בערך

aerynsun

New member
../images/Emo32.gif בערך

בערך כי זה אתר ממש אבל ממש מעניין שקשור לחייזרים וגם לפיסיקה למי שמתעניין. גילי חשבתי שאולי זה יעניין אותך אם את לא מכירה אותו שמיים וארץ

1Shir

New member
../images/Emo32.gif ממש, אני צריכה עזרה קטנה ../images/Emo9.gif

מישהו יודע אם וכיצד אפשר לנקד מילים בוורד? בבקשה תסבירו לי! תודה! :)

S m e l l y Cat

New member
תלחצי על קאפס לוק

ואז תעשי SHIFT+איזה מספר שאת רוצה.. זתומרת שיפט+1 למשל זה ֱ ושיפט+2 זה ֲ וכן הלאה
[המספרים שבמרכז המקלדת לא של הNum Lock]

1Shir

New member
תודה רבה!../images/Emo9.gif

תגידי הציטוט בחתימה שלך זה מ"חברים"? (לפי הניק שלך..) מאיזה סצנה/פרק זה?.. :)

eve6

New member
הציטוט זה מסיינפלד

איליין מצטטת את מריל סטריפ בסרט על כלב בר אוסטרלי ("דינגו") שחטף את התינוק שלה (של מריל סטריפ). או אולי לא מצטטת, אבל בכל אופן זה מבוסס על הסרט...

1Shir

New member
וואלה נכוווון תודה!

ידעתי שזה מוכר לי.. ועכשו כשהזכרת לי, זה מצטרף לי בזיכרון לקול של איליין.. :) אוי כמה זמן לא ראיתי סיינפלד.. יובלות ממש. מעניין אם יש מעריצים של הסדרה שמסתכלים על איליין וג'רי כמו שאנחנו על מאלדר וסקאלי..

S m e l l y Cat

New member
בטוח יש כמה

אבל מאלדר וסקאלי יותר עמוקים ומעניינים ושווים אז להם יש יותר.

S m e l l y Cat

New member
בערך../images/Emo3.gif

היא במסיבה עם ג'רי ונמאס לה מסמול טוק עם אנשים זרים אז היא פשוט מתחילה להפחיד אותם ממנה
ונראה לי שהשורה שהיא בערך מצטטת זה מקרה אמיתי שהיה באוסטרליה שתינוק נאכל ע"י דינגו. אבל אני לא בטוחה אם זאת שמועה או לא.
בכל אופן! זה אחד הציטוטים היותר מצחיקים בסדרה והמבטא של איליין כשהיא אומרת את זה הוא כל כך משעשע. http://members.aol.com/PjSilly10/dingo.wav הנה זה. תהני

Gilliana

New member
לצערי מכירה

גם את האתר וגם את האיש - בשורה אחת: רוב מהומה על מאומה. הוא סובל קצת מבעיה של צומי...

למעלה