בגריל

רצתי להגיד משו ולא היה איפה לכתוב..

היה לנו היום טיולללל לנחל תבוור של העמק והיה נורא מגניב רק שחזרתי הביתה שחצי מהבגדים שלי היו עם בוץ אבל איך אומרים- סבלתי ונהנתי! אז זהוו רק רצתי להגיד אה ולצערי אני לא יבוא לטיול לחרמון

kedeman

New member
חצי מהבגדים בבוץ זה שוס!!!

למה את לא באה אבל לטיול חרמון?

hadasbaril

New member
אני הייתי בצעדת החולות

ולא סבלתי הרבה.... אני לא מגיעה לחרמון עם כולם( לקום מוקדם בבוקר ולחסור באותו יום?!) אבל..אני אולי אסע לשם בשבוע הבא עם חוגי סיור

יש שינוי!!!11

אולי אני כן באה לחרמון פשוט עד היום חשבתי שאפחד לא בא ופשוט אין לי יום אחד שאני נמצאת בבית בחודשיים הקרובים וזה בלי הגזמה כל יום אני או בת"א או בירושלים או בחיפה או בצפון אי אפשר לנשום!!!! יהי זיכרו של אילן רמון ברוך

תשמעו משו-

אתמול הייית בתוכנית של קיציס ופרדימן בקהל ואח"כ ראיינתי אותם במסגרת מגמתתקשורת ונפגשתי איתם מאחורי הקלעים ופרידמן סיפר לי שגם הוא היה בבני המושבים וביקש ממני למסור ד"ש חם חם לכוללללם

שקסי

New member
לך לhappy papy או שלא כותבים את זה

ככה ..בעברית זה הפי פאפי " כלבלב שמח " זה אתר של צ'יטים וקודים

kedeman

New member
לך לפורומים של משחקים

בטוח יש כאלה בתפוז.. (לא בדקתי) או לפורומים של שחקנים שם יוכלו לעזור לך יותר

יש לי כמה צ'יטים ../images/Emo58.gif

אני לא יודעת, אולי יש עוד, אבל אלה הצ'יטים הכיל מגניבים של וורקרפט 2: HATCHET- לחטוב עצים IT IS A GOO DAY TO DIE- אלמוות MAKE IT SO- מהירות GLITTERING PRIZES- כסף

kedeman

New member
מנהלי הפורום שמחים להודיע

אפרויות המנהל פועלות גם בצ'אט עכשיו לכן אנחנו יכולים לנהל צ'אטים סוערים מדי פעם אפשר יהיה בעתיד לקבוע מועדים לצ'אטים

מי יוצא לטיול ז-ח?

וחוברס, אני יודע שאתה יוצא, אני לא צריך שתודיע לי על זה

mprb

New member
פורום Shania Twain

בשעה טובה ומוצלחת נפתח פורום לזמרת המדהימה - שנאיה טווין. אני מזמינה אותכם לבוא - להכיר, לדבר, לשתף וליהנות בפורום החדש. אשמח לראותכם,

למעלה