חחחחחחחחח איזה הזוי ולא נורא העיקר שנהנת במופע ואני אכן מחכה לשמוע את אגמוש שרה
א אביחי 33 New member 27/12/05 #19 חחחחחחחחח איזה הזוי../images/Emo6.gif ולא נורא העיקר שנהנת במופע ואני אכן מחכה לשמוע את אגמוש שרה
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/12/05 #20 ../images/Emo45.gif, היא שרה מהמםםםםםםם אין לי מיליםםםםםםםםםם
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 27/12/05 #22 נשמע מרתק מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif רק חבל שאני לא הולכת... אבל העיקר - שנהנת והתרגשת ושמחת ו............... היית מרוצה
נשמע מרתק מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif רק חבל שאני לא הולכת... אבל העיקר - שנהנת והתרגשת ושמחת ו............... היית מרוצה
ר רעות האכלנית New member 27/12/05 #21 תום סוייר../images/Emo26.gif איך אנ זוכרת שהייתי בהופעה של תום סוייר וראיתי את אגמייי היא היתה כזאת חמודההההה
תום סוייר../images/Emo26.gif איך אנ זוכרת שהייתי בהופעה של תום סוייר וראיתי את אגמייי היא היתה כזאת חמודההההה
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/12/05 #27 כנסו מהרררררררררררררררר בחדשות של שמונה בערוץ 22 יש את ההופעה של היום, ראו את נינט, אני לא יודעת אם ראיינו את אגם , אבל תסתכלו בכל מקרה
כנסו מהרררררררררררררררר בחדשות של שמונה בערוץ 22 יש את ההופעה של היום, ראו את נינט, אני לא יודעת אם ראיינו את אגם , אבל תסתכלו בכל מקרה
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/12/05 #32 תודה ../images/Emo24.gif, גמלכם../images/Emo13.gif ותודה גם לשריתוש ששרשרה
א אביחי 33 New member 28/12/05 #30 היה מממש אחלה בחנוכת בית../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif ממש היה כיף כל הדודים וכאלה כפרעלייהם. לילה טוב לכולם
היה מממש אחלה בחנוכת בית../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif ממש היה כיף כל הדודים וכאלה כפרעלייהם. לילה טוב לכולם