שמחנו להכירך
B Bubble Girl 27 New member 17/11/07 #16 אוקיי את זה אני חייבת לשמוע! כמו אילו דברים??????????? פיצ'י? משהו שאנחנו צריכים לדעת? גיליייייייייייייייייייייי משהו שאני פיספסתי?
אוקיי את זה אני חייבת לשמוע! כמו אילו דברים??????????? פיצ'י? משהו שאנחנו צריכים לדעת? גיליייייייייייייייייייייי משהו שאני פיספסתי?
י יוני יולי New member 18/11/07 #19 נראה לי שאני פספסתי......... מה הולך כאן? ואולי רץ? ואייפה הגילי הזה בכלל.........
ג גילי74 New member 18/11/07 #30 אז ככה בקשר לשוקולד, יוני יולי אל דאגה, הסוד הולך איתי לקבר . . . ואתה אפרסקי, לא תוציא את זה ממני, גם לא בכח, ולא, לא הבנתי למה התכוונת ובמחשבה שנייה, לא רוצה לדעת
אז ככה בקשר לשוקולד, יוני יולי אל דאגה, הסוד הולך איתי לקבר . . . ואתה אפרסקי, לא תוציא את זה ממני, גם לא בכח, ולא, לא הבנתי למה התכוונת ובמחשבה שנייה, לא רוצה לדעת
א א פרסקי New member 18/11/07 #31 הסוד? זה ספר לא ככה ורגע סוד שלך או שלה אני שמעתי דברים אחרים חחחחחחחחחחחחחחחחחח
B Bubble Girl 27 New member 18/11/07 #34 בואנההה אתה חייב לי אינפו פה! מה קבר מה יא פולני קדימה שפוך אינפו! פיצ'יייייייייייייייייי שב עליו! במחשבה שניה... לא חכה... אני אגיד לך שוב מתי.....
בואנההה אתה חייב לי אינפו פה! מה קבר מה יא פולני קדימה שפוך אינפו! פיצ'יייייייייייייייייי שב עליו! במחשבה שניה... לא חכה... אני אגיד לך שוב מתי.....
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 18/11/07 #20 זה לא מדויק קודם היה פסק זמן אחר-כך היה כיף-כייף הכי חשוב שיצאנו לאסוף ממצאים
נ נעה שבדרך New member 18/11/07 #28 ווינס נחשפה אהבתך הסודית! חוץ מהיפהפיה וכדרוגל שוקולד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שימחתי אותה עם החיוך שהוצאתי את השוקולד כפרה! איזה עונגגגגגגגגגגגגגג
ווינס נחשפה אהבתך הסודית! חוץ מהיפהפיה וכדרוגל שוקולד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שימחתי אותה עם החיוך שהוצאתי את השוקולד כפרה! איזה עונגגגגגגגגגגגגגג
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 18/11/07 #29 היא לא סודית אני מסתובב איתה גם עם שיר ושיר בסדר <בהמשך לתגובה אחרת שלך> - היא בערוץ החיים הטובים הבוקר ... הליכה .. קפה בארומה .. ואני בעבודה האמת - מגיע לה להנות
היא לא סודית אני מסתובב איתה גם עם שיר ושיר בסדר <בהמשך לתגובה אחרת שלך> - היא בערוץ החיים הטובים הבוקר ... הליכה .. קפה בארומה .. ואני בעבודה האמת - מגיע לה להנות
נ נעה שבדרך New member 18/11/07 #32 ../images/Emo6.gifבטח מגיע לה!! לוכל השאר למעלה: גם שוקולוד איא שפר להביא לכם! פעם באה - רק למי שמתנהג יפה!
../images/Emo6.gifבטח מגיע לה!! לוכל השאר למעלה: גם שוקולוד איא שפר להביא לכם! פעם באה - רק למי שמתנהג יפה!
נ נעה שבדרך New member 18/11/07 #33 יוווווווו כמה שגיאות!? עוד לא התיישר לי המוח מיום שישי...............
ר רק שיר New member 18/11/07 #40 וגם לך מגיע את הכי הכי טוב . אני שמחה בשבילך שהכל הסתדר היה מדהים!!!