בואנה אתם חייבים לקרוא את זה

darklighter

New member
../images/Emo32.gifבואנה אתם חייבים לקרוא את זה

+
זו הודעה שמישהו כתב בפורום של המנהלים (אז אני לא יכולה לתת קישור) אבל זה כל כך נכון
הוא קרא לזה "על נשים ריאליטי וכמובן
" שמתי לב לעוד טרנד מזעזע מבית היוצר של הטלויזיה הישראלית , "מכל הבנות בעולם" . 15 [?] ישראליות טובות מראה [אך משועממות להחריד] , עושות מאמצים אדירים לכבוש את ליבו של המיליונר ה"שרמנטי" , והמצליח , ארי גולדמן [לתומי , חשבתי שאנשים מצליחים לא מחפשים בת זוג בפריים בטיים] . ההתרפסות המיותרת בשילוב עם החנופה המלאכותית שהן מרעיפות על הפראייר , גורמות לי לתהות בנוגע לכמה דברים : א . היכן נעלם לו האופי הקשוח והבלתי מתפשר של הישראלית הטיפוסית ? ב . איפה הקשות להשגה שעימן אנו נתקלים ביום-יום ? ג . מי מגוחך יותר , הצופים בבית או המשתתפים בתוכנית ? לרגע קט , זה נראה כאילו משתתפות התוכנית הן לא ישראליות לכל דבר [כנראה שהמטרה מקדשת את האמצעים] . זה לא סוד שלכל אדם יש תג מחיר , את כולם אפשר לקנות בכסף [ולראייה : השחיתות הפושה במוסדות השלטון] , אך לרדת לרמה נמוכה שכזו ? ראיתי מספיק בחורות שיוצאות עם גברים מבוססים וחזקים ו"מוכרות" עצמן בשביל כסף או/ו פרסום , אך לעשות זאת מול מיליונים שצופים בכם בבית ?! אין אפס , הביזיון התעלה על עצמו . בהתחלה זה הזכיר לי את "קחי אותי שרון" - תוכנית הריאליטי שבה היה זה תורם של הגברים להביך עצמם , לקרקר כמו תרנגולות אחר ה"פרימדונה" התורנית תוך כדי התנסחויות אמוציונאליות בשקל ועשרה ["בחיים לא הכרתי בחורה כמוך" - אחרי שבוע של הכרות .. ] אין גבול לטמטום , זה עלבון לאינטלגנציה . התוכנית הזו מציגה רף חדש של שיטחיות ופתאטיות . תעודת עניות למין הנשי בכלל , ולהפקות הישראליות בפרט .

Charmed Or

New member
לא ראיתי את זה../images/Emo112.gif

אבל לא נראלי שאני אראה את זה בחיים

darklighter

New member
את מדברת על הסידרה../images/Emo35.gif../images/Emo115.gif

כי לפי דעתי הוא כל כך צודק...

Charmed Or

New member
כע, דיברתי על הסדרה../images/Emo112.gif

לא ראיתי אותה, אבל זה נשמע מטומטם

RoRiL

New member
../images/Emo45.gif ממש נכון../images/Emo134.gif

שונאת תסדרה הזו

רוני1002

New member
זה נכון!

אני מסכימה עם כל מילה... לא אהבתי את "קחי אותי, שרון". זאת הייתה נראית לי סדרה ממוסחרת יותר מידי. את "מכל הבנות בעולם" אני לא רואה, אבל זאת גם סדרה לא משהו בכלל.

רוני1002

New member
כתבתי בעדינות כי...

כתבתי בעדינות כי לא רציתי שיהיה מצב שאני "יורדת" על הסדרות האלה כמו שאני לא רוצה שמישהו ירד על הסדרה המגניבה "ככה זה בחיים".

darklighter

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif

אכן אני מסכימה שאסור להשמיץ סדרות/פורומים/שחקנים/חברי פורום ואני שמחה שאת שומרת על החוקים
בהודעה שהעתקתי אין השמצה אלא ביקורת בונה לדעתי...יש הבדל... למשל אם מישהו אומר שככה זה בחיים זה חרא של סידרה זו השמצה אבל אם יגידו הערות מסוג "זה לא הטעם שלי" "זה לא לגילי" או "זה לא מצחיק" לדוגמא זה בסדר מבחינתי...(למרות שאני ממש לא מסכימה עם זה)

רוני1002

New member
אין לי בעיה עם ההודעה שהעתקת.

זה לא שיש לי בעיה עם ההודעה שהעתקת, להיפך: אני חושבת שצריך להראות אותה לכמה שיותר אנשים. ואני גם חושבת שביקורת בונה תמיד אפשר לקבל מאשר סתם ביקורת של אנשים שמחפשים משהו להגיד.

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif

כל מילה פשוט פופוקורן הזהב

למעלה