בענייני

shonshon5

New member
../images/Emo32.gif בענייני ../images/Emo21.gif

ובכן, להלן המלצה על סלט, ששמו, משום מה,"הצב הנמלט", ומומלץ כתוספת לאומצת פילה בקר מכובדת. פרודוקטים (ל-4 סועדים): 5 עגבניות באלאדי חו"ח שיהיו רכות! מחצית הצנצנת לבבות דקל 3 כפות צנוברים כפית גרעיני חמניות מקולפים מלח מיץ לימון שמן זית טימין אופן ההכנה: את העגבניות (קשות, אמרנו?) חותכים לקוביות של כסמ"ק אחד לא יותר. את הלבבות דקל חותכים לגודל דומה, הם מתפרקים, וזה בסדר. מוסיפים את הצנוברים והחמניות, מוסיפים מעט שמן זית ושאר התיבולים עפ"י הטעם. אופן ההגשה: בקערה, קר קר קר! אופן האכילה: בפה סגור. וואו! רק מלהקליד את זה, עולה לי שוב הריר..! בתיאבון!! אבי, חולק מידע עם כל העולם ואשתו. בעיקר אשתו.

shonshon5

New member
אופפפסססס.... שכחתי להוסיף....

שהאומצה, כמובן, חייבת להיות רייר או גג מדיום-רייר, ועל מחבת יציקה לוהט לוהט, ורק לבזוק מעט מעט מלח ותו לא, שום תבלינים, פרט לטיפות מספר שמן זית. להגיש חם חם. ולא להוסיף יותר כלום! רק הבשר והסלט! נטו! בתיאבון! אבי

Druyanizem

New member
היי אבי

הסלט נשמע טוב.... אולי ננסה יום אחד אבל את הסטייק שלי אני מעדיף שרוף.... לא מבין את האנשים שאוהבים שהסטייק שלהם עדיין עושה מוווווו.... או אפילו מהההה.... וגם לפעמים אוינק אוינק... אז זה סלט אחד... וסטייק שרוף (לא עד הסוף ולא משנה באיזה צליל)

אני מאנשי המיד וול, אף פעם לא ידעתי

להחליט ... אבל דם אני לא אוהבת (מה גם שזה לא כשר). והסטייקים שלי עושים רק מווווו. כל השאר אני לא נוגעת. בעצם יש גם כמה מקרקרים. ותמיד יש התלבטות בקשר ל
כי היא חיה כל כך מקסימה שחבל, חבל...

shonshon5

New member
לא, לא, לא, לא - וליתר הדגשה: לא!

חו"ח - לא "בקר נמוך" ולא "דבר אחר" לא אוהב, בלי קשר לכשרות ולדיני ישראל. ממליץ על "יוז´י" או "מזרע" (בקיבוץ, לא בהרצליה..). רק המחיר.... כואב, כואב! אבי, מחזיר עטרה ליושנה ומיישן בשר ידוע.

jean

New member
כן, בענייני סטייקים,

גם אני בין הרייר למידיום עם נטייה לרייר. או כמו שאמר לי טקסאנית מופלאה שפגשתי בחווה אמיתית בטקסס well done, leaves me un-done והמבין יבין. ומה היין המומלץ ? עם ארוחה מלאה, גם יין מלא, קברנה סובניון, מוטון רוטשילד ( 75 ?)

למעלה