בוקר טוב!

דריה27

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

היום אני מצתלמת במסגרת אייזשהו פרוייקט של חבר שלי שלומד בבצלאל, הפרוייקט לפי מה שהבנתי עוסק בנשיות בתוך זוגיות, חייבת לומר שזה לא הולך להיות פשוט עבורי כי אני שונאת להצתלם, קצת אפילו מפחדת מזה, אבל הוא ביקש כל כך יפה שלא יכולתי לסרב. אין לי ממש מושג לקראת מה אני הולכת, חלק מהעניין זה להצתלם עם גברברים שאני לא מכירה
, החלטתי לזרום עם זה , מקווה שייצאו תמונות יפות , אם תהיה אפשרות אני יעלה אותן לפורום. דריה.

ווואי גדול ... כל הכבוד על האומץ

מחזיקה לך אצבעות ובטוחה שיצאו תמונות משגעותתתתתתת ואין מצב שאת לא מעלה לפה. נשיקות הילה

דריה27

New member
תודה ללוש ../images/Emo25.gif

היה לי יום ארוך ומתיש, עכשיו אני מבינה את כל הדוגמניות שאומרות שזו עבודה קשה , צריך בשביל זה טונות של סבלנות, אבל יחד עם זאת היה מעניין, עוד לא ראיתי כל כך את התוצאות הסופיות אבל נראה לי שהולכות לצאת תמונות סוף הדרךךךךךךךךךך. ברגע שאוכל אני ישלח במסרים. דריה שבחיים לא התאפרה כל כך הרבה כמו היום

יאני1

New member
הוו

דריה יקירה, אני ממש רוצה לראות אותן כשיצאו אם לא יתחשק לך להעלות אותן פה, אשמח אם תפרגני לי במסר פרטי אהבההה אני

רוצה להתלהב!!!=]

היום רישמית סגרנו מעגל מבחינה משפחתית, וצירפנו את רויטל, אחותי בת החמש וחצי לחוג המשקפופריות במשפחה=] מצורפת תמונה טריה טריה מהתנור. ~לין~

solee

New member
ואני כבר חשבתי ....... ../images/Emo3.gif

תמסרי לה להתחדש. דווקא מתאים לה. היא באמת דומה לך. נקווה רק שלא תהייה דומה בהכל.(ישמרנו האל)

למעלה