כן ראיתי שיישמת ../images/Emo3.gif
כל הכבוד
אז כמו שאתם יודעים המצב בדרום התחיל ממש להדרדר, ואני שגרה במושב ממש כמה קילומטרים דרומית לאשקלון, זה לא מאיר לי פנים כל כך
. אפשר להגיד שהלחץ וההיסטריה היכו בי עכשיו הרבה יותר מבעבר. כשיש צבע אדום בבית הספר שלנו אני קופצת מהמקום ולא לוקחים את זה בקלות ראש אצלנו יותר. המצב עכשיו הוא ממש רציני, ומה שממש מרגיז אותי זה שרק בגלל שעכשיו זה הגיע לאשקלון אז זה נחשב "רציני" והתחילו לנקוט באמצעים רציניים על מנת ל"פתור" את העניין. עד עכשיו שדרות הייתה עיר, שבואו נודה בזה, אפילו שאחרי כל פגיעת קאסאם חיל האוויר נכנס חזק בעזה, לא באמת פעלו על מנת לשפר את המצב בה. אתם יודעים מה עושים כדי להשתיק את תושבי שדרות? כסף. שבוע שעבר הייתה מחאה (שלא שודרה בטלוויזיה) בכנסת. בעצם כמה מתושבי שדרות היו אמורים לקבל פרס כספי מסוים על ואטבר, ובסופו של דבר אתם יודעים לאיפה הם אמרו להם לדחוץ את הכסף הזה? בדיוק. ובמקום לנסות להשקיע את הכסף הזה בדברים יותר חשובים כמו מיגונים וכו' ( ולא למשל בחגיגות ה-60 למדינה), אז זה מה שהממשלה עושה. באמת, אני פשוט מיואשת מהמצב במדינה. תראו מה צריך לעשות בשביל להשיג שלום. ומה שאר האנשים בעולם רואים עכשיו? הם לא ייראו את העובדה שעוד איזה 10 יישובים כרגע עכשיו תחת איום גרדים, אלא הם יראו את ה-50 ערבים שנהרגו בעקבות הקרבות, קרבות שפאקינג שיט, הכרחיים, ואני שמה זין על הילדים המסכנים שנהרגים שגם ככה בעוד כ-5 שנים ייגדלו להיות עד משגרי קאסאמים.