתי לישון אצלך החברה הטובה שלי ובבוקר נסעתי לב"ס מגניב לי (באסה) תגיבו חבריה!!!!

למעלה