ברוח הפורום

rrredshay

New member
../images/Emo32.gif ברוח הפורום

אב בא לבנו בערב החתונה ואומר לו: "מזל טוב בני אני מבטיח שבעתיד תראה את היום הזה כיום המאושר בחייך ...." עונה הבן בפליאה: "אבל אני מתחתן רק מחר ." משיב האב: "אני יודע, לזה בדיוק אני מתכוון ."

rrredshay

New member
בדיחמין לשבת...

יום בהיר אחד פונה ילד חרדי לאמו ושואל: "אמא נכון שאלוהים נותן לנו את המזון?". " נכון " ענתה אמו. " ונכון שאלוהים שומר עלינו?" "נכון" ענתה אמו. " ונכון שהחסידה מביאה את הילדים?" "נכון " ענתה אמו. " אז למה אנחנו מחזיקים את אבא?"

rrredshay

New member
וגם לראשון...

אישה כבת 50, השואלת את בעלה " מה עבר בראשך שראית אותי לראשונה לפני 25 שנה ... עונה לה הבעל " שבא לי לכווץ לך את השדיים ולדפוק אותך עד שתאבדי צורה " " נו, ומה אתה חושב עלי עכשיו" שואלת האשה באושר , " שעשיתי עבודה טובה" עונה לה בעלה .

../images/Emo6.gifהזכרת לי

שבני הצעיר שאל אותי יום אחד: "אימא, אם את כבר לא מניקה, בשביל מה את צריכה את הציצים שלך?"

שרשירית

New member
ובנימה של למה באמת מחזיקים את אבא ../images/Emo4.gif

דובון קטון ניגש לשולחן, מתיישב בכיסאו הזעיר, נועץ מבט בקערה שלפניו, והנה היא ריקה. "מי אכל את הדייסה שלי?", הוא חורק. אבא דוב מגיע לשולחן, מתיישב בכיסא הגדול, מסתכל בקערה הגדולה לפניו, והנה היא ריקה. "מי אכל את הדייסה שלי?!", הוא שואג. אמא דובה מציצה מהמטבח וצווחת: "נמאסתם לי כבר, בחיי, כמה פעמים צריך לחזור על כל הסיפור הזה?! אמא דובה קמה ראשונה מהמיטה, אמא דובה העירה את כולם, אמא דובה הכינה את הקפה, אמא דובה סידרה את הכלים במדיח, אמא דובה הורידה כביסה, אמא דובה שמה אוכל בקערה של החתול, אמא דובה סידרה את הבית ויצאה החוצה לקור, להביא את העיתון, אמא דובה ערכה את השולחן, אמא דובה הוציאה החוצה את הכלב הארור, אמא דובה השליכה את האשפה, ועכשיו, כשסוף סוף הואלתם לגרור את אחוריכם ולזכות את אמא דובה בנוכחותכם, אז תקשיבו טוב, כי אני אגיד את זה רק עוד פעם אחת - עוד לא הספקתי להכין את הדייסה המזוינת שלכם ! "

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif גדול!

השתמשתי בפגישת עבודה שלי בבדיחה של שי עם הלדפוק ת'צורה... נרשמו צחוקים ונחירות...

שרשירית

New member
../images/Emo32.gif ולא ברוח הפורום

התמכרתי! התמכרתי ל Friends for Sale בפייסבוק. התחלתי לסחור בבני אדם (ורצוי בכוסיות עם ציצים גדולים כי אותם קונים הכי הרבה). אז בעולם הוירטואלי אני מרוויחה הרבה כסף בעולם המציאותי.... אני עדיין מחפשת קונה
חייבת לצאת מזה

רק שיר

New member
תגידי

רק אני עדיין לא מתחברת לפייס-בוק הזה ולא מבינה מי נגד מי?

רק שיר

New member
אם כך- מצבי מאד קשה

מהיום ה- 1 שנכנסתי לשם ופתחתי כרטיס לא הבנתי מי נגד מי. בושה בושה

שרשירית

New member
אז קדימה תתקיני את האפליקציה

ותני לי לסחור בך. נראה לי שאני אעשה עליך רווחים יפים

עם התמונה שיש לי שם לא ממש ../images/Emo3.gif

ממממ...אולי אחליף תמונה למשהו מפתה יותר
? רק כדי שתעשי רווחים יפים, לא שיש לי מטרה אחרת

same here |בושה ונכלמת|

מקבלת המון אפליקציות (מה זה האפליקציות האלה??) ביום, דוחה את רובן, פה ושם מתנות, פאזלים, סקרים מפגרים... בכוח ניסיתי - לא מצליחה להתחבר. מצד שני יש שם אחלה חשיפה לתמונות של הגוזלון, וזה תמיד מבורך
|פולניה|

רק שיר

New member
שמת לב

רק אני ואת ..בנתיים מתוך כל אלו שקיימים בפורום- לא ממש יודעות לתפעל . לא חשוב...אני טובה בדברים אחרים. את גם- לא ?

למעלה