בלוף

Fall Out Liel

New member
../images/Emo32.gif בלוף../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

העוף [
] השני לא נמצא בדף הזה והוא גם מפוצץ. ברצוני לנצל את מעמדי בבמה זו בכדי לבקש סליחה מכה וכמה בנות שפגעתי וגרמתי להן לשנוא אותי [
] עקב פרסום התמונות מהמפגש. אז..תתפרעו פה, אני הולכת לקפוץ מהמרפסת בגובה שני מטר
. בהצלחה לכל עושי הבגרויות!! ו....מה בנוגע למפגש [איך אני חופרת על זה
]? ו....שכחתי מה עוד רציתי לכתוב, אמממ..אממ..רגע...אני נזכרת...שנייה...אממ...לא! אה כן, הפורום נורא יבש היום, יאללה תרחצו אותו ותרננו אותו במי נביעות או מים בטעמים [אני ממליצה על אפרסק
]. נכון אני דומה לדג?
שמתי לב לזה היום, אני דומה לדג הזה שאני תמיד רואה באילת, ואז אני עוקבת עכשיו עד שאני נתקעת במצוף, מי שם מצוף במים?! זה מסוכן!

shaharyy

New member
חחחחחחח

ליאל (חחיח)..זה לא נורא!! נעבור את זה!!
...התמונות ישארו ואנחנו נסלח לך (כי אנחנו אוהבים אותך!!! נכון אנשים??) !! רק אל תקפצי מהמרפסת!!! בקשר למפגש.... 1) אם תקפצי מהמרפסת לא תוכלי לבוא למפגש
2) אנחנו ניהיה בים!!! :) 3) ניפגש קודם בעזריאלי 4) זה יהיה אחרי ה-24 אמ.... אפשר לעשות גם ב-1 ליולי כי הקייטנות מתחילות רק ב2...אני מקווה שגם אצלך... 5) תבואי נכון?? חחח ו...יש לך טעם טוב במים חחחח (וואי זה נשמע כל כך מוזר!!) ולא!! תפנימי (!!!) את יאפה!!! את לא דומה לדג!

Fall Out Liel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חח כי אתם אוהבים אותי? זה נשמע כמו מה שאומרים בקבוצות תמיכה, אוהבים אותך ליאל אההה לוריין
. 1. זה שתי מטר, מקסימום אני אשבור יד או רגל, ואז אני וחוה נהיה אחיות לגבס
. אבל אני מחכה לבוקר, עכשיו אני לא רואה כלום, ואני גם אחכה עד אחרי הבגרות, אז בינתיים הקפיצה הגורלית נדחתה, חח. 2. נהיה בים, אני יודעת, אבל צריך לדעת תאריך קבוע כדי שכולם ייתפנו בתאריך זה. 3. אני יודעת
. 4.סבבה. 5. באאאאאאאאאאאארור שאני אבוא, כאילו דהה [חח אני מצטרפת לפורום פאקצות
]. תודה על המחמאה XD. ואני יאפה? אז את רוצה להגיד שהדג הזה יפה? הוא מכוער, בגלל זה אני עוקבת עכשיו [ואז נתקעת במצוף], כדי לראות מי ההורים שלו
ואיפה הוא גר

shaharyy

New member
חחחח

ואם תשברי יד?? או רגל?? גם לא תוכלי לבוא?!?!?! חח סתם סתם!! ואכן את יאפה!! רק לא נעים לך להגיד תודה.... אממ.. ו.. לפי הדיבור שלך...הפורום פקאצות זה ה--מקום בשבילך!! חחח

Fall Out Liel

New member
אני אבוא גם אם יהיה טורנדו או קסאם!../images/Emo168.gif

טוב נו, תודה, אבל זה רק בגלל שאני מנומסת
. ה-מקום!
XD

אהה הבגרות היום!../images/Emo223.gif

אני לא אוהבת את המילה הזאת - בגרות, היא מלחיצה מדי אני אצטרך הרבה בהצלחה בהתחשב בכמה שלא למדתי בשבוע האחרון שיהיה בהצלחה לכולם
ותזכרו שתמיד יש מועד ב'...

