קחי את פולקמן חחחחחחחחח
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/7/05 #43 כתבתי שמה בלמעלה... המשפחה המורחבת ומי שנמצא שם במשפחה הזאתי...יודע! ומי שלא נמצא במשפחה הזאתי...גם יודע! אין לי ספק שאני תמיד מאד ברורה
כתבתי שמה בלמעלה... המשפחה המורחבת ומי שנמצא שם במשפחה הזאתי...יודע! ומי שלא נמצא במשפחה הזאתי...גם יודע! אין לי ספק שאני תמיד מאד ברורה
S shirgal10 New member 8/7/05 #11 למיקי מיקי, אני דיי חדשה כאן ולא מוצאת השרשורים בעניין, תוכל לעזור לי?
ש שינוים בהרגלי הצריכה New member 8/7/05 #13 השוק המקומי פותח שעריו...פעם ראשונה לקיץ הזה.בראשון,פסטיבל הגלידה גם כן יוצא לדרכו,ואומרים לי מקורבים,לא הית לא ידעת גלידה אף פעם...יש עוד כמה אבל העיתון באוטו ואני לא.
השוק המקומי פותח שעריו...פעם ראשונה לקיץ הזה.בראשון,פסטיבל הגלידה גם כן יוצא לדרכו,ואומרים לי מקורבים,לא הית לא ידעת גלידה אף פעם...יש עוד כמה אבל העיתון באוטו ואני לא.
ס סוף עונה New member 7/7/05 #3 ../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif גרררררררררררררררר
מ מיKה New member 8/7/05 #5 קוקיייייייי- יש סושי !!! ורק היום.. סלומון סקין ברול עם מלפפון וצנונית. תני לה כמה דקות ותראי איך היא מגיע
קוקיייייייי- יש סושי !!! ורק היום.. סלומון סקין ברול עם מלפפון וצנונית. תני לה כמה דקות ותראי איך היא מגיע
C cookie13 New member 8/7/05 #14 ../images/Emo9.gifהבכת אותי... אני כאן, אני שם... לוקחת קצת פסק זמן, לארגן כמה דברים שהתבלבלו להם, לשנות כמה דברים שיצאו מכלל שליטה, לנוח. בעיקר לנוח. שבת קסומה!!
../images/Emo9.gifהבכת אותי... אני כאן, אני שם... לוקחת קצת פסק זמן, לארגן כמה דברים שהתבלבלו להם, לשנות כמה דברים שיצאו מכלל שליטה, לנוח. בעיקר לנוח. שבת קסומה!!
R R a c h e li New member 8/7/05 #18 ../images/Emo25.gif מאז שאת נחה ולוקחת פסק זמן אני רצה ומחפשת איך להצחיק, את עצמי. תהני.....