במרינדה!

שימו לב שימו לב!

הודעה חשובה הודעה חשובה! שוטטתי לי בפורום וראיתי את שמות חברי האהובים והיקרים אז לפני הכל עליי למסור לכל אחד מהם-ד"ש חם וחיבוק גדול גדול גדול ובקשר לפורום-תעבירו את זה הלאה!אנא פרסמו מה נסגר עימו...כי השנה תגמר לפני שנתחיל, וחבל.... טוב זה בעיקר מה שרציתי לומר... אז זהו.. אוהבת אותכם וחושבת עליכם המון המון המון נ.ב כמעט שכחתי אבל רק כמעט, אני מכריזה בזאת על קריאה כוללת לשכנע את יניב מגליל תחתון לצאת לטיול חוג-גיסו את עצמכם אנשים!!!! וכמובן-נעם יפה שלי:1. אני אוהבת אותך!!!! 2.איך זה שאת תמיד פה??? מה הסוד שלך גם אני רוצה :)))

hadasbaril

New member
עדכון מהלינקיה!

הוספתי 14 אתרים רובם בקשר לזכויות האזרח. פשוט אני צריכה לכתוב חיבור בנושא וגיליתי עוד אתרים! ולחלק השני: אני מבקשת עזרה. תעזרו לי למצוא אתרים בנושאי ממשל, פוליטיקה, בחירות.... ומה דעתכם להוסיף קטגוריה של פורומים? אני מדברת על פורום מדצי"ם למשל.

hadasbaril

New member
יניב בוא כי גם אני רוצה לבוא ואני

לא הייתי בשישי שבת. אבל זה טוב כי אחרי הפנקיק בתל גזר חטפתי קילקול קיבה. לא מהפנקיק ולא מהתל!!!@נראה לי מהאוכל של אמא,,סתם

מאיושית

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!
אני כל כך מאושרת......!
טסט ראשון........יווווווווווווווווו.......והייתי בטוחה שאני נכשלת......
אתם לא מתארים לכם כמה שאני שמחה......

מ ו ר ע ל

New member
מזל"ט../images/Emo187.gif

מטוס זעיר ללא טייס שיהיה לך ותשמרי על עצמך סתם סתם מזל טוב!!!!!! גם אני נורא התרגשתי שעברתי שנה שעברה טסט ראשון טוב נו אז מה אם זה היה לטרקטור

fresh mishmesh

New member
מזל טוב|!!!!!|

איזה כיף לך... עכשיו את מוזמנת לבקר פה ושם ותוכלי גם להסיע אותנו לכל מיני ומיני מקומות (למשל למפגש פורום וה"תדרוך" אם יתקיים..) שלא תחשבי שלא ננצל אותך!!!
ושוב- מזל טוב, ותהני לך!

נ ו ם

New member
מזל טוב וזכרי:

אם שותים (וגם אם שוטים) לא נוהגים בשביל זה יש חברים! מיצי לא יחזור!!! נעם

אז מתי את פה?

יפה שלי-עכשיו עם הרישיון, מתי את באה לבקר??? מצפה מאוד לראות אותך אצלי (אנה אל תביאי את שכנתך הכבר לא כל כך נחמדה חנה רותם המרושעת!)

מאיושית

New member
תודה../images/Emo9.gif

מבטיחה לבוא לבקר את כוווווווווולם כשייגמר לי המלווה...

shooala

New member
ברכותיי

מזל"ט! כל הכבוד! וגם מזל (שעברת לפני שנכנס החוק החדש)

סר גל ית

New member
סרגלית זה רק הכינוי , כן?

שילוב של סרגל וגלית (שמי האמיתי) מורן, אח שלי זה אסף סהר זה היה בתקופה שהבית של הקומונה היה באלכוש אם אני לא טועה. (ארליך מסר לי שכבר העבירו דירה)

למעלה