בנתיבי העפלה

נויקה

New member
../images/Emo32.gif בנתיבי העפלה

מאגר מידע לתיעוד והנצחה. "בנתיבי העפלה" הממוקם באתר מחנה מעצר למעפילים בעתלית, הוא מאגר מידע ממוחשב. אנו מבקשים לתעד במאגר את למעלה מ120,000 המעפילים שהגיעו לארץ משנת 1934 ואילך. פתחנו במבצע איתור ותיעוד מעפילים, פעילים, אנשי ים אויר ויבשה, פעילי מחנות המעצר, אנשי "הבריחה" ואנשי סוד- כדי שלא יאבד זכר האנשים ולא ישכח מפעלם. כל מי שהיו מעפילים או פעילים, בני משפחתם או חברים ומכרים- אנא מלאו שאלון והוסיפו אליו ככל שניתן: תצלומים, תעודות, מסמכים, עיתונים או חפצים. את כל החומרים ניתן לשלוח סרוקים או כפי שהם ואנו נסרוק ונשיב לכם. חשוב לציין שאנו אוספים שמות גם של אנשים שנפטרו וגם עדויות של מעפילים שהגיעו באוויר או ביבשה ולאו דווקא בים. כמו כן, העדויות נאספות לא רק ממי שהיה עצור בעתלית אלא בכל מחנה מעצר אחר או שלא היה עצור כלל והצליח להיכנס לארץ. את השאלון ניתן להוריד מהאתר של המועצה לשימור מבנים ואתרי התיישבות: www.shimur.co.il תחת הכפתור "בנתיבי העפלה". יש שאלון שונה למעפילים ולפעילים. את השאלון המלא יש לשלוח לכתובת: מחנה המעפילים בעתלית ת.ד. 189 עתלית. לשאלות נא לפנות אלי במסרים. תודה על שיתוף הפעולה.

../images/Emo41.gifנצל"ש

כל פעם שתקופת הברחשים מתחילה אני שוכח אילו צבעים רצוי שלא ללבוש.. רציתי לשאול אם מישהו זוכר את הצבעים
ואם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז.. בד"כ אחרי פסח מתחילה תקופה כזו שכל הברחשים יוצאים החוצה ונדבקים הכי הרבה לצבעים מסוימים (כמו לבן אם אני זוכר טוב
) אז השאלה שלי היא לגבי אותם צבעים שברחו לי מהראש..

SuGar and SpicE

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

וואלה...אני זוכרת רק את הלבן..
חחחחחחח הרגת אותי עם זה טל...

חחחחח מההה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

אני רציניי חחח
הברחשים האילו מעצבניםםם

i l0ve u

New member
זונה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח טלוש איי לוב יו סו מאצ' מה אני יעשה בלעדיך בשנים הבאות?! אמור לייי

Daniel MSG

New member
../images/Emo42.gif חייייחיייייייייי

הנה טל שדיברתי איתו היום בטלפון!!!!
חחח נראה לי אתה מזה שונא אותי חחח

שונאת אותם!

שמחה לשמוע שאני לא היחידה שסובלת מהם. שמתי לב שהם תמיד נדבקים לגוונים ירוקים ולצבעים חזקים אבל לא כהים. כנראה שהם חושבים שאנחנו פרחים... שלכם, פרח. (ולא, אבא שלי לא גנן :))

חחח

נזכרתי עכשיו שהם נמשכים גם לצהוב.. קיצורר עם מה אפשר להסתובב בלי שהם ידבקו אליי

למעלה