בגשם אז.. איך עברו עליכם הימים הגשומים... ואיך אתם הכי אוהבים להעביר את הימים (או הלילות) הגשומים??
I idanshaf2 New member 15/2/06 #1 ../images/Emo32.gif בגשם ../images/Emo188.gif אז.. איך עברו עליכם הימים הגשומים... ואיך אתם הכי אוהבים להעביר את הימים (או הלילות) הגשומים??
../images/Emo32.gif בגשם ../images/Emo188.gif אז.. איך עברו עליכם הימים הגשומים... ואיך אתם הכי אוהבים להעביר את הימים (או הלילות) הגשומים??
Y yoyole123 New member 15/2/06 #2 בסדר.. לא משהו מיוחד בקשר לגשם אבל משהו רטוב כן. חזרתי כרגע ממסיבה אצל חבר שלי ו.. בואו נגיד שמסיבות כאלה הוא לא יעשה בקרוב מה רטוב? שהוא התנפל עלינו באמבטיה שלו (לא כמו שזה נשמע) ומישהו פתח טיפה את הברז...
בסדר.. לא משהו מיוחד בקשר לגשם אבל משהו רטוב כן. חזרתי כרגע ממסיבה אצל חבר שלי ו.. בואו נגיד שמסיבות כאלה הוא לא יעשה בקרוב מה רטוב? שהוא התנפל עלינו באמבטיה שלו (לא כמו שזה נשמע) ומישהו פתח טיפה את הברז...
J john middas loves ch New member 15/2/06 #4 מחר יומ"פ... ../images/Emo99.gif סוף סוף לא פעולת סדנאות או טכני... הגיע הזמן... אבל זו הולכת להיות פעולת ט"ו בשבט ואני כל כך שונאת פעולות חגים... :'(
מחר יומ"פ... ../images/Emo99.gif סוף סוף לא פעולת סדנאות או טכני... הגיע הזמן... אבל זו הולכת להיות פעולת ט"ו בשבט ואני כל כך שונאת פעולות חגים... :'(
A anat135 New member 16/2/06 #9 תלוי במדריך, ובמערך... אצלי זה.. אצלי חניכים שלי מחכים לפעולות חגים.. כי כל הפעולה היא אוכל של אוות חג, שירים ויש אוויה ממשש ממששש יפה!!! ותוך כדי מועבר ההיסטוריה של אותו חג..
תלוי במדריך, ובמערך... אצלי זה.. אצלי חניכים שלי מחכים לפעולות חגים.. כי כל הפעולה היא אוכל של אוות חג, שירים ויש אוויה ממשש ממששש יפה!!! ותוך כדי מועבר ההיסטוריה של אותו חג..
נ נוני וזהו New member 15/2/06 #5 לילה גשום... ../images/Emo26.gif מוסיקה, שוקו, ספר.. והכול- מתחת לפוך.