בגריל

IM a legend

New member
שלום הודעה נורא חשובה ובקשה לעזרה - דחוף

קודם כל, שלום רב לכל הגולשים והגולשות בפורום. ממבט קצרצר פה שמתי לב שיש מגיבים נורא אינטלגנטים שמספקים תשובות מעמיקות, ארוכות, מעניינות ומספקות. מכיוון שפורום "חד הוריות" נסגר רשמית, אין לי כ"כ לאן לפנות ולכן בחרתי בפורום הזה. אני אם חד הורית לילדה בכיתה יא' (17), הייתי מעוניינת לדעת אם יש אגודות\מקומות לפנייה\וועדות\עובדים סוציאליים שניתן לפנות אליהם לקבלת הנחה לאם חד הורית בתשלום עבור אבחון? כמו כן, האם האבחון עוזר בצורה משמעותית אלא פסיכולוגית זה מרגיע את הילדה לדעת שיש לה עוד 15 דק' תוספת לזמן הבחינה? האם בעתיד קבלת ההקלות עלולות להרע לך בצורה כלשהו בתעודת הבגרות? בתודה מראש ועוד מס' שאלות: תשלום בית ספרי גבוה במיוחד - האם יש אגודה אליה ניתן לפנות לקבלת הנחות ועזרה פיננסית? כמו כן, גם במינון הנסיעות ובכלליות, מצב כלכלי קשה וילדה שדורשת עזרה בלימודים (עם כוח רצון ונחישות בללמוד ולצאת עם תעודת בגרות מלאה). בתודה מראש

מורגן16

New member
רעיונות למתנה לקרובי משפחה באוסטרליה

יש לי קרובי משפחה באוסטרליה ואנחנו בקשר בזכות הפייסבוק P: וחשבתי לשלוח להם חבילה עם כל מיני דברים מישראל כי הם לא היו פה. חשבתי על מגן דוד, גלויות של מקומות בארץ,במבה P: ........... חסר לי עוד דברים אז אני אשמח אם תיתנו לי רעיונות P: תודה

למעלה