בטנור

להתאהב מחדש ../images/Emo99.gif

למה להסתפק ב - 15 דקות של תהילה כשאפשר לקבל 24 שעות? yesZone, פורטל הצעירים של yes (ערוץ 68) בשיתוף עם תפוז אנשים, מציע לכם להופיע בפינת ה- Mix & Match בערוץ. אם עדיין לא הגעתם לגיל 20, וגם אתם רוצים שיתחילו איתכם, יכירו אתכם ואולי אפילו ינסו להתחיל איתכם באמצעות תא קולי שיפתח במיוחד עבורכם, אתם מוזמנים להשתתף בפינת ההיכרויות של ערוץ yesZone. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת: mixnmatch.tapuz.co.il ולמלא את פרטיכם. מי אמר שצריך להיות לבד בחורף?
תפוז אנשים וערוץ הקולנוע הישראלי של יס פתחו היום אתר אינטרנט חדש המוקדש כולו לקולנוע הישראלי. כל הסרטים, כל הכוכבים וכל הפרטים הקטנים באתר אחד ומיוחד! yes.tapuz.co.il
אוונסנס נכנסים הישר למקום הראשון ב"קופסא" של תפוז אנשים, ומורידים משם את...עצמם. האם ג'סטין טימברלייק יצליח לקחת את זה מהם בשבוע הבא? ואולי "בלו"? כריסטינה? בריטני? מדונה? - אתם תקבעו!
ו... עדיין יש הזדמנות לקבל כרטיסים להופעה של "נקמת הטרקטור"... הכנסו עכשיו לפורום רוק ישראלי ועקבו אחר ההוראות.

mc charm

New member
כנסו שניה חמודים...

אל תכעסו שאני עושה את זה פה אבל... מריה מגיעה חודש הבא לגבולות ארצנו החמימה וכעת מעריצים מכל הארץ מחתימים אנשים על עצומות להביא אותנו אלינו, אז הקישור הבא הוא כדי לחתום על עצומה להביא אותה לארץ...מה זה יזיק?... אז לחמודים\חמודות שבניכם...קחו כמה זמן שאתם רוצים ותהיו כפרות ותחתמו על העצומה טוב?...

tatababa

New member
תחתמו אנשים!!

אם קיילי לא באה, לפחות נוכל להנות מקונצרט של מאריה! אוי אם היא באה אני ממש לא הולך לוותר על כזאת הזדמנות.. בואו נעשה את המצווה השנתית שלנו ונעזור למעריצים נואשים כמוני, שמחכים שנים לאיידול שלהם שתגיע לארץ. באמת הזדמנות פז, רן

p i n g o

New member
לא הבנתי,

אם היא מגיעה בחודש הבא לארץ, אז למה צריך לחתום על עצומה כדי להביא אותה לפה?

tatababa

New member
גבולות הארץ

כלומר לא מגיעה לישראל, אלא לשכנותיה.

p i n g o

New member
ומה יש לה לחפש שם? ../images/Emo12.gif

מצד שני, מה יש לה לחפש פה...

eyalush001

New member
מה זאת אומרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה זאת אומרת מה יש לה לחפש פה?? אני פה, זו סיבה מספיק טובה. ותאמין לי אם קיילי תבוא להופיע פה היא תמלא את כל פארק הירקון ביום מכירה אחד!! קיילי, אני מתחנןןןןן תבואיייייייי

tatababa

New member
Rob Dougan - Furious Angels

רוב, הבנאדם שאחראי לשיר Jump, כמו גם לרמיקסים (שלצערנו לא זכינו לשמוע) של Jump ו-Dreams, הוציא אלבום העונה לשם Furious Angels. שמעתי אתמול את האלבום בחנות TOWER והוא נשמע ממש טוב. לצערי עדיין קשה מאוד למצוא אותו בארץ, ובחנות היה רק עותק אחד של הדיסק (שהמוכר בחנות בדיוק ניגן, ואלוהים יודע כמה שריטות כבר יש על הדיסק) ככה שאני אמשיך לחפש אותו. מה שכן, אחרי אתמול, אני חושב שקיילי ורוב חייבים לחזור לעבוד יחד. הבנאדם מאוד מוכשר ובעל סאונד ייחודי ואפל. סתם חשבתי שאפנה את תשומת ליבכם לדיסקים שבחיים לא הייתם שומעים עליהם כעיקרון ברדיו או משהו כזה.

tatababa

New member
חוץ מהורדה

אני לא חושב שיש אופציה, אבל תרגיש חופשי לבדוק. דרך אגב, היום הביאו לי את הדיסק ליומולדת (זה היה העותק היחידי בטאוור הראשי בחיפה!). איזה כיף

שימוש נכון (ונבון) באינטרנט../images/Emo70.gif

לאחרונה אנו נתקלים בסיפורים רבים ולא נעימים על אנשים שנוצלו או נפגעו באמצעות תקשורת באינטרנט. פורום מחשבים ואינטרנט מארח הערב ב-18:00 את נאוה גלעד, מנהלת קבוצות המשימה של איגוד האינטרנט הישראלי, שתענה לשאלותיכם לגבי שימוש נבון באינטרנט, איך עושים זאת, מה מלמדים, איך מעורבים הורים ומחנכים וכו'. תפסו מקומכם בדיון. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
פורום בנים בלבד מעמיד לרשותכם גם השבוע רשימה של 8 גברים נאים, המתמודדים על התואר "גבר החלומות".הצביעו והשפיעו בסקר הפורום, לפי טעמכם האישי.

למעלה