בערב

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
סיפור מהחיים...........

פאקקקקק נתקלתי בבעיה שלא בדיוק יודע איך להתמודד איתה. אתמול התקלקל באמבטיה ה...."טלפון" כולנו יודעים מה זה "הטלפון" באמבטיה. ישר לא חשבתי פעמים נסעתי להום סנטר וביקשתי לקנות "טלפון" חדש , ניגשתי לאדם שאחראי על המחלקה ושאלתי אותו היכן "הטלפונים? עונה לי האיש.........מה זה טלפון? כאן אצלנו הטלפונים במחלקה אחרת. אמרתי לו......אתה יודע "הטלפון" באמבטיה זה שמשפריץ את המים, יעני טוש. עונה לי האיש.....מצטער אנחנו כאן יכולים לספק לך את המוצר רק אם תדע מה שאתה רוצה ואת שמו העברי. לא היו לי הרבה בררות שלחתי מייל לפקולטה ללשון העברית ישירות לאבשלום קור ושאלתי אותו מה שמו העברי של "הטלפון" ......הטוש. ענה לי במכתב............. טלפון רגיל .......הוא למעשה שח רחוק. "טלפון" במקלחת.....הוא שח קרוב. איך שקיבלתי את התשובה במייל טסתי להום סנטר הבנאדם רוצה להתרחץ נורמלי. אני ניגש לאדם שאחראי על המחלקה ואומר לו בחיוך.........אני רוצה שח קרוב. מסתכל עלי האיש קצת בתמיהה ואמר.........חבוב הכי בטוח זה רחוק עזוב אותך משיחות, חאלייק מהקרבת קורבן, החיים הרבה יותר פשוטים ממה שניראה לך. ואני חושב לעצמי..........ראבקקקקקקקקקקקק כל מה שרציתי זה לדעת איך מכנים בעברית צחה את הטלפוןןןןןןןןןןןןןןןן באמבטיהההההההההההה ??????? למי יש פתרונים לשאלה ???????????? מעוף

היום בתפוז אנשים ../images/Emo72.gif

ב-18:00 מיד לאחר סיום התוכנית "ביקור בית" יתארח בפורום ביקור בית ד"ר דניאל בן דב, מנהל מיון מבית חולים כרמל ויענה לשאלות בנושא רפואת חירום
ב-21:00 יתארח שמר ארזי, M.A בחינוך מיוחד, מנהל "מרכז העצמה למתבגר" בתיכון עירוני י"א בת"א, מסגרת במענה אישי לתלמידים בעלי צרכים מיוחדים בתחומים הרגשי, ההתנהגותי והלימודי. ארזי יענה על שאלות הנוגעות לדרכי הטיפול בכלל ולשירותי בית הספר בפרט עבור תלמידים לקויי למידה בבית הספר התיכון. שרשור השאלות כבר נפתח בפורום הפרעות קשב ADHD, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם
יחיאל אלקבץ- עומר שגיא והטייס הכי חתיך ב"טרנס איירליינס", יגיע ב-21:40 ל-BlogTV ויענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום פיק אפ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1308&msgid=61841110
תפוז אנשים ו- NMC מחלקים לכם 4 כרטיסים זוגיים להופעה של אפרת גוש . רוצים לזכות בכרטיס? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=37481

א ש לי

New member
מה, ../images/Emo12.gifסגור פה בצהריים../images/Emo35.gif

זה לא כל כך נעים לראות פו פו פורום סגור
מה אני ממש לבד פה? בטוחים שאתם סומכים עליי?
אני הרי יכולה להפוך לכם את כל השרשורים
לבלבל לכם את הניקים והמשפטים
להזיז לכם את השורות
לזרוק לכם כמה אותיות ולשנות כמה מהחתימות
ולמחוק את כל שרשורי המריבות ולהדגיש את כל האהבות
טוב נו מחכה לכם
עד שתגיעו אני הולכת התגלש לי
על האות ל' למד. אבל אל תשאירו אותי פה הרבה זמן לבד אה?

