darklighter
New member
../images/Emo32.gifבואנה אתם חייבים לקרוא את זה
+
זו הודעה שמישהו כתב בפורום של המנהלים (אז אני לא יכולה לתת קישור) אבל זה כל כך נכון
הוא קרא לזה "על נשים ריאליטי וכמובן
" שמתי לב לעוד טרנד מזעזע מבית היוצר של הטלויזיה הישראלית , "מכל הבנות בעולם" . 15 [?] ישראליות טובות מראה [אך משועממות להחריד] , עושות מאמצים אדירים לכבוש את ליבו של המיליונר ה"שרמנטי" , והמצליח , ארי גולדמן [לתומי , חשבתי שאנשים מצליחים לא מחפשים בת זוג בפריים בטיים] . ההתרפסות המיותרת בשילוב עם החנופה המלאכותית שהן מרעיפות על הפראייר , גורמות לי לתהות בנוגע לכמה דברים : א . היכן נעלם לו האופי הקשוח והבלתי מתפשר של הישראלית הטיפוסית ? ב . איפה הקשות להשגה שעימן אנו נתקלים ביום-יום ? ג . מי מגוחך יותר , הצופים בבית או המשתתפים בתוכנית ? לרגע קט , זה נראה כאילו משתתפות התוכנית הן לא ישראליות לכל דבר [כנראה שהמטרה מקדשת את האמצעים] . זה לא סוד שלכל אדם יש תג מחיר , את כולם אפשר לקנות בכסף [ולראייה : השחיתות הפושה במוסדות השלטון] , אך לרדת לרמה נמוכה שכזו ? ראיתי מספיק בחורות שיוצאות עם גברים מבוססים וחזקים ו"מוכרות" עצמן בשביל כסף או/ו פרסום , אך לעשות זאת מול מיליונים שצופים בכם בבית ?! אין אפס , הביזיון התעלה על עצמו . בהתחלה זה הזכיר לי את "קחי אותי שרון" - תוכנית הריאליטי שבה היה זה תורם של הגברים להביך עצמם , לקרקר כמו תרנגולות אחר ה"פרימדונה" התורנית תוך כדי התנסחויות אמוציונאליות בשקל ועשרה ["בחיים לא הכרתי בחורה כמוך" - אחרי שבוע של הכרות .. ] אין גבול לטמטום , זה עלבון לאינטלגנציה . התוכנית הזו מציגה רף חדש של שיטחיות ופתאטיות . תעודת עניות למין הנשי בכלל , ולהפקות הישראליות בפרט .
+