בוקר טוב

solee

New member
עוד מעט מתגייסת ורציתי לשאול... ../images/Emo13.gif

אם מישהו מהבנות או מהבנים עשה קד"צ נהיגה???

DANDI 30

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

מתחילים להריח את סוף השבוע אוף אני כל כך זקוקה לזה דיקלה
לי
מאיוש המקורית

כבר הגיעה עונת הקרמבו?

הוניל תמיד ינצח אצלי אבל גם למוקה לא חסר שניהם מוזמנים אליי לא מקפחת אף אחד

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifמדברים על גיוס../images/Emo26.gifמקלחת../images/Emo5.gif

אני יודעת שהרוב המוחלט של הפורום הם אנשים גדולים ומנוסים, אז רציתי לשמוע [בעיקר מבנות]- איך הסתדרתן בטירונות במקלחות? אני מתביישת בושת איימים מהגוף שלי, אפילו ליד אימא שלי אני לא מוכנה להוריד חולצה, שלא נדבר אפילו על מוכרות בחנויות של חזיות שמנסות להציץ ולברר אם החזיה מתאימה
בכל מקרה... מה עושים? אין מצב מבחינתי שיום שלם אני אשאר בלי מקלחת

ניצם

New member
בוקר טוב

דנדי לא שמת
ואיזה כחולה אחת שלא אגיד את שמה
תעקוף אותך בשירשור. איזה כיף שהסופ"ש מתחיל מחר
שיהיה לכולם יום טוב ונעים.

../images/Emo32.gifבוקר טוב../images/Emo32.gif

שיהיה לכולכם יום מקסייייייייייייים!!! קוקי שלי- אני אוהבת אותך הכי בעולם
(סתם בא לי לומר את זה- כאילו שאף אחד לא יודע
קרן
נ.ב סתם משהו מצחיק על הבוקר (הומור שחור, נו טופ...)

את התקופה הזאת עוברים...

בשעת ת"ש לא יהיה לאף אחת זמן להסתכל אחת על השניה. לכן אין לך ממה לחשוש ותוכלי להכנס ולהתקלח בשקט. יש לכן שעה אחת להספיק: להתקלח, למרוח קרמים (למי שמתעקשת), להתלבש, לארגן את המיטה, לדבר עם אמא/אבא/חבר/חברה בטלפון וללכת לישון. בשעה לא תמיד מספיקים הכל ולכן מה שהכי מיותר זה להסתכל אחד על השני. אם את ממש לא מרגישה בנוח, תקומי לפני כולם בבוקר ותתקלחי. שיהיה לך בהצלחה.

Olga1986

New member
אומנם לא עשיתי קד"צ נהיגה, אבל...

פיקדתי על חברה של קד"צ נהיגה בבה"ד 6. משהו ספציפי שרצית לדעת?

solee

New member
אמממממ

פשוט חתמתי שאני הולכת לעשות את זה. ואין לי מושג אפילו מה כלול בתפקיד. אולי תוכלי לעזור לי ? אני אצטרך לנהוג כל הזמן ? או שזה רק במקרה ומישהו יצטרך נהגת ?? כאילו, יהיה לי תפקיד נוסף בנוסף לזה ? תודה מראש

solee

New member
מה יש לך אתה ???

פורום זה כדי לתקשר. נכון הנושא קשור בגיוס שלי (אימלה') אבל שנינו שמנות . כאילו דה. ועוד יותר חשוב.... ששנינו יפות

לא, לכל פורום יש נושא מסוים

והנושא הזה הוא בדיוק הסיבה שאותם אנשים מתאגדים תחת אותו פורום. אם נציף את הפורום בהודעות שלא קשורות לנושא שלו, אותם אנשים יאבדו עניין. יש מליון ואחת דרכים לדבר בין שתיכן- ICQ, מסנג'ר, מסרים, טלפון, פגישה לקפה וכו'. אם את רוצה הסבר יותר מפורט את מוזמנת לקבל במסר.

למעלה