בקולה!

../images/Emo57.gifמשחק "חמסה"- יותר שכל ממזל!

"משחק החמסה" מתגלגל כמו מנטרה בתפוז אנשים במשך שבוע שלם, שבו תצטרכו להרכיב את פאזל "חמסה" ולגלות את המילה המיוחדת שהתמונה צופנת בעבורכם. להקת "חמסה" הוציאה לא מכבר אלבום חדש
, ואפילו פורום חדש בתפוז, ובקרוב תגענה הבנות להתארח Live. עד אז... חפשו את המטמון וזכו בפרס הגדול! בהצלחה!

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חשוב מאין כמוהו, פורום שיסייע לכם הגברים לפצח את הפיירוול הקשה והמדהים בעולם: מה נשים רוצות
גם לצעירים מותר לדבר על זה, סקס לנוער
אם אתה רק חולם, נסה לשתף אחרים בחלומות שלך, מה בדיוק תעשה כ"אהיה גדול"
אחרי כל אלה נשאר רק לשיר...פורום ללהקת חמסה
לא מכירים את חמסה? אתם צריכים ביקור בהול בפורום IN ו-OUT
לתושבי רמת השרון, יש מקום מיוחד משלהם

../images/Emo43.gif היום בתפוז Live ../images/Emo91.gif

היום ב-11:00 יתארח בפורום חתונות די ג'יי איתן גור, המתמחה במוסיקה, ובעיקר במוסיקה בארועים. תוכלו לשאול ולהתייעץ איתו בכל הקשור במוסיקה בארוע הקרוב שתארגנו, במיוחד אם זה חתונה.
דרורית אמיתי דרור תגיע לשעה קלה של יעוץ להורים בענייני תאומים או שלישיות. זה יקרה בפורום תאומים ושלישיות היום בשעה 21:00. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
ואל תשכחו את משחק החמסה, שמשגע את המדינה. הרמז השני עולה היום בשעה 10:30.

../images/Emo158.gif../images/Emo159.gif../images/Emo161.gif../images/Emo162.gif

שוס!
ותודה לאורן וגל מנהלי פורום תקשורת חזותית על האייקונים הנפלאים לחג!

לנילס. אהההה תעזור לי../images/Emo10.gif

לפני כמה ימים השארתי הודעה ואף אחד לא ענה לי. אני מבינה שאתה פה מבין המתקדמים בקשר לעיצוב חפצים לסימס וכל מיני כאלה. אז תהיתי לי שאולי תהיה נדיב וחמוד ותוכל לעזור לי.
אתה יכול לתת לי שמות של תוכנות שמאפשרות לי לעצב סקינים ואובייקטים? ואיזו תוכנה אתה הכי ממליץ?
אה...ואיפה אני יכולה לקבל הסבר על איך לעצב אובייקט לסימס? תוכל בבקשה לתת לי קישור? מקווה שתעזור לי...

יקירתי../images/Emo140.gif

יש כמה אתרים שמארחים טוטוריאל ליצירת חפצים וסקינים. אין דרך קלה או קיצור דרך ליצור דברים. צריך להבין וגם קצת ידע מוקדם בגרפיקה ותוכנות תלת מימד וכאלה. לא כולם מסבירים לאלה שאין להם אפילו הבנה בסיסית אז אם אין לך, יהיה לך קצת יותר קשה אבל את תצליחי:) את צריכה על המחשב שלך:
פוטושופ 7 ומעלה או פיינטשופ
טרנסמוגריפר (בכל אתר עם טוטוריאל נותנים לינק להורדה)
סימס הוט דייט אורגנייזר (אפשר להוריד מהאתר הרשמי של הסימס)
תוכנת תלת מימד(סטודיומאקס למשל) אבל לא חייב.
והמון המון המון סבלנות! זה משתלם בסוף.. אתרים שיש בהם טוטוריאל הם: www.7deadlysims.com www.oph3lia.com זהו. אני לוזוכר איזה אתר נותן טוטוריאל ליצירת סקינים.. כשאני אזכר אני אגיד לך.

double O S

New member
אם כבר גם אני יבקש משהו:

שוב אני צריך את הקובץ שמוריד את הצנזורה תודה

למעלה