ביטחון עצמי...

MeWithoutU

New member
../images/Emo32.gifביטחון עצמי...

היום הביטחון העצמי שלי יורד רשמית לתחתית! שנים של חוסר ביטחון...ירדות על עצמי...התעללות בעצמי... כמה אני אפס, מכוערת, שמנה, טיפשה..........ואפסיק פה אחרת הרשימה לא תגמר! היום..... כבר אין יותר נמוך מזה! אני מסתגרת בבית...בין 4 הקירות שלי בחדר......הכי בטוח פה. אולי בעצם אני צריכה לבקש מאבא שלי שיוציא לי את המראה הענקית שיש לי על הארון... ואולי בעצם לא... אחרי הכול...היא היחידה שלא משקרת לי בפרצוף... היא בחיים לא הראתה לי יופי, רזון... היא מראה אותי איך שאני...אולי בעצם זה טוב שהמראה שלי מראה לי את האמת...... אפילו שהיא כל כך כואבת. לפחות החתולים שלי מקבלים אותי איך שאני...עם כל השריטות שלי...מצבי רוח שלי...קריזות שלי...דיכאונות שלי... אצא רק לאן שחייב וזהו....... לפחות לשנה הקרובה! ואולי יהיה בסדר...... אולי.......
יום נפלאאאאאאא לכולם...........^_^ (ואומרים שאני שלילית LOL)

sivosh

New member
אני בכוונה מתחילה בבוקר טוב

בוקר טוב כדי שהיום שלך יתחיל טוב באופטימיות. זה שכולם אורמים שאת שלילית שימי ז** אם בא לך להיות שלילית תהי כזו! לכולנו יש את הימים הרעים האלו שמרגישים רע עם כל הקריזות והכל- השבוע חברה אמרה לי שהיה ירח מלא בגלל זה אנשים קצת השתגעו... והדימוי על הגוף שלך- את לא רואה את עצמך נכון- פעם אחת יצא יל לראות אותך, את יפיפיה! ושאף אחד ואף אחת לא יעיז להגיד לך אחרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם בא לך אני יוסיף עוד כמה סימני קריאה. מכירה את הימים שקשה להסתכל על המראה ושבא לשבור אותה, אבל עם הזמן אצל כולם (רובם) מתחילים לקבל את עצמנו לטוב ולרע. זה קשה ולא קל. במיוחד עם כל מה שמסביב! מקווה שהיום כבר תרגישי יותר טוב. סיון

MeWithoutU

New member
בוקר טוב סיווש...

העיניין הוא שאני סובלת מביטחון עצמי נמוך כבר שנים... זה לא שמישהו אמר לי שאני מכוערת או משהו ובגלל זה אני ככה. ההפך...דווקא אומרים לי שאני יפה...אומרים לי שאני רזה... ואני אפילו לא יודעת איך להגיב לזה...קשה לי לקבל מחמאות...אני תמיד מרגישה שסתם אומרים את זה. זה לא קשור לאנשים אחרים...זה קשור אלי...משהו בי נדפק... אפילו כשחבר שלי מחמיא לי אני שותקת ולא מגיבה... בעיקר בזמן האחרון אני מרגישה שהדימוי העצמי שלי ירד לקרשים...אני לא מסוגלת לשים חולצות קצרות... פוחדת מהשומנים... אני לא שמה מכנסיים קצרים...וקשה לי לצאת לקנות בגדים כי אני יודעת כמה אני ירגיש אחר כך מתוסכלת. ואם אני יוצאת ורואה שמישהו בוהה בי.......אני רק רוצה להיעלם משם.......שלא יסתכלו עלי.......... זה כבר שנים ככה...... פעם גם היו לי הפרעות אכילה בגלל זה. לפני שבוע התחלתי דיאטה... עכשיו פשוט קרה משהו (שלא בא לי לכתוב פה בפורום) שבגללו אני מרגישה הרבה הרבה יותר מכוערת...

sivosh

New member
גם אני כמוך לא מסוגלת לקבל מחמאות

כשאומרים עלי יפה או כל דבר אחר אני חושבת שמשקרים לי! נכון זוהי בעיה של ביטחון עצמי ואני באותה סירה כמוך... אני רק מקווה שתרגישי יותר טוב.

funky n

New member
ג'ולי

אני לא חושבת שהפתרון זה להסתגר בבית.. קודם כל אני חושבת שזה יותר בעיה של דימוי נמוך..כי את ממש לא שמנה וממש לא מכוערת וממש לא טיפשה ולא אפס.. את גפרורה! וגם אם לא מקבלים אותך,תשימי פס על כולם..ונגיד שהיית מכוערת כ"כ ושמנה ומה שבא לך.. זה אומר שאת צריכה ממישהו אישור? ממש לא. ואת גם לא כזאת אז עוד יותר..

MeWithoutU

New member
תודה מאמי...

אכתוב זאת שוב זה לא קשור לאנשים אחרים. זה לא אף אחד אחר..... אני לא מבקשת אישור ממישהו אחר...... זה משהו אצלי.........וכמה שאני מנסה לצאת מזה אני לא מצליחה! ואני מרגישה חרא עם עצמי..........)=

eshkolit32

New member
מקוה שעכשיו את מרגישה טוב יותר../images/Emo24.gif

הפתרון לבעיה יכול להגיע לדעתי רק מתוך עצמך.....את צריכה לרצות שזה ישתנה כדי שזה ישתנה. אני רק יכולה להגיד לך שהשינוי הוא בהחלט אפשרי. גם אני סבלתי מדימוי עצמי נמוך בעבר. לא אגיד לך שהיום הכל מושלם, אבל אחרי הרבה עבודה קשה והרבה שנים הורדתי את כמות המחשבות השליליות על עצמי באופן מאד משמעותי. את רק צריכה לרצות. לרצות לחיות את החיים שלך באופן שייטיב איתך. לפעמים קשה לעשות את זה לבד, אפשר לעשות את זה בכל מיני דרכים בעזרת אנשים אחרים. אבל הדבר הראשון שצריך להתרחש הוא שאת תרצי להרגיש טוב יותר ולשנות את המצב.

LiorShap

New member
תקשיבי

קודם כל אני יודע איך את נראית ואני יכול להגיד לך שאת ממש טועה בקשר למה שאת חושבת על המראה שלך. אבל בכל מקרה. כדי להרגיש טוב עם עצמך תנסי אולי להתחיל ללכת לחדר כושר ולבריכה באופן קבוע,להשקיע קצת יותר ,גם את את לא באמת צריכה את זה-רק בשביל ההרגשה כי זה באמת משפר את ההרגשה,ולדעת שאת עושה משהו כדי לא לחשוב ככה על עצמך יותר זה כבר יותר טוב מאשר להתבאס ולאלעשות כלום.

funky n

New member
רעיון לא ממש טוב

ספורט זה תמיד טוב.. אבל הילדה פשוט גפרורה,לא חושבת שיש לה ממה להוריד ולא חושבת שזה יהיה טוב אם היא תוריד. הדימוי שלה פשוט לא מציאותי..כי היא פשוט גפרורה! אגב ג'ולי אני צריכה לדבר איתך כשתוכלי..

nOway1

New member
מאחל לך רק טוב ../images/Emo24.gif

הביטחון העצמי שלי יורד גם ....

למעלה