בפיתה

מורני יואווווו אני הכי מצטערת בעולם

פשוט יצאתי בסוף אתמול בלילה....ולא התחברתי ): אני פשלונרית ומגיעה לך התנצלות לפני כל העולם לכן זה רשום כאן סורי חומד..לא יקרה שוב (אני מקוה :)) עמיתי

רותם 0

New member
לכל מדחים 2002

מה קורה איתכם? איפה אתם? לא רואים אותכם! צרו קשר! icq#: 152944661 רותם יוחנן-הבלונדינית-מהקבוצה של עופר ביייי

THE sky angel

New member
מגניב בפיתה!

אני פה! שזה אומר שאני פה... עכשיו זה לא שיש לי פיצול אישיות עכשיו פשוט אני שני אנשות! אני (שקס) ואני...(מורוש) עכשיו שתי האני האלה הולכות לבלות היום במדרכה! עם מיץ פטל וקולה... ולבלבל לאנשים נמחדים במוח! כן המפקד! סיו נקס טיימ (או שפשוט תראו אותנו עוד מעט/או אח"כ) (אני לא יודעת לתרגם ואני אחרי מיץ פטל...) אוהבות מאוד מאו מאוד (אנחנו אוהבות מ') טוב וגם הרבה... מורוש ושקס!

THE sky angel

New member
שלום אנשים יש בשורות!!!

אוקיי, אתמול ישנתי אצל חברה שלי, ולמדנו למבחן בתנ"ך... זה לא כל כך חשוב.. יש לי עוד שעה בערך ראינות שניים למשלחת לאנגליה.. תאחלו לי בהצלחה!! אני אחזור בסביבות 19:30... אז אני אדבר איתכם כבר.... אוהבת הכי בעולם!!!

נ ו ם

New member
היום נכשלתי בטסט ראשון

באסה לי. ובלי קשר גם יש לי הרגשה ממש מטופשת כי הייתי אתמול מאד מאד חסרת טקט בשיחה עם מישהו קרוב (רק היום גיליתי את זה).

THE sky angel

New member
זה לא זה לא זה לא נורא...

יהיה טוב בובה!! טסט הבא תעברי בטוח!! או בשלישי, תמיד אומרים שהטובים עוברים בשלישי.... (אההם אההם...) או בחמישי!!!

נום תמיד הבאסה באה בערימות אבל...

אחריה באה הפריחה וכשאני עוצמת את העיניים אני רואה שאת הולכת להיכנס לתקופה של פריחה מדהימההההההההההה....אמממ וואלה אני רואה עכשיו גם מן כרטיס קשיח כזה ..שניה אני מתרכזת..אוקי זה רישיון.. קיצר יהיה מה זה בסדר!!! דונט ווארי עמיתי

נ ו ם

New member
../images/Emo66.gif תודה על העידודים..

האמת של נורא התבאסתי. רק מענין הכססססססף. חח בהתחלה חשבתי שכתב פריחה, כאילו מישהי פריחה (בלי דגש בפ'), זה יהיה משונה אם תבוא לי אחת..

kedeman

New member
החלטתי שאני לא צוחק על אנשים

שלא עוברים טסט... פשוט כי אני בטוח שאני הולך לעבור בעשירי... אז אל תדאגי בא לך תחרות מי מקבל רישיון קודם? (אני נותן לך פור של חודשיים עכשיו.. אני הולך להתחיל רק מתישהו לקראת אמצע/סוף אפריל)

נ ו ם

New member
מתערבת איתך בשמחה

רגע, מה אתה מתחיל רק מתישהו לקראת סוף אפריל? ללמוד? על מה נתערב?

kedeman

New member
אני מתחיל ללמוד רק

מה שאומר שאם את לא מנצחת אותי.. עדיף שלא יהיה לך כנראה רישיון

שקסי

New member
"נכון לא נורא??"- כנפיים שבורות!!

לא נורא בכלל!!!! אז יהיה עוד אחד!!! לא צריך לבאס אותך- לחשבי על כל אלה שתצחקי עליהם אחרי שתעברי בסוף! אוהבת- עדי!

למעלה