בפתח תקווה

טוב שמחקת את הפרסומת

טוב שמחקת את הפרסומת של גזלני ועושקי כח האדם אני מאחל להם רק רע

מיכל שב

New member
היא נמחקה בטעות../images/Emo10.gif

את דעתך על חברות כח האדם אתה מוזמן להעביר ישירות אליהם. הודעות גינוי ימחקו מיד. לא כאן המקום להם.

טוב שנמחקה!

כמו שלא תסכימי לפרסום של סרסרות בנשים אתו הדבר בדיוק שלא נסכים לסרסרות בעובדים שנהפכים לעבדים

מיכל שב

New member
בפעם האחרונה שבדקתי

חברות כח אדם הן חברות חוקיות בישראל. סרסרות לא.

חוקיות בערבון מוגבל!

חברות כח האדם מצפצפות על החוק ועוברות עליו מדי יום שהרי אם לא היו עושות כך היו בהפסד כספי. כל הרווח שלהם הוא על ניצול העובד וגזילתו. חוק חברות כח האדם נועד למטרה ספציפית אחת בעיקרה והיא סיעוד חולים קשישים לצערי התעשייה הזאת התפתחה כמו גרורות סרטן וכל המשק נגוע בסרטן הזה. היום בעלי חברות כח האדם הם אנשים שמקורבים לשלטון (כדוגמת שלומי עוז חבר מרכז הליכוד) לצערי השחיתות במדינה אוכלת כל חלקה טובה והחוק חסר שיניים וחברות כח האדם ממשיכות להתעלל ולעשוק עובדים ספסר הוא ספסר ולא משנה במה הוא מספסר בנשים או בעובדים זה בדיוק אותו הדבר!!!!

מיכל שב

New member
חברות כח אדם מצפצפות על החוק?

אז תתלוננו במשטרה. החברות הן חוקיות לחלוטין. אין היום בעל חברה (לא רק כח אדם) שלא מקורב למישהו בשלטון. האם זה בסדר? לא חושבת אבל זה המצב. המשטרה עושה את עבודתה נאמנה מאוד ואם יש בעיה עם חברה כזו או אחרת יש להגיש תלונה.

את באמת שואלת?? בטח שכן

איך את חושבת שהם מרויחות כסף? החברות על הנייר חוקיות וגם זה בערבון מוגבל ,ואין שום קשר לחוקיות שלהן לזה שהן רומסות זכויות בסיסיות של עובדים ועושקות את העובדים. לצערי מערכת האכיפה והחוק במדינה חסרי שיניים. המשטרה עושה את עבודתה נאמנה? היום חוץ מללכת למשטרה כדאי לקבל אישור פורמלי כזה או אחר לא ניתן לצפות מהמשטרה למשהו. מה גם שזו לא תפקידה של המשטרה לאכוף חוקי עבודה אלא של משרד התעשייה והמסחר באמצעות יחידות האכיפה שלו אבל שוב הם לא מתפקדים וחברות כח האדן חוגגות על גב העובד הנעשק....

בקשר למשפט שלך

אין היום בעל חברה (לא רק כח אדם) שלא מקורב למישהו בשלטון. האם זה בסדר? לא חושבת אבל זה המצב זה חלק מהרעה החולה במדינה שלנו שנהפכת לקפיטליסטית חזירית שלא רואה ממטר את האזרח הקטן ראינו במלחמה איך תושבי הצפון שלא היה להם כסף להמלט לאיזור המרכז נמקו במקלטים ואפילו נהרגו !! והמדינה לא הושיטה להם עזרה- זה משטר קפיטליסטי חזירי ולזה בדיוק רוצים להרגיל את האזרח הקטן

כולם מוזמנים...

לפתיחת ליגות הבייסבול בישראל... 3 משחקים (שבהם אני משחק :] ) : יום ראשון, 7:30 בערב, כפר הבפטיסטים (מאחורי חצי חינם בצומת ירקונים) פ"ת: CCCP ת"א נגד ______ (אני עדיין לא יודע :p) . המשחק הראשון של ליגת הבוגרים. אני משחק בת"א.. יום שני, 7:30 בערב, אותו מקום: רעננה רד ווינגס נגד קיבוץ גזר. המשחק הראשון של ליגת הנוער. אני משחק ברעננה... יום שלישי, 7:30 בערב, אותו מקום: CCCP ת"א נגד ______ תבואו יהיה משעמם

למעלה