2DarK AnGeL2

New member
בהצלחה גם לך! ולכולם חחח

ויהיה בסדר...לא צריך להילחץ! למרות שאני מאודדדדד בלחץ ואני מנסה להרגיע את עצמי ובואו נגיד שזה לא מש הולך
..חחחח

2DarK AnGeL2

New member
כנסו..בקשר לבגרות שהייתה היום יש פתרונות ../images/Emo9.gif

טוב אז דבר ראשון אני מקווה שלכולן הלך טוב!! לי נראה לי שהלך ממש טוב... הציון יהיה בין 90 ל100 (אני מאוד מקווה..חח) טוב אז אני שמה פה קישורים לאתרים עם תשובות למי שרוצה לדעת איך הלך לה.... והתשובות לא בטוח נכונות! ואני לא יודעת לא לעשות קישורים אז תסתדרו עם זה..חח http://yoram.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=ex/index&c=3333.1&sec=14&subsec=0&subj=57 http://nana.ilimudim.co.il/GUI/Content1/ShowArticle.aspx?ID=527&CategoryID=457&SubCategoryID=570

ראיתי את התשובות אצל המורה שלי איך שסיימתי

הכול יצא נכון! יצאתי משם כל כך שמחה.. ותודה! ד"א כדי לעשות קישורים פשוט תוסיפי את המילה הלינק בתוך כאלה || ואז תעתיקי את הכתובת ובסוף רושמים סלינק גם בתוך שניים כאלה ||

Fall Out Liel

New member
אם זה לא יגרום לכם להזיל דמעה../images/Emo168.gif

אני סתם משוגעת. כאן זה כל-כך עצוב, ירדו לי דמעות, מאחר ולי גם יש כלבה והיו לי כלבים כל החיים [ועוד כל מיני גני חיות למינהם] אני לא יכולה להיות אדישה כלפי זה..

Fall Out Liel

New member
בדיכאון, זקוקה לעידוד../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

עברתי את הבגרות במתמטיקה, בעצם לא עברתי, קיבלתי 0!! פשוטו כמשמעוטו, 0! לא ידעתי כלום, וגם מה שעניתי בסוף הסתכלתי בתשובות וראיתי שטעיתי! למה?!?!?!?!?!? כמה אני וחברה חרשנו!! המוןןןןןןן ולא ידעתי
פעם ראשונה בחיייייייייים שלי שלקחתי את זה קשה וממש בכיתי, ממש, העיניים שלי היו אדומות ונפוחות! זה היה עצוב, אבל כעבור שתי דקות צחקתי, איזה חברות
. אז כדי שלא נשב ברחמים עצמיים [מכל השכבה שזה חמש כיתות, בטח רק עשרה ילדים הצליחו] הצעתי שנלך לבלות איפושהו, אז חברה הציעה שנלך לים ובאמת הלכנו ואכלנו סנדוויצ'ים בארומה והתעודדנו ועכשיו חזרתי, אבל אני עדיין קצת בבאסה, למרות שיש חוזר, זה נורא הרס לי תכניות לחופש, וגם הרס לי את הביטחון שהיה לי.. מי קרא? מישהו מזדהה? למישהו אכפת בכלל?

shaharyy

New member
בטחחחחח

לי אכפת!!1 אני מזדהה!!! קרה לי אותו דבר!! רק שלא הלכתי לים!!! היה קשה!!! אני לא יכולה להאשים אותך!!!

2DarK AnGeL2

New member
לי אכפת ../images/Emo13.gif

אל תדאגי יהיה בסדר ! ותעשי את המועד ב ואני בטוחה שתצליחי יותר.... ואת גם יכולה לעשות אותו שנה הבאה במקום בחופש הזה אני מבינה אותך כי בבגרות במתמטיקה הקודמת אני גם נכשלתי אז אני צריכה לעשות אותה עוד חודש ומשהו..... ואני צריכה ללמוד את כל החומר מחדש כי אני לא זוכרת כלום.... אבל אני אופטימית !
לפחות היום הלך לי יותר טוב..חח

Fall Out Liel

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אני אעשה אותה בחופש כבר, העיקר לסיים עם זה.. וגם את תעברי! אני בטוחה!
אבל אמרו לי שמועדי ב' יותר קשים, אלו לא אותן השאלות נכון?

למעלה