חחח
י יערונת15 New member 1/11/06 #38 ../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif אני לא מאמינההה איזה עסק *עסקהה !! בחיים לא הייתי מוותרתתתתת עליההה יואווו !!! הדבר היחיד שחשוב לי בחיים זאת העסקה הזאתתת !!! טחחחחחחחחחחחח עופו מפהה.. =//
../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif אני לא מאמינההה איזה עסק *עסקהה !! בחיים לא הייתי מוותרתתתתת עליההה יואווו !!! הדבר היחיד שחשוב לי בחיים זאת העסקה הזאתתת !!! טחחחחחחחחחחחח עופו מפהה.. =//
ס ספירוש7 New member 1/11/06 #40 ../images/Emo77.gif../images/Emo79.gifכמה פיגור יש לאנשים היום עצוב.. עצובב..
י יערונת15 New member 1/11/06 #41 ../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif אלי את מתכוונתתת ? תנשמי כפרעליךךךךך !! הומור ?! מכירה ?! נראלי שלא :] ! לא רוצה לריב אבל.. איתי לא להתחיל !
../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif אלי את מתכוונתתת ? תנשמי כפרעליךךךךך !! הומור ?! מכירה ?! נראלי שלא :] ! לא רוצה לריב אבל.. איתי לא להתחיל !
ס ספירוש7 New member 1/11/06 #43 ../images/Emo77.gif../images/Emo79.gifהא?!?!!? נראלך עלייךךך?? חחחחח.. ברור שלא!!! חחחחחחחחחחחחחחח.. התכוונתי אל הילד שפתח ת'הודעה.. סורי ששירשרתי לא נכון .. ו... תחשבי על מה אני יכולה להגיד לך שאת מפגרת הא?!
../images/Emo77.gif../images/Emo79.gifהא?!?!!? נראלך עלייךךך?? חחחחח.. ברור שלא!!! חחחחחחחחחחחחחחח.. התכוונתי אל הילד שפתח ת'הודעה.. סורי ששירשרתי לא נכון .. ו... תחשבי על מה אני יכולה להגיד לך שאת מפגרת הא?!
י יערונת15 New member 1/11/06 #46 ../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif טחחחחחח סורי מאמי אבל.. תימניה- פתיל קצרררר חחח סוריי =/
ס ספירוש7 New member 1/11/06 #49 ../images/Emo77.gif../images/Emo79.gifעל מי את מדברת?! עלייך? או **או עליי? כי אני תימניה..
ל ליאורוש בעמ New member 1/11/06 #54 ../images/Emo15.gifפחחחחחחחחחחח מה התחלתן לריב פאקצותת יפות שליי?! ליערה ולספיר.. בואו אני יעשה סדר.. שתיכן תמניות ויערה התכוונה שלה יש פתי קצר וכן.. אני זמה לב לזה כל הזמן אז יערונת כפרונת שליי?! תנשמי! לוביווו
../images/Emo15.gifפחחחחחחחחחחח מה התחלתן לריב פאקצותת יפות שליי?! ליערה ולספיר.. בואו אני יעשה סדר.. שתיכן תמניות ויערה התכוונה שלה יש פתי קצר וכן.. אני זמה לב לזה כל הזמן אז יערונת כפרונת שליי?! תנשמי! לוביווו
י יערונת15 New member 1/11/06 #57 ../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif ליאורי כפרעעע אם לא שמת לבב.. הבנו כבר ת'אי הבנה המצערת הזאת חחחחחחחח
../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif ליאורי כפרעעע אם לא שמת לבב.. הבנו כבר ת'אי הבנה המצערת הזאת חחחחחחחח
ס ספירוש7 New member 1/11/06 #58 ../images/Emo77.gif../images/Emo79.gifחחחחחחחחחחחחח... סליחה?!!? למי קראת פאקצה הא?!?! חחחחחחחחחח.. סתם כפרעלייךךך חחחח.. ברור שאין ריבים! חחחחח.. שתינו תמניות בדם ובנפש=]] (סתם הקשרתי את זה )
../images/Emo77.gif../images/Emo79.gifחחחחחחחחחחחחח... סליחה?!!? למי קראת פאקצה הא?!?! חחחחחחחחחח.. סתם כפרעלייךךך חחחח.. ברור שאין ריבים! חחחחח.. שתינו תמניות בדם ובנפש=]] (סתם הקשרתי את זה )
מ מ א י י ק New member 1/11/06 #42 חח עצוב?../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif את צריכה להיות שמחה שאת לא כזאת
י יערונת15 New member 1/11/06 #44 ../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif כאילו מהה? שאני יביןןן כל הצחוקים פה עלייייייייי ??
מ מ א י י ק New member 1/11/06 #48 לא עלייך../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אני פשוט אומר שאת וכולם צריכים להיות שמחים שאנחנו לא כאלו
לא עלייך../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אני פשוט אומר שאת וכולם צריכים להיות שמחים שאנחנו לא כאלו