בדבש

מישהו יכול לפרש לי חלום?

חלמתי שאני הולכת לרופא שיניים שהוא אבא של ידיד נורא טוב שלי ואיך שאני מגיעה כאילו אנחנו מכירים ואנחנו מתנשקים ומתחרמנים אחרי זה הוא לוקח אותי לקניון ואחרי זה אני חוזרת מאוחר מאוד הביתה זאת אומרת יושבת במקום שכל הזמן הייתי יושבת שמה ואז כשכולם הולכים למקום אחר אני הולכת הביתה דבר שבכלל לא נהוג אצלי!! בחלום חלמתי שאני גרה בבניין שאני מכירה אבל זה אינו הבית שלי במציאות לאחר מכן חברה שלי אומרת לי שדיד טוב שלי אמר לכולם שניסתי לנשק אותו והוא דחה אותי וזה לא קרה תמיד היינו נותנים נשיקה בפה ואני הכי שונאת שמשקרים לי אני אל זוכרת כל כך איך החלום נגמר אבל הוא היה כזה בערך..

שלום מישהו יכול לפרש לי תחלום דחוף

אני בחורה בת 24 רווקה יש חבר כרגע כבר שנתיים ואני לא בהריון וזה בדוק אז ככה חלמתי שאני באה למישרד כל שהוא לא מירפאה הפקידה בודקת את שמי במחשב ואומרת לי שיש לי בעיה חמורה במערכת השתן ושאני בהריון אבל העובר מת ושאלה אותי אם אני רוצה להוריד אותו או להשאיר ואני ומיהרתי להיתקשר לחבר שלי להודיע לו פתאום התחלפה התמונה היתי עם האקס שלי דיברנו ופתאום ירד עלינו גשם חזק ממש מבול היתה לו ביד מטריה הוא הגן על שנינו בצטריה שלו להלכנו ביחד למקום מכסה . זהוא כל החלום הקטע של ההריון והעובר המת מפחיד אותי קצת ואני לא ישנה כבר יומיים הודה לכם על פירוש החלום תודה קרן

Rudebox

New member
זה לא פורום פירוש חלומות - 210!!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=210 אנשים לא מבינים שזה לא פורום פירוש חלומות תסתכלי למעלה בצד שמאל רשום לך לצורך פירוש חלומות אנא פנו ל פורום חלומות - 210

silverhawk

New member
../images/Emo32.gif בדבש

איראן השיגה גרעין ואתם מתכננים את רגעיכם האחרונים? אסתי גינזבורג הצטלמה למגזין חדש? רוצים לפרש חלומות? אז בשביל הדבר השלישי אתם מוזמנים לפנות לפורום חלומות, אך לכל השאר - זה המקום!

למעלה