בא לי לפרוק ../images/Emo10.gif
ביום שלישי היה לי מבחן בכימיה ולמדתי המון! באמת! בחיים לא למדתי למבחן שהוא לא רב מלל ככה
ואז הגיע המבחן והרגשתי ממש מוכנה אבל נפלתי על דברים קטנים. בשאלה אמריקאית חשבתי שיש יותר מידי 3 ברצף (היה שלוש פעמים 3 מתוך 4 שאלות!) אז כתבתי 4= מינוס 5 נקודות. אחר כך הייתה שאלה על קשרי מימן (עזבו, עדיף שלא תדעו
) וחשבתי שעשיתי טוב אבל מסתבר שלא ואחרי השאלה הזאת היה צריך להסביר מה שעשינו בשאלה הקודמת אז יוצא שירדו לי עוד 8 נקודות (טוב שהמורה הסבירה לי את הנושא הזה יום אחרי המבחן גם...
) ואז בניסוחים יורדות המון נקודות במצטבר (שתיים שם, אחת פה... זה יוצא הרבה בסופו של דבר). בקיצור, קיבלתי 77... חשבתי שאני אקבל הרבה פחות אבל זה בכל זאת מבאס. היא קבעה פתאום שמי שקיבל מתחת ל80 ישר צריך לעשות מועד ב' והמועד ב' הוא ביום ראשון! אני ממש לא מתלוננת אבל אני מרגישה ממש חרא עם הציון הזה וממש אין לי כוח להשקיע במקצוע הזה ובטח שלא ללמוד למועד ב'. הבעיה שאם אני לא אעשה מועד ב' הציון מגן שלי יידפק וגם ככה המורה הזאת החליטה לעשות ממוצע יבש לגמרי ואמרה שאף אחד לא ניגש על מאה (זאת שנה ראשונה שהיא מגישה לבגרות! מאיפה היא יודעת?! טוב שכל הבית ספר שלי ניגש על 100!) מה שאומר שממש נדפקתי... עזבו את זה שאני גם צריכה להשקיע בצורה מטורפת במתמטיקה ותכננתי לעשות את זה כל הסופ"ש... ואם כלללללל זה לא מספיק, יש לי מבחן בתנ"ך ביום שישי עוד שבוע בדיוק ואין לי זמן ללמוד אליו בגלל כימיה! ביום שני אני חוזרת הביתה בעשר,ביום שלישי יש לי צו ראשון [
], ביום רביעי יש לי רופא שיניים... אני צריכה להספיק מתישהו לעשות שיעורים במתמטיקה שאני אקבל ביום שני ואני גם צריכה חיים. בקיצור... הייתי צריכה לפרוק
למי שקראה!