בפיתה

Mystic Circle

New member
פייסבוק

אני לא יכולה לכתוב על הקיר של אסקסואלים
פייסבוק דפוק אני לא מאמינה שבכלל הצתרפתי לזה
אין לנו מנהל קבוצה! מה קרה? מישהו מתנדב להיות במקום? אני בטח שלא יהיה כי הפייסבוק בקושי עובד לי גם ככה
אני אפילו לא יכולה לראות מי הוסיף אותי בתור חבר אלא אם כן אני נכנסת לכינוי שלו. מה, אני כאילו צריכה לנחש???

מקמיקא

New member
יש חבורה מהאגודה לאסטרונומיה

שנוסעת לנגב לתצפת את המטר. לא בטוחים אם זה יהיה רק היום, אולי זה יגיע רק מחר בלילה. רציתי לנסוע, אבל בסוף התעצלתי, הם מתכננים להשאר שם שלושה ימים
אם משהו רוצה לנסוע, אני יכול לקשר למייל של הבחור שמארגן

inbardaf

New member
אם היה לי זמן ../images/Emo10.gif אני תמיד שמחה לבלות במדבר

אם או בלי מטר מטאורים. ואם יש מטאורים - עוד יותר טוב

מקמיקא

New member
../images/Emo45.gif בהחלט!

הלכתי רק לתצפית אחת בעבר - אבל זה היה פשוט מצוין! אבל אבא שלי לא כ"כ נהנה, אז אני לא אגרור אותו שוב... עכשיו אני יודע את מי אני יכול להזמין לפעם הבאה

inbardaf

New member
אני ממש אשמח! ../images/Emo13.gif

הבעיה היא שמאחר ויש לי ילדים, אני צריכה מספיק התראה מראש וגם אש לא בטוח שאני אוכל לבוא..
אבל תמיד שווה לנסות.

ובכן, זה פשוט:

בכול שנה, בסביבות ה-12.8, רואים את המטר - כאשר הלילה של ה-12 הוא הכי חזק. התכונני כבר מעכשיו לשנה הבאה

inbardaf

New member
../images/Emo8.gif עכשיו אני צריכה לזכור להכניס ליומן..

אם זה בחופש, בתכנון מראש, יש סיכוי טוב שאצליח להתארגן - אז מקמיקא אני סומכת עליך שתזכיר לי בתחילת החופש...

בכל שנה השיא נופל בתאריך קצת שונה

לפעמים השיא לא יוצא בלילה (בישראל) או שנופל בליל ירח מלא, ואז בכל מקרה אין הרבה טעם להתאמץ. פעם הייתי נוסעת קבוע וזה היה אירוע רציני, בשנים האחרונות "התקלקלתי" ובעיקר התרחקתי מזה. השנה זה עבר לגמרי מעלי (תרתי משמע... הא!) ולא ממש היה לי אכפת. ידע באסטרונומיה, כמו כל תחום מדעי, דורש "תחזוקה" מתמדת (התעדכנות קבועה בחדשות התחום) ומאחר שכבר כמה שנים זה לא ממוקם גבוה מספיק ברשימת העדיפויות שלי, אני די חלודה... היו תקופות שבהן הייתי פעילה מאוד בתחום.

למעלה