shaharlight

New member
סדנת התמודדות עם תקופת החגים

לקראת השנה החדשה לקחו על עצמם הפסיכולוגים של קהילת "קבוצות" אתגר קהילתי רחב היקף: לקיים ימי סדנה מרוכזים באזורים שונים בארץ בנושא התמודדות עם המצוקות שמעוררת תקופת החגים. לשם כך, פיתחנו סדנה ייעודית להתערבות מניעתית עבור אוכלוסיות בסיכון, המתבססת על שיטות קוגניטיביות-התנהגותיות, שמטרתן לפתח בפרט חוסן פנימי, העצמה ומיומנויות קונקרטיות להתמודדות. הסדנאות תתקיימנה ללא כוונות רווח, במטרה להיטיב עם מצבם של אנשים רבים בישראל המעונינים בסיוע בהתמודדות בתקופת החגים. הקהילה תקיים סדנאות בתל-אביב, בירושלים, בשרון, בבאר-שבע, בחיפה ובכרמיאל. סדנה אחת תונחה בשפה הרוסית, עבור עולים מחבר העמים, ותתקיים בתל-אביב. קהילת "קבוצות" היא יוזמה של מנחים ומטפלים בישראל, המקדמים את העבודה הקבוצתית בציבור. הקהילה שמה לעצמה למטרה לאפשר למשתתפים להצטרף לקבוצות מגוונות, ברמה מקצועית גבוהה ובעלות נמוכה. www.igroups.co.il מנהל פורום יקר, נודה לך אם לא תמחוק מודעה זו שכן הפעילות לא נועדה למטרות מסחריות.

טיפסי

New member
הוזמנתם--> תערוכה תלת מימדית!

אנו מזמינים אותכם לתערוכה תלת מימדית של האומנית מירי קינסטלר. סגנונה אבסטרקט, אקספרסיוניסטי -יוצא דופן,תוך פריצת גבולות ויציאה מהמסגרת. התערוכה תוצג בגלרית עמליה ארבל, רח' שער ציון 3 (פינת הירקון 307) ת"א. בין התאריכים: 1.10.05- 14.10.05 אתתם מוזמנים בברכה! לפרטים נוספים, שלחו "מסר" אליי.

ערסlight

New member
שמע מה קרה לי...

גם אני החלפתי ת'טלפון באמבטיה. איך שסיימתי להרכיב אותו, הוא צילצל! אשכרה. אפילו קיבלתי את השיחה... רק שכשהמים פתוחים, לא שומעים כלכך טוב.

אחרי שבוע וחצי של...

תככים, מזימות, כעסים, מריבות ועוד... חייבים קצת מנוחה. לא? לפחות מידי פעם... עכשיו כולם צוברים כוחות לריב המסיבות הפתוחות/סגורות של השישי -שבת הקרובים. וחוץ מזה... צריך זמן בכדי להספיק לקרוא את כל השירשורים והתככים... אז עשו לנו פסק זמן.

א ש לי

New member
אתם לא בכושר חבר'ה ../images/Emo24.gif

עוד אבנה מבחן גיל חדש שיהיה אמין יותר

א ש לי

New member
עפרלה אל תעשי את הפרצוף הזה יותר:(

זה עושה לך הרבה קמטים חחחח

את רואה...

לי יצא 31 שנתיים מעל לגיל המקורי... עשיתי שינוי 'תדמית' קטן בסעיף 13 וירדתי לגיל 28, התפקרתי לגמרי ועליתי לגיל שלי... והכל מסעיפון אחד.

א ש לי

New member
שכחת שאני בלונדינית?../images/Emo8.gif

לא יודעת לפתור אותם עד שלמדתי להקליד לוותר על זה?:) וואלה משעמם לי:( יאללה מחר מחר מחר היום הגדול.

למעלה